Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Noodlijdend Fortuna praat met Polen over verkoop van aandelen'

Laatste update:

Directeur Joppe Sangen van Fortuna laat aan de NOS weten dat er meer dan 500.000 euro nodig is om de club (voorlopig) uit de brand te helpen. Hij gaat met clubcoryfeeën op zoek naar oplossingen en heeft vrijdagmiddag al met Kevin Hofland gesproken. "Hij wil er alles aan doen om zijn club te redden. Met Mark van Bommel en Van Marwijk hebben we nog niet gesproken, er zijn wel contacten gelegd", aldus Sangen.

"Iedereen moet nu meewerken met het plan, het is een soort domino-effect", vervolgt Sangen. "Zelfs als zeven van de tien investeerders 'ja' zeggen, zijn we er niet. Dan kunnen we over drie maanden opnieuw beginnen en stort het hele kaartenhuis ineen." Sangen beseft dat een geldschieter niet de oplossing is, omdat je op die manier geen continuïteit kan bieden.

Update 21 februari 14.45 uur - 'Eerste Nederlandse profclub' geeft aandelen uit om vege lijf te redden
Fortuna Sittard heeft het al jaren erg moeilijk op financieel vlak en voor de club uit Limburg breekt opnieuw een cruciale periode aan. De club laat nu via de officiële kanalen weten dat het op korte termijn 900.000 euro bijeen probeert te brengen. Om dat te bewerkstelligen worden er aandelen en certificaten uitgegeven. Ook worden er gesprekken gevoerd met mogelijke investeerders.

In totaal wil Fortuna Sittard 25.000 aandelen van 36 euro per aandeel uitgeven. "De uitgifte van aandelen versterkt direct de financiële positie van Fortuna Sittard en is bedoeld om het voortbestaan van Nederlands eerste profclub op korte termijn te garanderen. In fases twee en drie volgen het organisatorisch op orde brengen van de club en het verbeteren van het voetbalproduct", communiceert de club.

Update 22 februari 17.39 uur - Fortuna Sittard krijgt al 450.000 euro 'hard toegezegd'
Fortuna Sittard heeft op relatief korte termijn een som van 900.000 euro nodig om te overleven. De helft van dat geld is inmiddels 'hard toegezegd', zo heeft directeur Joppe Sangen van de club laten weten aan TV Limburg. "Dat is een heel goed teken", aldus Sangen. Uiterlijk 1 maart moet de volledige negen ton voorradig zijn.

Update 23 februari 11.50 uur - 'Noodlijdend Fortuna praat met Polen over verkoop van aandelen'
Fortuna Sittard heeft op relatief korte termijn negen ton nodig om te overleven en de helft van dat bedrag is inmiddels 'hard toegezegd', zo vertelde directeur Joppe Sangen maandag aan TV Limburg. Die andere vierenhalve ton moet ook voor 1 maart worden verzameld en volgens Voetbal International praat de club inmiddels met een Poolse partij over de verkoop van een deel van de aandelen. Sjra Philippen, scheidend commissaris en suikeroom van de Jupiler League-club, heeft contacten in Polen.

-

Meer nieuws

Galatasaray klaagt Fenerbahçe-spelers Oosterwolde en Kadioglu aan na wangedrag
0
Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League
1
'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
5
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
18
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
1
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties