Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse houdt PEC Zwolle onder de duim en plaatst zich voor finale

Laatste update:

PEC Zwolle kreeg in de eerste helft twee kansjes, maar mede door de 1-2 nederlaag in eigen huis zag het er eigenlijk nooit echt goed uit voor de ploeg van trainer Ron Jans. Zeker niet toen de absolute uitblinker van Vitesse dit seizoen, Bertrand Traoré, voor de openingstreffer zorgde. De van Chelsea gehuurde aanvaller sprintte weg bij een mooie dieptebal van Rochdi Achenteh, strafte slecht verdedigen van toekomstig Vitessenaar Maikel van der Werff af en schoot simpel binnen.

Voor Traoré was het zijn tiende treffer van het kalenderjaar 2015, alleen Sébastien Haller (FC Utrecht, 11) en Memphis Depay (PSV, 12) maakten er meer. Buiten de fraaie goal van Traoré viel er weinig te beleven in de eerste helft en PEC Zwolle wist dat het uit een ander vaatje moest tappen. Een mogelijke donderspeech van Jans leek te helpen, want direct na de onderbreking kreeg Tomás Necid al een dot van een kans op de gelijkmaker.

De international van Tsjechië scoorde op dat moment nog niet, maar dat zou hij even later wel doen. Verdediger Guram Kashia tastte mis, Necid nam de bal aan op zijn borst en hij rondde prima af. Voor de spits van PEC Zwolle was het zijn eerste goal als basisspeler sinds december 2014. Bijna was er een minuut later alweer een voorsprong van Vitesse, ware het niet dat verdediger Kevin Diks de bal tegen de lat kopte.

Toch leek PEC Zwolle er door de gelijkmaker weer in te geloven, al lukte het de ploeg van Jans nou ook weer niet om grote kansen te creëren. Zeker toen de arme Van der Werff, die tegen zijn nieuwe club dus absoluut geen gelukkig tweeluik afwerkte, eraf moest met rood. De verdediger kreeg voor een beuk zijn tweede gele kaart. Traoré had het duel vervolgens moeten beslissen, maar hij verprutste een werkelijk gigantische kans.

-
Denk je dat Vitesse ook de finale wint?

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
23
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties