Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC verwacht snel duidelijkheid over toekomst Looms

Laatste update:

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de 32-jarige verdediger zijn professionele carrière kan voortzetten. Looms onderging in de zomer een operatie en hij slaagde er hierna niet in om zich bij de selectie van trainer Nebojsa Gudelj te voegen. De Almeloër maakte vorig jaar zomer de overstap van Heracles naar NAC en speelde tot dusver 21 competitiewedstrijden voor de Parel van het Zuiden.

Looms kwam in totaal twaalf seizoenen uit voor Heracles. Hij maakte de promotie naar de Eredivisie mee en bereikte met Heracles in het seizoen 2011/12 de nationale bekerfinale. Het ligt in de lijn der verwachting dat NAC deze week aankondigt dat het de samenwerking met Looms per direct verbreekt.

Update 1 oktober 15.10 uur - NAC verwacht snel duidelijkheid over toekomst Looms
Voetbal International meldde maandagavond dat NAC Breda is begonnen met een afkeuringsprocedure voor Mark Looms, maar lijkt wat te voorbarig te zijn geweest. Volgens de club wordt er nog gesproken met de verdediger, die door kraakbeenschade aan zijn heup al tien maanden aan de kant staat. "Er zijn meerdere opties, zoals een andere functie binnen de club. We verwachten voor half november duidelijkheid", meldt een woordvoerder van NAC aan Novum.

Meer nieuws

Zwaar gehavend Man United doet wat het kan, maar verliest toch van Arsenal
27
Bayern München laat twee gezichten zien in wedstrijd zonder aanvallende sterren
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
24
Excelsior-captain wil deal met PSV: 'Als jullie het volgende week goed doen...'
4
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
20
Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: 'Die is knettergek'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties