Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vloet stopt er per direct mee: 'Die mooie club belt niet'

Laatste update:

Vloet werkte sinds het begin van deze eeuw bij FC Den Bosch, Roda JC, Sparta Rotterdam, ADO Den Haag, NEC en Niki Volos uit Griekenland. Hij wacht nu niet meer af tot er een nieuwe uitdaging op zijn pad komt en stopt ermee. Zijn afscheid is definitief, bevestigt hij aan de Rotterdamse radio- en televisiezender. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Elk jaar verdwijnen mensen van het toneel. Dat gebeurt en is helemaal niet zo spannend", aldus Vloet.

De vader van PSV-talent Rai Vloet zegt dat hij niet meer op andere gedachten te brengen is. "Wat ik zou doen als Martin van Geel of een andere mooie club belt? Die bellen niet. Als ik de Staatsloterij win dan ga ik ook naar een mooi eiland. Dat is allemaal hypothetisch", aldus Vloet. Hij staat wel open voor een rol als trainer bij een amateurclub, zegt hij.

Een verstandig besluit?

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
4
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties