'Als hij die honger naar prijzen heeft, moet hij Tottenham verlaten'
Maandag, 26 februari 2018 om 17:10

Harry Kane is in de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot een van de beste spitsen van de Premier League en de teller staat dit seizoen voor de spits van Tottenham Hotspur ook alweer op 24 doelpunten in de Engelse competitie. Onder meer Real Madrid zou denken aan de zomerse komst van de 24-jarige spits en André Villas-Boas zou een vertrek van Kane wel begrijpen.

"Het hangt af van zijn ambities voor de toekomst en hoe hij het vervolg van zijn carrière voor zich ziet. Als hij die honger naar prijzen en bekendheid heeft, zal hij Spurs moeten verlaten. Als hij dat niet heeft, maar erkenning en stabiliteit wil, moet hij blijven", legt de voormalige trainer van de Londenaren uit aan de Daily Mail. "Tottenham zit nu op dat breekpunt op de weg naar het worden van een topteam."

"Ze hebben een nieuw stadion, infrastructuur, het trainingscomplex is er, er wordt gebouwd aan het team en de coaching is erg goed. Het enige dat nog ontbreekt is de prijzenkast, dat is uiteindelijk wat voetballers willen, de glorie, winnen. Ik denk dat het voor Harry niet slecht zou zijn om een of twee jaar te blijven om te zien hoe de club zich blijft ontwikkelen. Door de bouw van het nieuwe stadion denk ik ook dat de club de marge zou moeten hebben om hem te behouden."

Kane werkte ook even met Villas-Boas, maar slaagde er niet in om door te breken onder de Portugees: "Het is belangrijk om te zeggen dat ik niet de beste coach voor hem was. In mijn tijd hebben we hem een paar keer verhuurd en dat ging niet echt goed, dus hij bleef maar terugkomen. Ik kan me herinneren dat ik aan bleef dringen op verhuurbeurten, terwijl hij steeds zei dat hij wilde blijven. We speelden toen vaker met Roberto Soldado, dus het was geen eenvoudige tijd voor hem."

"Ik kan me herinneren dat hij kansen heeft gekregen, in de Premier League, maar ook in de Europa League. Daar scoorde hij een paar keer en dat was erg belangrijk voor hem. Zijn echte doorbraak kwam een paar maanden na mijn vertrek onder Tim Sherwood, maar ik heb altijd mooie herinneringen aan hem gehad. Natuurlijk was ik verrast door hoe het allemaal is gelopen voor hem en door de spits die hij nu is geworden, zo sterk en een breker van records. Dat heeft hij zelf verdiend, hij is zo gedreven en ik ben blij voor hem dat hij het heeft weten om te draaien."

Meer nieuws
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
1
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
28
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
kartal1
 
1
26 februari 2018 om 17:30
Mee eens ik denk ook dat kane binnen nu en 3 jaar tottenham zal verlaten. Ik denk zelfs dat hij volgend seizoen nog zal blijven en daarna voor een enorm bedrag verkocht zal worden. Tottenham heeft een goede ploeg maar concurreren met de andere topploegen word moeilijk.
 
dzwanziger
 
12
26 februari 2018 om 17:32
Gek genoeg zie ik de spurs zeker binnen nu en 3 jaar wel een keertje kampioen worden.
 
FrankLampard08
 
5
26 februari 2018 om 18:16
Leuk talent die Sessegnon! Past ook wel bij het beleid van de spurs. Rasford is ook een fantastisch talent, al zou die wel veel kosten. Als de huidige selectie compleet blijft en als er nog wat namen bijkomen (zoals Sessegnon en Rasford) dan is er veel moois mogelijk voor de Spurs!
 
 
0
26 februari 2018 om 18:38
Rashford gaat niet weg omdat hij weet dat hij bij Manchester United een toekomst heeft en onderling zijn er vriendschappelijk en een hecht team??
 
Medalofhonor
 
4
26 februari 2018 om 18:01
En wie gaat hem betalen? Real Madrid en Perez zijn niet zo gek meer om Levy zijn wil te geven om meer dan 150 miljoen euro uit te geven aan een Britse voetballer. Nee ik zie Real Madrid eerder voor Icardi gaan, ik hoop het ook. Kane mag wel beter zijn dan Icardi maar ik heb liever een Zuid-Amerikaan die gelijk thuis zal horen in Spanje ipv weer een te dure Britse voetballer.
 
ModricMagic
 
3
26 februari 2018 om 18:53
Dat zou ik ook niet snel zeggen. La Liga is heel anders dan de premier league is meer technischer en verfijnder.
 
MarrieAanDeBal
 
4
26 februari 2018 om 18:13
Iedereen in de media wilt dat die vertrek blijkbaar. Ze kunnen ook gewoon bouwen bij spurs en daar voor prijzen gaan toch