ADO Den Haag haalt oude bekende met 'internationale ervaring' terug
Maandag, 2 september 2019 om 18:51

Aleksandar Bjelica keert terug bij ADO Den Haag. De 25-jarige verdediger, die tussen 2009 en 2012 in de Haagse jeugdopleiding speelde, wordt voor één seizoen gehuurd van de Poolse club Korona Kielce, zo meldt ADO. Als ex-jeugdspeler van Quick Boys, Ajax en VV Katwijk speelde Bjelica drie jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Via FC Utrecht, Sparta Rotterdam, PEC Zwolle, Helmond Sport, KV Mechelen en KV Oostende kwam de in Servië geboren verdediger afgelopen winter bij Korona Kielce terecht. De Poolse club laat hem nu dus op huurbasis in het Cars Jeans Stadion spelen. Manager voetbalzaken Jeffrey van As is zeer content met de transfer.

"Ik ken Aleksandar vooral van zijn tijd bij Helmond Sport, maar natuurlijk ook van zijn andere clubs en zijn periode in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij is een speler die op meerdere positie uit de voeten kan; als linksback en centrale verdediger, maar eventueel ook met de punt naar achteren op het middenveld. Aleksandar is een speler met internationale ervaring, die leiding kan geven aan een verdediging, rust aan de bal heeft en bovenal een felle verdediger is."

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
1
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Sempros
 
0
2 september 2019 om 19:06
Zijn er achterin personele problemen? Kon bij PEC totaal niet overtuigen.
 
Kevioso
 
2
2 september 2019 om 19:21
Back up voor meijers denk ik
 
Raubaht
 
3
2 september 2019 om 19:20
Het zou een zege zijn als Jeffrey van As straks weg is. Die is absoluut ongeschikt als TD. Dat had die al bewezen bij NAC en maakt die reputatie verder waar bij Den Haag. Er komen totaal geen zinnige aankopen van zijn hand. Ook deze jongen, wat moet je hier mee ? Kan nergens potten breken.
 
watta
 
1
2 september 2019 om 23:42
Misschien kan die verrassen, Die jongen heeft na zijn tijd in Nederland toch ook even in België gespeeld, weet niet hoe die het daar gedaan heeft,
 
IKEA
 
0
3 september 2019 om 02:27
Ondanks dat hij misschien niet het gewenste niveau is, en we eigenlijk met Beugelsdijk, Kanon, Pinas niet te klagen hebben achterin, vind ik dit wel een echte terriër en daar houd ik wel van. Veel succes en hoop dat we voor hem een geschikte plaats kunnen vinden, waar hij goed rendeert en zonder dat het teveel ten koste gaat van de mannen die er nu achterin staan. De linie Meijers - Beugelsdijk of Pinas - Kanon - van Ewijk behoort gewoon tot de betere verdedigende linies van de eredivisie. Maak me eigenlijk vooral zorgen voorin, Becker weg, Khayati en dan Ould Chick en Summerville halen. Hoop dat ze het erg goed gaan doen, maar de één is nog piep jong en de ander heeft tot noch toe overal zijn belofte niet kunnen inlossen.