Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij Ajax niet uitgesloten: 'Dan heb ik het wel laten zien, denk ik'

Laatste update:

Het zijn roerige tijden bij Ajax. Alfred Schreuder werd afgelopen weken ontslagen na een zegeloze reeks van liefst zeven duels en de Amsterdammers staan na negentien competitiewedstrijden vijf punten achter op koploper Feyenoord. Ook Brobbey onttrekt zich niet aan de sportieve malaise: de 21-jarige spits wist al zeven duels op rij niet te scoren. Hij bulkt echter nog altijd van het zelfvertrouwen. We moeten - en gaan - kampioen worden. En ik wil topscorer worden van de Eredivisie."

Brobbey erkent wel dat Ajax ietwat terugviel na een sterke seizoenstart. Toch vindt hij dat het probleem groter gemaakt wordt dan het is. "In het begin van het seizoen ging het best goed, daarna raakten we zoekende. Maar de kritiek op Ajax wordt soms overdreven. Mensen die kritiek hebben, kennen de tactische afspraken ook niet", aldus de goalgetter, die momenteel op acht treffers in achttien competitieoptredens staat.

Mocht Brobbey erin slagen de Willy van der Kuijlen-trofee - de bokaal voor de Eredivisie-topscorer - aan het eind van de rit te bemachtigen, weet hij ook nog niet of hij in Amsterdam blijft. "Ik heb tot 2027 getekend. De les van Leipzig was dat ik te vroeg ben weggegaan, maar wanneer weet je dat je op tijd weggaat? Ik ben al twee keer kampioen met Ajax geworden en dit seizoen verwacht ik dat de derde keer te worden. Dit seizoen ga ik dus ook voor de prijs van topscorer. Dat is niet per se een moment om weg te gaan, maar dan heb ik voor mijn gevoel wel wat laten zien bij Ajax. Zodra ik dat gevoel sterk heb, is alles mogelijk."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties