Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz stak veel op van Johan Cruijff Schaal

Laatste update:

Zoals verwacht kiest Bosz voor Walter Benítez tussen de palen. De Argentijn heeft de concurrentiestrijd definitief gewonnen van Joël Drommel en hield tegen Feyenoord meteen de nul. De defensie wordt gecompleteerd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. De opvallendste naam is misschien wel Teze als rechtsback, daar Bosz in de voorbereiding veelvuldig koos voor Shurandy Sambo.

Op het middenveld krijgt Isaac Babadi opnieuw het vertrouwen. De middenvelder maakte een goede indruk in de voorbereiding en wordt daarom opnieuw beloond met een basisplaats. Hij was tegen Feyenoord een van de smaakmakers bij PSV. Naast hem op het middenveld zijn er weinig verrassingen. De door Nottingham Forest begeerde Ibrahim Sangaré en Joey Veerman vormen samen met Babadi het middenrif. Guus Til komt (nog) niet in de plannen voor van Bosz.

Voorin heeft Luuk de Jong voorlopig een streepje voor op Ricardo Pepi. De Amerikaan werd voor veel geld overgenomen van FC Augsburg, maar moet genoegen nemen met een plek op de bank. De Jong wordt geflankeerd door recordaankoop Noa Lang aan de linkerkant en Johan Bakayoko aan de rechterkant. Eerstgenoemde kreeg vrijdag De Kuip op geheel eigen wijze stil met de enige treffer tien minuten voor tijd.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.

UEFA Champions League
PSV
4 - 1
SK Sturm Graz
Gaat PSV zich ontdoen van Sturm Graz?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
2
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
15
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
5
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
2
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
28
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties