Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn ergert zich 'kapot' aan Davy Klaassen en voert maatregel in

Laatste update:

Het spel van Ajax sprankelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog niet. De Amsterdammers werden afgedroogd door Anderlecht (3-0), dat tijdens de oefenwedstrijd diverse grove overtredingen van Ajax te verwerken kreeg. "Dat vond ik niet goed en daar heb ik naar aanleiding van die wedstrijd ook met Devyne Rensch en Davy Klaassen over gesproken", zegt Steijn. "Ik wil van dat reageren af. Als trainer van Sparta ergerde ik me kapot aan het gedrag van sommige Ajacieden. Maar ook van PSV, bijvoorbeeld in de bekerfinale."

Klaassen viel in die genoemde finale op door veelvuldig commentaar te maken bij scheidsrechter Dennis Higler. "Davy doet zichzelf daarmee tekort, want hij is helemaal niet zo'n jongen." Tegen Anderlecht ging Rensch over de schreef met een forse overtreding. "De tackle van Devyne tegen Anderlecht was op het randje en zat tussen geel en rood in. Daarna moet het klaar zijn. Gewoon niet reageren. Van mij mag het stevig zijn en op een gegeven moment kwamen de spelers als ploeg voor elkaar op. Dat is goed. Maar ik wil van die maniertjes en het irritante gedrag af."

Steijn brengt dat meteen in de praktijk, ook op de trainingen bij Ajax. Doelman Jay Gorter werd door de coach vermanend toegesproken. "Als ik een partij leid en in de ogen van een speler een foute beslissing neem, dan mogen ze er iets van zeggen, maar er niét in blijven hangen. Dan grijp ik in. Ik heb de groep bij elkaar geroepen en gezegd dat ik dit niet accepteer als trainer. Ik ga fouten maken in mijn opstellingen, wissels en tactische keuzes, want iedereen maakt fouten. En dat doen de spelers ook. Maar de reacties moeten niet doorslaan en daarmee zijn we aan de slag gegaan."

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
0
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
19
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0
Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: 'Man, man'
13
Demiral mist definitief duel met Oranje: hoger beroep tegen schorsing onmogelijk
136
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
25

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties