'Als Emre Mor dat gedaan zou hebben, zou hij nu dood voor me zijn'
Zaterdag, 5 januari 2019 om 20:34

De kans is groot dat de wegen van Celta de Vigo en Emre Mor deze maand scheiden. Zowel de Spaanse club als het management van de aanvaller is op zoek naar een oplossing, daar de Turks international weinig toekomst in Vigo lijkt te hebben. Een vermeend gebrek aan discipline lijkt Emre Mor ook in Noord-Spanje te gaan opbreken.

Celta betaalde anderhalf jaar geleden een bedrag van dertien miljoen euro aan Borussia Dortmund, dat zelf een jaar eerder dik 9,5 miljoen euro aan FC Nordsjaelland had overgemaakt. De Turk, die zich voor vijf seizoenen aan die Borussen had verbonden, kwam in Duitsland niet verder dan negentien optredens.

Emre Mor hoopte in Vigo zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar in zijn eerste seizoen was hij veelal bankzitter. Deze voetbaljaargang staat de teller op slechts negen duels omdat hij amper in de plannen van de ontslagen Antonio Mohamed en diens opvolger Miguel Cardoso voorkomt. Emre Mor ontbrak op oudejaarsdag ook nog eens op de training. Spaanse media verzekerden dat de 21-jarige Turk op vakantie in Dubai was. "Nee, dat is niet waar", verzekerde Cardoso zaterdag.

"Als hij dat gedaan zou hebben, dan zou hij geen enkele kans van mij meer krijgen. Ik zou hem niet meer mee laten trainen. Hij zou nu dood voor me zijn." Cardoso verzekert dat hij nauw contact onderhield met Emre Mor. "Hij vertelde mij op oudejaarsavond dat hij zich niet lekker voelde. Ik zou jullie dit niet eens moeten vertellen. De volgende ochtend, heel vroeg, was de dokter bij hem thuis. Dat is tweehonderd procent waar. Hij kan maandag in ieder geval spelen tegen Athletic Club."

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
1
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
OktayVurgun
 
5
5 januari 2019 om 20:43
Verhuren aan galatasaray zou mooi zijn
 
GSaray1976
 
1
5 januari 2019 om 22:32
Zou logisch zijn met de banden die hij met Terim heeft, weet alleen niet of wij als support op deze gaat zitten te wachten: zoveel talent en helaas zijn carriere op zo een jonge leeftijd al verpesten. Qua mentaliteit, als we de media moeten geloven natuurlijk, een waardeloze gast. Maar Terim heeft eerder bewezen probleemgevallen te laten herrijzen. We zullen het zien waar hij terecht gaat komen. Dat ie naar Turkije gaat staat volgens mij nu wel vast
 
kleinegeneraa7
 
8
5 januari 2019 om 20:44
Iemand die meer van deze Emre weet? Ik zag hem een paar keer bij Dortmund spelen en balde die altijd lekker mee. Ik zou zeggen dat er iets van een mentaliteitsprobleem bij deze speler zit, maar daar ken ik hem niet goed genoeg voor. Iemand die dit dus kan bevestigen of ontkrachten? Want voetballen kan die wel.
 
AMadrid1991
 
6
5 januari 2019 om 22:35
Ik denk dat hij gewoon tekort komt. Als hij invalt is hij wel duidelijk aanwezig altijd, dus als hij op het veld staat lijkt hij niet echt te kort te komen qua mentaliteit. Ik snap zelf de hype om hem heen niet zo goed want het is een geweldige dribbelaar en heeft veel snelheid op de eerste meters maar voor de rest komt hij in alles te kort. Het ziet er allemaal wel mooi uit bij hem maar hij kan er geen vervolg aangeven omdat zijn trap, zijn overzicht en zijn spelintelligentie gewoon niet goed zijn.
 
EmreGS27
 
19
5 januari 2019 om 21:02
Tsjonge sjonge, die jongen heeft zoveel potentie, maar ook echt een flutmentaliteit. Zal binnenkort waarschijnlijk bij een Turkse club spelen.
 
olumuneFb
 
20
5 januari 2019 om 21:16
Dacht dat hij het gemaakt had na drie wedstrijden uitblinken. Weet nog hoe men Cengiz met Emre vergeleek toen Cengiz bij Basaksehir speelde en Emre bij Dortmund. Qua talent werd Emro hoger aangeschreven, maar qua mentaliteit was Cengiz hem mijlen voor. Nu zien we ook dat dit de doorslag heeft gegeven. De een blinkt uit bij een goeie ploeg in Italie en haalt de halve finale cl, de ander is bankzitter en wordt verkocht bij een middenmotor in Spanje.
 
Robinozaurus
 
1
5 januari 2019 om 23:37
Persoonlijk in de weinige optredens die ik gezien heb van emre vind ik hem wel een heerlijke speler. Jammer (zo lijkt het) van de mentaliteit. Cengiz kan weinig indruk op me maken. Nou zie ik niet zo heel veel roma dus ik ben benieuwd van anderen omdat mijn oordeel (misschien) niet correct is. In dit geval jou. Waarom cengiz (naast mentaliteit) zo speciaal is. Als ik de verhalen moet doen geloven , is dit een exceptioneel talent namelijk. Dus ik ben benieuwd wat ik (tot nu toe) niet zie?