Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Feyenoord deelt nieuw contract uit tot medio 2026 en stalt back elders in Eredivisie

Laatste update:

Benita werd dit seizoen door Feyenoord gestald bij stadgenoot Excelsior. Daar kwam de back, die tegen het einde van de campagne een definitieve basisplaats veroverde, tot 27 officiële wedstrijden. Benita kon echter niet voorkomen dat de Kralingers degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie.

De rechtspoot gaat nu dus opnieuw een jaar elders ervaring opdoen. "Iedereen is hier heel vriendelijk en ik ben hier goed opgevangen", zegt Benita op de website van Heracles.

"Deze week heb ik mijn contract verlengd bij Feyenoord en nu krijg ik een mooie kans om mezelf bij Heracles verder te ontwikkelen als voetballer en als mens. In de afgelopen weken heb ik ook contact gehad met Jetro Willems en Mohamed Sankoh. Zij vertelden goede verhalen over de club."

"Dat gaf me natuurlijk een extra boost om hier te komen." Benita is de vijfde zomeraanwinst van Heracles. De nummer veertien van het afgelopen Eredivisie-seizoen haalde eerder al Damon Mirani, Robin Mantel, Lorenzo Milani en Ivan Mesik binnen.

Hoogma in zijn nopjes


Nico-Jan Hoogma, de technisch directeur van Heracles, is in zijn nopjes met de komst van Benita. "We zijn enorm blij dat Mimeirhel hier komend seizoen komt voetballen. Hij is een technisch vaardige en aanvallend ingestelde rechtsback die met zijn snelheid de rechterflank kan bestrijken."

"Na het vertrek van Navajo Bakboord zochten we een rechtsback die onze selectie van een extra impuls kan voorzien en met de komst van Mimeirhel is dat gelukt", aldus Hoogma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Cristiano Ronaldo staat verstijfd na doldwaze actie van Georgische supporter
0
'Agressieve' Wout Weghorst beukt tegenstander omver en zorgt voor frustratie
9
De Telegraaf noemt 2 Eredivisie-keepers die Ryan kunnen opvolgen bij AZ
7
VZ Kort: Jan Streuer gaat nog een jaar door bij FC Twente
77
Mark-Jan Fledderus wil transfervrije Raphaël Varane inlijven
11
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Reacties