Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United wil profiteren van moeizame gesprekken bij Barça

Laatste update:

Internazionale maakt werk van de komst van Vincent Kompany. De Italiaanse topclub ziet in de verdediger, die tot volgend jaar zomer vastligt bij Manchester City, een enorme versterking. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United heeft het voorzien op Jordi Alba. De moeizame contractonderhandelingen tussen de linksback en Barcelona zou de Engelse club hoop bieden. (Diverse Engelse media)

Leroy Sané en Manchester City gaan binnenkort om de tafel zitten. De jonge aanvaller kan een nieuw, verbeterd contract verwachten van de Engelse topclub. (The Sun)

Callum Hudson-Odoi is in beeld bij Aston Villa. De Engelse club is gecharmeerd van de jonge aanvaller van Chelsea en kan in januari een poging wagen het talent op huurbasis over te nemen. (Birmingham Mail)

Galatasaray is in de markt voor Oumar Niasse. De aanvaller slaagt er maar niet in om te overtuigen bij Everton en mag in januari waarschijnlijk uit Liverpool vertrekken. (Diverse Turkse media)

Denk jij dat Jordi Alba na dit seizoen gaat vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
0
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
5
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
8
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
15
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties