Arsenal-doelman Aaron Ramsdale gaat kort voor rust gruwelijk in de fout
Zaterdag, 9 maart 2024 om 19:33

Aaron Ramsdale ging kort voor het rustsignaal bij Arsenal - Brentford gruwelijk in de fout. De doelman van the Gunners dacht een terugspeelbal rustig weg te kunnen schieten, maar kwam daarbij bedrogen uit. Yoane Wissa blokte de uittrap van Ramsdale en zag de bal tot zijn geluk in het doel belanden: 1-1.

De gelijkmaker van Brentford kwam redelijk onverwacht en in de vierde minuut van de blessuretijd in de eerste helft. Ramsdale was zichtbaar aangeslagen na zijn grove blunder en de camera bracht al snel de balende manager Mikel Arteta in beeld.

Ramsdale was twee seizoenen lang de onbewiste nummer een onder de lat bij Arsenal. Dat veranderde afgelopen zomer, toen Arteta David Raya ophaalde bij Brentford en hem de voorkeur gaf boven de Engelse doelman. Raya kreeg in het begin de nodige kritiek, maar lijkt inmiddels het vertrouwen te hebben van de Arsenal-familie.

Arsenal huurt Raya overigens van Brentford en vanwege onderlinge afspraken kan de doelman uit Spanje deze zaterdag niet keepen tegen zijn oude ploeg. Raya behoort ook niet tot de wedstrijdselectie van de titelkandidaat uit Noord-Londen.

Wint Arsenal zaterdag van Brentford, dan is de koppositie in de Premier League voor de Londense club. Titelconcurrenten Liverpool en Manchester City staan zondag tegenover elkaar op Anfield.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
00:08
00:08
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
   
00:05
00:05
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
   
23:20
23:20
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
   
22:59
22:59
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
343
   
22:55
22:55
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
tyuin
 
0
9 maart 2024 om 19:38
Wat een ketser zeg! Heeft totaal geen benul van de speler om hem heen. Wel echt een uitstekende regel dat verhuurde spelers niet tegen hun eigen club mogen spelen. Kan je toch het nodige gezeur mee krijgen en zo moet in dit geval Brentford er eerst eerst aan verdienen voor ze hun eigen speler tegen zich krijgen. Denk dat Jan Vertonghen hier ook wel voorstander van is .
 
Suurbier
 
1
9 maart 2024 om 19:57
Niet mee eens, wel de lusten maar niet de lasten noemen we dat
 
JtjeVtt
 
2
9 maart 2024 om 20:36
Of het polletje van Van der Hart
 
Pogboom
 
2
9 maart 2024 om 19:48
Die gaat niet meer keeper onder arteta daar gaat zijn laatste kans haha