Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sunderland stelt Advocaat aan en looft flinke bonus uit

Laatste update:

"Dick heeft een ongelooflijk CV en veel ervaring op het allerhoogste niveau", vertelt voorzitter Ellis Short op de website van the Black Cats. "We hebben nu maar één doel: hoger eindigen op de ranglijst. Daar is nu iedereen op gefocust." Advocaat kan niet wachten. "Sunderland is een grote club en dit is een uitdaging die ik erg graag aanga", zo laat hij weten. Als Advocaat er de komende negen duels in slaagt om Sunderland in de Premier League te houden, krijgt hij een bonus van ruim zes ton, zo schrijven diverse Britse media. Tot 1 juli zal hij sowieso een bedrag van 40.000 euro per week uitgekeerd krijgen.

Advocaat is de zevende Nederlandse manager die aan de slag gaat in de Premier League. De 67-jarige Hagenaar treft met Louis van Gaal (Manchester United) en Ronald Koeman (Southampton) twee landgenoten in de Engelse topcompetitie. 'De Kleine Generaal' is na Guus Hiddink en Van Gaal de derde (oud-)bondscoach van het Nederlands elftal die in Engeland aan de slag gaat.

Eindigt Sunderland boven de rode streep?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
0
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
9
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
12
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties