Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stam is droomkandidaat en keert mogelijk terug bij PEC Zwolle'

Laatste update:

Stam is volgens de krant de 'droomkandidaat' voor PEC Zwolle, maar dat wil technisch directeur Gerard Nijkamp niet bevestigen: "Een interessante kandidaat." PEC Zwolle nam woensdag afscheid van John van 't Schip en is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Mocht Stam aan de slag gaan bij De Blauwvingers, dan keert hij terug bij de club waar hij in het verleden assistent- en interim-trainer was. Daarnaast was Stam van 2009 tot 2012 teammanager en stond hij in het seizoen 2012/13 voor de groep van de beloften van PEC. Stam was later hoofdcoach bij Jong Ajax en Reading.

Stam zit sinds maart van dit jaar zonder club en zou niet alleen in sportief oogpunt een interessante zet kunnen zijn. De Telegraaf stipt aan dat PEC bezig is om met een aandelenplan twintig miljoen euro op te halen en dat een 'internationaal grote naam' als Stam mogelijk een 'vliegwieleffect' zou kunnen sorteren. Assistent-trainer Gert Peter de Gunst neemt vrijdag tijdens het duel met VVV-Venlo de honneurs waar.

Denk jij dat Jaap Stam de nieuwe trainer wordt van PEC Zwolle?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
115

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties