Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'

Laatste update:

"Castello Lukeba, bezig aan een goed seizoen bij Leipzig, wordt met nadruk gevolgd door Manchester United", schrijft Sébastian Denis namens het Franse medium. "Chelsea heeft in de afgelopen dagen geïnformeerd naar hem."

Foot Mercato maakt daarnaast melding van een gelimiteerde transfersom in het contract van Lukeba. De enkelvoudig international van Frankrijk mag in 2025 voor een bedrag van zeventig miljoen euro vertrekken bij Leipzig.

Mocht Manchester United of Chelsea komende zomer de gelederen willen versterken met Lukeba, dan zal het mogelijk nog dieper in de buidel moeten tasten. De tijdelijke werkgever van Xavi Simons kan op het moment vragen voor Lukeba wat het wil, daar hij een contract heeft tot medio 2028.

De 21-jarige mandekker kwam afgelopen zomer over van Olympique Lyon, waar hij twee jaar onderdeel uitmaakte van de hoofdmacht. Leipzig maakte dertig miljoen euro over om Lukeba aan te trekken.

De verdediger had niet lang nodig om zich in de basis te spelen in Duitsland en kwam reeds 39 keer in actie namens Leipzig. Volgens Transfermarkt is Lukeba inmiddels veertig miljoen euro waard.

Bij Manchester United wordt de linkspoot mogelijk gezien als opvolger van Raphaël Varane. De 31-jarige centrumverdediger beschikt over een aflopende verbintenis op Old Trafford en het heeft er alle schijn van dat Varane na dit seizoen elders actief is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
11
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties