Barça wil ver gaan voor zeventienjarig wonderkind
Dinsdag, 15 oktober 2019 om 17:00

Unai Emery heeft geen ontsnappingsclausule in zijn contract bij Arsenal. De verbintenis van de Spaanse manager in het Emirates Stadium loopt door tot medio 2021. (The Athletic)

Victor Lindelöf zag in de afgelopen transferperiode geen heil in een overgang naar Barcelona. De Zweedse verdediger wil met Manchester United prijzen veroveren. (Goal)

Barcelona is bereid om acht miljoen euro op tafel te leggen voor Karim Adeyemi. De zeventienjarige aanvaller wordt momenteel door Red Bull Salzburg gestald bij diens partnerclub FC Liefering. (Mundo Deportivo)

In Engeland strijden de topclubs om de diensten van de vijftienjarige Charlie Allen. Het talent van de Noord-Ierse club Linfield ging eerder op stage bij Manchester City en Tottenham Hotspur en staat nu ook in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. (Diverse Engelse media)

Blaise Matuidi wordt al tijden in verband gebracht met een vertrek bij Juventus, maar de Italiaanse topclub heeft een troef in handen. Het contract van de Fransman loopt na dit seizoen af, maar la Vecchia Signora kan het dienstverband eenzijdig met een seizoen verlengen. (Tuttosport)

Er is Napoli alles aan gelegen om Fabiàn Ruiz voor de club te behouden en het geïnteresseerde Barcelona en Real Madrid buiten de deur te houden. De Italianen hebben Ruiz een aanbieding gedaan tot medio 2025, met daarin een afkoopclausule van honderd miljoen euro. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
1
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Stijlvol
 
3
15 oktober 2019 om 17:25
Fijn dat Lindelof zelf denkt dat hij met zijn huidige club daadwerkelijk prijzen kan gaan pakken. Ik had hem niet graag gezien bij Barcelona. Hij is een prima verdediger, maar niet van het niveau Barcelona.
 
bijcrack
 
2
15 oktober 2019 om 18:53
Nee hij zegt dat hij dat graag wil, niet dat het daadwerkelijk kan haha. Ik wil ook zoveel lol. 8 miljoen voor een 17-jarige is toch niet zo extreem als je de huidige markt bekijkt?? Daarnaast lijkt me dat als het echt zo'n wonderkind is dat hij niet ergens amders gestald zou zijn, maar ik moet eerlijk toegeven de ik de jongen in kwestie en de situatie niet ken.