Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Maarten Wijffels pakt collega journalist Valentijn Driessen aan: 'Niets om over te schrijven'

Laatste update:

Driessen was de afgelopen dagen onderwerp van gesprek, daar de spraakmakende journalist het er niet mee eens was dat bondscoach Ronald Koeman zich dagen niet liet zien tijdens de persconferenties van het Nederlands elftal.

Tot verbazing van velen verscheen niet Koeman, maar waren aanvoerders Nathan Aké en Virgil van Dijk aanwezig op de persconferentie afgelopen vrijdag. Driessen vroeg daarop om uitleg bij perschef Bas Ticheler.

"Het is niet aan mij om nu te verantwoorden waarom Koeman er niet bij is", aldus Ticheler. "Ik zou zeggen: kies ervoor om de vragen aan een van de spelers te stellen." Driessen kreeg vervolgens bijval van Johan Derksen.

Derksen kon zich namelijk wel vinden in de vraag van Driessen. "Ik vind het heel mooi dat men in Nederland als een blok achter Oranje gaat staan, maar dat Koeman er niet is bij zo'n persconferentie vind ik zwak en onprofessioneel", aldus de Snor in Vandaag Inside Oranje.

"Dat kun je niet maken met dagbladen die iedere dag een stuk moeten aanleveren. Dan vraag je om onzinstukken." Ook tafelgenoot Wierd Duk deelde de mening van Derksen. "Het is heel slecht voor zijn eigen PR." Koeman gaf maandag aan dat hij Driessen enigszins begrijpt en deed de toezegging om het in de toekomst op een andere manier aan te pakken.

Wijffels


Wijffels is het niet met zijn collega Driessen eens, zo laat hij duidelijk blijken. 'Ik wil trouwens ook nog wel wat zeggen over iets dat mij tegenstaat. Ineens wordt het een item dat Koeman deze week eerder had moeten spreken. Nee, dat had hij helemaal niet moeten doen!"

"De KNVB heeft een vast protocol", gaat Wijffels verder. "Iedere dag zijn er twee spelers beschikbaar en de bondscoach komt voor en na een wedstrijd. Dat is prima, toch? Het zou raar zijn geweest als Koeman nu uit een soort paniek extra zou gaan zitten met de pers."

Wijffels denkt te weten waar de ontstane ophef vandaan komt. "Dit is nu typisch iets dat ontstaat omdat er media zijn die eigenlijk niets meer weten om over te schrijven, dus dan komt dit eruit. Een beetje de boel opstoken... Daar houd ik helemaal niet van! Gewoon bij het protocol blijven."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Persie raakt topscorer mogelijk kwijt aan Arabische miljarden
4
RKC haalt spits die tijdens eerste periode in Eredivisie nul doelpunten maakte
1
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Portugal-Frankrijk en win 25.000!
0
Voetbal International verwacht vertrek van absolute grootverdiener bij Ajax
33
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
44

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties