Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Quincy Promes raakt zijn vaste inkomen per direct kwijt

Laatste update:

"Quincy Promes miste het tweede deel van het seizoen volledig vanwege persoonlijke redenen waardoor hij na het wintertrainingskamp in de VAE niet kon terugkeren naar Rusland", schrijft Spartak in het persbericht. "Helaas zijn deze omstandigheden nog steeds van kracht en in dit stadium is het niet mogelijk om te praten over de hervatting van Quincy's periode bij de club."

Spartak houdt de deur voor Promes opvallend genoeg wel op een kier. "Spartak hoopt dat de partijen in de toekomst op deze kwestie kunnen terugkomen."

Promes vertrok in de winterstop met Spartak naar de Verenigde Arabische Emiraten voor een trainingskamp, maar de aanvaller zou niet met zijn ploeg terugkeren richting Rusland. Bij het verlaten van het land werd Promes gearresteerd op het vliegveld.

De arrestatie van Promes hing samen met een uitleveringsverzoek van Nederland. De ex-Ajacied werd in februari veroordeeld tot zes jaar celstraf vanwege grootschalige cocaïnehandel. Promes kreeg in juni 2023 al anderhalf jaar celstraf voor het neersteken van een neef tijdens een feest in Abcoude.

Promes is nog altijd in afwachting van uitlevering aan Nederland en zit al maandenlang vast in Dubai.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
35
Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028
13
In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback met PL-ervaring
7
Blessure waarover gelogen werd krijgt vervelend staartje voor Michal Sadílek
3
Feyenoord wint arbitragezaak inzake herenakkoord over jeugdtransfers
20

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties