Aantrekken van Luckassen is niet de enige topprioriteit van PSV
Woensdag, 5 juli 2017 om 07:50

Het aanstaande vertrek van Andrés Guardado naar Real Betis levert ruimte op in het salarishuis van PSV. De Eindhovense club wil, zodra de verkoop van de Mexicaan voor twee à drie miljoen euro is afgerond, direct doorpakken met de komst van Derrick Luckassen. De verdediger van AZ is echter niet de enige topprioriteit van de Eindhovenaren.

Het voor langere tijd aan zich binden van Marco van Ginkel staat eveneens bovenaan het verlanglijstje van PSV. Werkgever Chelsea maakt vooralsnog geen haast om met PSV in onderhandeling te gaan over een definitieve overname. "We zijn er volop mee bezig", vertelt trainer Phillip Cocu woensdag in De Telegraaf. "Ik hoop over Marco zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. We gaan niet tot augustus wachten."

De verkoop van Guardado biedt mogelijkheden voor Jorrit Hendrix, daar PSV niet van plan is om een vervanger voor de Mexicaan aan te trekken. De 22-jarige middenvelder krijgt zodoende alle ruimte om zichzelf te ontplooien op het middenrif van de Eindhovenaren. Achter Hendrix staat ook nog jeugdinternationals als Pablo Rosario en Dante Rigo klaar.

Luckassen kan als controlerende middenvelder, centrumverdediger én rechtsback uit de voeten en biedt Cocu zodoende veel mogelijkheden. De huidige verbintenis van de 22-jarige Luckassen in Alkmaar loopt nog door tot 2018, maar AZ heeft een eenzijdige optie om het contract te verlengen. Om die reden zal PSV de nodige miljoenen neer moeten tellen om de geboren Amsterdammer los te weken bij AZ.

Meer nieuws
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
Master D
 
19
5 juli 2017 om 08:05
Stoere praat met 'we gaan niet tot augustus wachten'. Als op 22 augustus van Ginkel toch verhuurt of verkocht mag worden staat PSV als eerste op de stoep bij Chelsea en dat weten de Londenaren. Die laten het lekker op zijn beloop allemaal en mocht er op het eind niemand komen dan haalt PSV hem echt wel op.
 
Panerai
 
9
5 juli 2017 om 09:39
PSV heeft het in de transfermarkt niet alleen voor het zeggen helaas, je hebt altijd te maken met andere partijen. Ik heb liever dit dan dat ze paniek aankopen gaan doen omdat het bij bepaalde spelers te lang zou duren. Daarnaast heeft PSV Lozano wel degelijk voor augustus gehaald en worden er vanaf nu (met uitzondering van van Ginkel) alleen nog maar spelers gehaald als er iemand vertrekt wat niet geheel onlogisch is. Overigens denk ik dat Chelsea niet tot aan het einde van de transfermarkt gaat wachten, van Ginkel wil immers zelf graag naar PSV komen.
 
onelovechris
 
3
5 juli 2017 om 10:19
@ Panerai ik weet dat jij vervend Psv'er bent maar als PSV alleen nog maar spelers haalt als er spelers weggaan is dat niet wat karig dan? Want PSV heeft bijna geen volwaardige buitenspeler meer over noch missen ze wat diepgaande middenvelders (aangezien die 3 gehuurd waren waaronder van Ginkel). Middenveld met Hendrix, Ramselaar en Propper lijkt mij wat karig.. En missen ze ook niet sowieso nog een back. Nu zijn er nog 3 backs, Brenet, Arias en Willems voor 2 posities.. Das toch wel te weinig.. en centraal achterin is alleen nog Schwaab en Isimat over.. Dat is toch ook te weinig?? Dus los van transfers moet PSV sowieso kopen toch?
 
PSVerMaroc
 
3
5 juli 2017 om 13:37
@ onelovechris.Ben het gedeeltelijk met je eens. Buitenspelers zijn er met Lozano erbij voldoende, namelijk Bergwijn, Pereiro en Lozano. Op middenveld moet er naast Luckassen en Van Ginkel niks meer bij. Die twee jeugdspelers, Rigo en Rosario zijn echt goed. Verdediging moet nog wel inderdaad veel gebeuren. Als Arias en Willems vertrekken, goeie linksback aantrekken die er meteen staat. Een extra centrale verdediger, liefst linksbenige, zou niet verkeerd zijn. Vind nou niet dat je alle vertrouwen nu opeens in Jordy de Wijs kunt hebben als opvolger van Moreno. Mocht daarnaast Maher nog weggaan voor een goed prijsje, zou ik een extra creatieve middenvelder erbij halen, of een extra rechtsbuiten (denk aan Rasicha van Vitesse) Mocht Maher onverhoopt er toch nog zijn na 1 september, gebruik je hem als extra middenvelder of extra optie op rechtsbuiten.
 
Rjckoempel
 
13
5 juli 2017 om 08:08
Ik vind dat PSV Hendrix niet optimaal heeft benut. Die jongen heeft nu recht op het spelen van een heel seizoen. Hij had 2 seizoenen geleden al een heel jaar in de basis kunnen staan maar na zijn blessure hebben ze hem links laten liggen. Afgelopen seizoen was het Van Ginkel die zijn plaats innam. Inmiddels is Hendrix al 22 (wat nog steeds jong is overigens) en moet hij zich nu echt doorontwikkelen. Hij is vaak de stille kracht in het team en heeft nog zoveel potentie!
 
Dammie
 
18
5 juli 2017 om 08:13
Van ginkel heeft nooit de plek van Hendrix ingenomen aangezien beiden wel op het middenvelder spelen maar in een totaal andere rol. Guardado staat op dezelfde plek als Hendrix en 'belemmert' diens volgende stap in zijn carriere. Wat dat betreft is het misschien ook wel goed dat Guardado vertrekt, ondanks dat het een van de beste middenvelders in de eredivisie is
 
Leroy2694
 
5
5 juli 2017 om 08:20
Voor de komst van Van Ginkel werd Guardado ook weleens naast Pröpper gezet waardoor Hendrix ook een plaats in het elftal had. Met de komst van Van Ginkel werd Guardado steeds vaker op de plek van Hendrix gezet.
 
Dammie
 
3
5 juli 2017 om 08:34
Van Ginkel heft meer het spelen van Ramselaar in de weg gezeten dan dat van Hendrix. Dat er ‘wel eens’ voor gekozen werd om Guardado op een andere plek te laten spelen maakt niet dat Van Ginkel hem in de weg zat aangezien de beste positie van Guardado (in de ogen van Cocu) DMC is en was. Dan kun je ook wel roepen dat Moreno de ontwikkeling van Hendrix in de weg stond omdat Hendrix ook wel eens in de verdediging heeft gespeeld.
 
watta
 
0
5 juli 2017 om 08:36
Ramselaar speelde wel vaak maar meer vanaf de flank
 
Dammie
 
0
5 juli 2017 om 09:28
En dan komen de verhalen dat hij niet goed gebruikt wordt en Cocu hem kapot maakt etc....
 
Leroy2694
 
7
5 juli 2017 om 08:19
Precies dit! Genoeg momenten om die jongen speeltijd te gunnen, maar elke keer wordt er toch iemand gehuurd of gekocht. Ajax koopt de laatste tijd ook veel spelers, vooral als een sterkhouder vertrekt. Maar met het vertrek van Klaassen kiezen ze toch voor Donny van de Beek, die aan de poort staat te rammelen. Ik snap dat er soms gekocht moet worden, maar PSV kan stappen maken door iets meer balans te zoeken. Vooral als je Hendrix nog op de bank hebt.
 
AsRoma8
 
8
5 juli 2017 om 08:55
Hendrix stond gewoon in de basis voor zijn blessure (van een half jaar). Daarna speelde hij niet alles meer maar dat kan ook zijn doordat hij nog niet helemaal fit was, dat weten wij niet.
 
Capis
 
5
5 juli 2017 om 09:06
@leroy: Ja dat is het beleid van Ajax en het beleid van PSV is weer anders! Beide doen het op hun manier gewoon goed. Jongens als van Ginkel en Guardado zijn gewoon top voor binnen Nederland. En als Hendrix dan gewoon minder is dan speelt hij niet. Nu word Guardado verkocht en komt er niemand bij. Dus kanhij voor zijn kans gaan. 2 jaar basis en alsnog een mooie stap maken. Niet iedereen hoefttoch het zelfde beleid te volgen? PSV is vroeger al groot geworden met slim aankopen en verkopen. En Ajax juist met opleiden. Maar beide hebben het op hun manier altijd top gedaan!
 
Dammie
 
0
5 juli 2017 om 09:26
Maar als je als PSV scorend vermogen mist, dan heb je ook verdomd weinig aan het inbrengen van Hendrix. Je kan er dan wel voor kiezen om Guardado op een andere plek te zetten en ruimte te maken voor Hendrix maar daar los je dat probleem niet mee op en maak je geen gebruik van ieders kwaliteiten. Van Ginkel bracht dat scorende vermogen wel en dan kun je er over twisten of ze die hadden moeten halen of een andere oplossing hadden kunnen kiezen maar roepen dat hij Hendrix in de weg stond is in mijn ogen compleet onzinnig omdat die spelers een totaal andere kwaliteit hebben. Je kan over Ajax wel roepen dat ze dit soort dingen nooit zouden doen maar die halen ook doodleuk Ziyech en zetten die op het middenveld terwijl ze ook Van de Beek hebben, Neres terwijl ze Kluivert en Cerny hebben etc. Als Guardado vertrekt dan staat Hendrix klaar om die positie over te nemen en het lijkt me stug dat PSV dan een andere oplossing kiest
 
AjaxTalentsFTW
 
2
5 juli 2017 om 10:30
Wat is dat voor domme vergelijking? DvB was er vorig seizoen nog niet klaar voor en daarom is Ziyech gehaald. Je zoet dat hij nu alsnog de kans krijgt. Overigens hebben we met de aankoop van Neres 4 vleugelaanvallers en dat dus gewoon logisch was
 
Capis
 
1
5 juli 2017 om 10:51
@ajaxtalents: PSV heeft 6 middenvelders dus net zo logisch dan..... En DvB was er niet klaar voor misschien, maar is wel ook ten kosten gegaan van Bazoer en Riedewald. Die toen ook moesten opschuiven. Maar dat is niet erg, want hij was een versterking. Dan moet je die dus ook ahlen, zowel Ajax als Psv.
 
Dammie
 
2
5 juli 2017 om 11:55
Het is geen domme vergelijking maar een voorbeeld van de keuzes die je moet maken als club. Haal je Ziyech voor een paar jaar of trek je de kaart Bazoer/riedewald/nouri/van de Beek/de Jong? Er is niets mis met het halen van een speler en clubs zullen dat altijd in meer of mindere maten doen maar je moet je altijd afvragen in hoeverre zo’n speler de ontwikkeling van een andere speler in de weg zit. Ik zeg niet dat de transfer van Ziyech een foute is maar laat alleen even zien dat Ajax met dezelfde keuzes worstelt en je ook daar voorbeelden kan geven van transfers die talenten in meer of mindere mate in de weg kunnen zitten
 
Kowalski
 
1
5 juli 2017 om 12:59
Ziyech was gewoon noodzaak. Middenveld van toen was veel te statisch voor het spel dat Bosz wilde spelen.
 
Pvdsluis
 
0
5 juli 2017 om 17:36
Iets beter je huiswerk doen, Ziyech werd gehaald omdat creativiteit ontbrak. En als jij een seizoen met cerny(20) en Kluivert (18) als buitenspelers wilt gaan spelen, wens ik je succes
 
Dammie
 
0
5 juli 2017 om 18:07
Probeer het even in de goede context te plaatsen ajb. Natuurlijk zijn er goede argumenten om Ziyech en Neres te halen maar dat was niet het punt dat ik maakte. Want voor Van Ginkel zijn ook hele goede argumenten omdat PSV bijvoorbeeld creativiteit en scorend vermogen ontbeerde. Dat ga je ook met een hendrix niet oplosssen. Dat is de afweging die Brands moest maken en Overmars heeft hetzelfde gedaan met Ziyech en Neres want Nouri heeft ook creativiteit en Cerny, Kluivert, Younes, Traore etc kunnen ook op de flanken spelen. Dan zijn er zeker genoeg argumenten te bedenken waarom de transfers goed zijn en zeker Ziyech is gewoon beter maar dat geldt ook voor Van ginkel. Waarom dan bij Van Ginkel puur op de negatieve kanten hameren en roepen dat hij Hendrix in de weg loopt terwijl dat een totaal andere voetballer is? Realiteit is gewoon dat elke(!) inkomende transfer ten koste gaat van een andere speler omdat er altijd een speler is die daardoor minder (snel) kansen krijgt op speelminuten. Alleen moet je je afvragen wat goed is voor het team en dat was bij PSV scorend vermogen en niet Hendrix en bij Ajax Ziyech en niet bijvoorbeeld Nouri. Niets mis mee, prima te verdedigen volgens mij maar bij PSV ineens een issue volgens sommigen hier. Het gaat om het resultaat en niet om het beleid en zoveel mogelijk jeugdspelers minuten laten maken levert je toch echt net zo weinig garantie op succes als zoveel mogelijk Mexicanen halen....
 
Yoda
 
0
5 juli 2017 om 10:49
Philip Cocu heeft keuzes gemaakt die niet in het voordeel zijn uitgevallen van Hendrickx. Dat is waar. Maar over het algemeen genomen vind ik niet dat het van Ginkel is geweest die op zijn positie speelde. Integendeel. Cocu heeft er op het middenveld een zooi van gemaakt. Met Ramselaar, Siem de Jong, van Ginkel, Guardado, Propper, Hendrickx en zo nu en dan ook nog Perreiro waren alle 3 middenveld posities dubbel bezet. Op zich mooi, en praktisch in geval van blessures. En als je er een duidelijke hierarchie in weet te brengen; die positie is hij eerste en die speler tweede keuze, waarbij gezonde concurrentie dan wel vereiste is. Maar in een periode dat de beoogde DMC (guardado) er niet bij was, en bv ook Hendrick niet beschikbaar was, stond er propper op die plek. Waarom geen jeugdspeler? Ik geloof dat er zelfs een keer Schwaab heeft gestaan? En waarom ramselaar en van ginkel op de linker/rechter aanval zetten? Daar hadden we toch perreiro, bergwijn, zichenko? t is niet van Ginkel die jeugdspelers dwars zit, maar Philip Cocu.
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:43
Welke jeugdspelers moet hij daar dan zetten? Bergwijn heeft genoeg kansen gekregen, maar het ook niet echt laten zien. Daarnaast is de kans groter dat je een duel met Ginkel in de basis wint dan met Hendrix bijvoorbeeld, puur en alleen vanwege zijn scorend vermogen.
 
DMS
 
0
5 juli 2017 om 08:23
Leuk dat Luckassen op meerdere plaatsen uit de voeten kan maar ik vind dat je een speler zo veel mogelijk voor een positie moet laten focussen. Die jongen gaat er niet beter van worden door elke week op een andere positie te staan.
 
Capis
 
3
5 juli 2017 om 09:09
@dms: Ja tuurlijk, maar het is wel handig! Daarom baal ik ook zo dat Kongolo weg is. Hij had de focus op LB maar indien nodig kon je hem ook weer in het centrum zetten. Vind dit toch wel een erg goede speler hoor. En zou voor PSV ook een aanwinst zijn, snel en fysiek sterk.
 
jan1980
 
0
5 juli 2017 om 08:31
Luckassen heeft nog een 2-jarig contract, jong, talentvol, relatief ervaring... en duus duur! 7 mil waarschijnlijk
 
De Eredivisie
 
7
5 juli 2017 om 08:41
Hij heeft nog maar een contract voor één jaar, dus PSV gaat sowieso geen 7 miljoen voor hem betalen. Ik denk dat alle partijen tevreden zullen zijn met een transfersom van 2,5 á 3 miljoen euro.
 
jeron
 
4
5 juli 2017 om 09:00
De Eredivsie: Maar AZ heeft een optie om zijn contract te verlengen valt te lezen, waardoor AZ de nodige miljoenen kan vragen
 
De Eredivisie
 
1
5 juli 2017 om 09:30
Dat was ook het geval bij Amrabat, maar daar gebeurde het ook niet, al is dit natuurlijk wel een andere situatie dan Amrabat. Ik verwacht dat Luckassen uiteindelijk zelf wel naar PSV wilt, en dat AZ niet moeilijk gaat doen. AZ kan wel een hoog bedrag vragen dan inderdaad, maar alsnog verwacht ik dat beide partijen elkaar ergens in het midden zullen vinden.
 
Kyle66
 
0
5 juli 2017 om 13:45
Voor Amrabat is uiteindelijk ook iets van € 4 miljoen betaald, terwijl Feyenoord begon met 2,5 miljoen.
 
juweel
 
0
5 juli 2017 om 08:51
al die criteria golden ook voor amrabat alleen het relatief ervaring niet maar dan wel weer international en daar werd met 4 miljoen ook al heel moeilijk over gedaan. dus denk dat je die 7 miljoen wel uit je hoofd kan zetten.
 
jan1980
 
2
5 juli 2017 om 10:53
AZ heeft een eenzijdige optie die zij zeker gaan lichten om een transfervrij vertrek volgend jaar te voorkomen. 2 jaar dus
 
MGMV
 
2
5 juli 2017 om 08:42
Als ze zich achterin goed versterken en van Ginkel nog binnenhalen, staat er toch wel een sterk team hoor. Een middenveld van Hendrix - Propper - van Ginkel is erg goed en met Lozano hebben ze eindelijk snelheid en diepgang aan de zijkant, wat ze vorig seizoen wel erg misten. Denk alleen dat er nog een buitenspeler bij moet? Maar als ik het mag geloven gaat vooral de achterhoede nog flink op de schop en ben ik benieuwd wat voor team er straks staat.
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:17
Je vergeet Ramaelaar en een Pereiro die ook op 10 kan, denk dat hij zeker met een briljante passes Lozano diep kan sturen. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar Rigo.
 
100% Meijer
 
1
5 juli 2017 om 08:48
Voor mijn gevoel gaan de prestaties van PSV volgend seizoen heel erg afhangen of Van Ginkel gehaald kan worden. Verder zit het middenveld wel goed (als Propper niet weg gaat), met Propper, Ramselaar en Hendrix. Achterin zal nog wel wat weg gaan, maar dat zie ik ze wel opvangen.
 
Capis
 
1
5 juli 2017 om 09:12
Meijer: Naja Moreno weg, Aria weg en Willems weg. Zijn eigenlijk je 3 beste verdedigers die weg zijn. En vooral Moreno vang je niet zo maar even 1,2,3 op. Hoe goed ik deze jongen ook vind, je levert flink in ten opzichten van Moreno. Aanval en Mid staat wel, maar verdediging word nog erg lastig. Zeker als Zoet ook nog eens zal gaan.
 
ricardo77
 
0
5 juli 2017 om 09:02
Als Guardado weggaat heeft PSV toch wel echt een ernstig tekort aan middenvelders met doorslaggevende kwaliteit, danwel ervaring. Eigenlijk geldt dat ook voor de verdedediging. Ramselaar, Hendrix, Proper, Maher= meer subtop niveau Van Ginkel is meer geblesseerd Dan fit. Ziet er nog niet best uit voor PSV
 
Prosoccr47
 
1
5 juli 2017 om 11:22
Dan heb jij Propper en Hendrix niet zien spelen. Vorig seizoen was vrijwel iedereen uit-vorm, maar in vorm kan dat middenveld gewoon meedoen om het kampioenschap. Daarnaast heb ik Ramselaar ook goeie potten (in de CL) zien spelen. Tuurlijk was Guardado een speciale speler omdat hij echt all-round was, maar het is niet zo dat PSV alleen van hem afhankelijk was, de goals van Luuk bleken ook duur te zijn afgelopen seizoen.
 
jeron
 
1
5 juli 2017 om 09:02
Luckassen zou ik echt voor de rechterkant halen. Middenveld waarbij je vanuit gaat dat Van Ginkel komt is dan vol genoeg. Want PSV moet ook eens durven om de jeugdige talenten voor de leeuwen te gooien.
 
De Eredivisie
 
3
5 juli 2017 om 09:34
Ik zie in Luckassen meer een centrale verdediger dan een rechtsback, dus ik zou hem als CV gebruiken. Hij heeft de lengte, kracht en het fysiek om een goede centrale verdediger te worden. Dan heeft Psv: Schwaab, Isimat, Luckassen en de Wijs, dat zijn vier prima centrale verdedigers voor de Eredivisie. Als PSV zijnde, zou ik eerder een goedkope vervanger halen voor Arias, dus net zoiets als Feyenoord met Diks heeft gedaan. Ik zou namelijk Brenet rechtsback zetten, met een goedkope vervanger erachter.
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:27
En wie zet je dan linksback? Daarnaast lever je wel kwaliteit in zeker nu Moreno weg is. Ik zie ze liever een miljoenenbedrag betalen voor 1 sterke CV, en dan op de andere posities wat goedkopere alternatieven. Arias gaat, mocht hij vertrekken, zeker wel wat opleveren, voor dat bedrag kun je gewoon een nieuwe CV halen.
 
De Eredivisie
 
0
5 juli 2017 om 16:23
Een aankoop, ik las dat PSV al naar verschillende linksbacks heeft geinformeerd.
 
Bierbuik
 
0
5 juli 2017 om 09:21
Gaat waarschijnlijk niet naar PSV maar naar het buitenland. Schijnt dat 20 clubs al naar hem hebben geïnformeerd. Buitenlandse clubs kunnen meer bieden en geven hem de kans in een andere competitie te spelen.
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:28
Ken hem niet zo goed, maar PSV kan toch ook in het buitenland op zoek naar een nieuwe CV? Sanchez was ook vrij onbekend en is nu 1 van de meest gewilde verdedigers in Europa.
 
Ampie
 
0
5 juli 2017 om 09:47
waar halen ze deze zomer ineens t geld vandaan, dat ze aan zoveel spelers worden gelinkt die tevens nog wel wat gaan kosten? zijn toch niet heel veel spelers verkocht voor superveel geld meen ik (behalve wijnaldum en depay).
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:32
Arias kan 10 miljoen opleveren , daarnaast zal Willems ook wel rond de 8 opleveren en voor Moreno heb je al 5 ontvangen. Daarnaast komt er in het salarishuis ook wat vrij, zeker nu Moreno is vertrokken en we afwachten op het aanstaande vertrek van Guardado. Denk dat het middenveld en voorin goed bezet zijn, achterin heb je dan nog versterkingen nodig en indien bovenstaande spelers vertrekken zou ik gewoon 2 goeie verdedigers proberen te halen (mag ook duur zijn), dan heb je weer een elftal staan, want met Hendrix heb je al een opvolger voor Andres in huis.
 
rubje
 
0
5 juli 2017 om 09:55
Van Ginkel vind ik er echt met kop en schouders boven uitsteken, voor hem zou ik dan ook nog een uitzondering willen maken. Maar verder vind ik dat psv geen middenvelders nodig heeft. Met Hendrix, propper en ramselaar heb je gewoon een goed middenveld staan. Dan heb ik liever dat bij blessures er maar een speler uit de jeugd ingepast moet worden dan dat er nog geld voor een nieuwe middenvelder wordt gebruikt. Aanval is wat mij betreft ook wel compleet met de Jong. locadia, Pereiro en natuurlijk Lozano. Alleen in de verdediging mag er nog wel iets gebeuren, willems mag van mij wel weg ik vind dat brenet het super heeft gedaan in de periode van de blessure van willems, misschien nog wel beter dan de keren dat brenet op de kant van arias heeft gespeeld. Maar zonder Moreno ga je echt wel een grote stap achteruit.
 
Prosoccr47
 
0
5 juli 2017 om 11:34
Achterin heeft PSV minimaal 2 versterkingen nodig, voorin ook een buitenspeler aangezien Bergwijn nog jong is, op het middenveld zou ik dan proberen om met Pereiro op 10 te spelen, hij kan met steekpasses de aanvallers de diepte in sturen, iets wat ik hem op de rechterflank minder zie doen.
 
genieterr
 
0
5 juli 2017 om 10:50
Zie hem ook wel graag naar Feyenoord komen....kongolo was natuurlijk een prima backup in het centrum, dus daar zijn we nu echt beperkt. Een goede CV erbij zou niet mistaan.