'Barcelona bereikt persoonlijk akkoord over zomerse toptransfer'
Vrijdag, 10 juli 2020 om 18:58

Barcelona heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Lautaro Martínez, zo beweert ESPN vrijdagavond. Volgens de sportzender is het echter nog niet zeker dat de aanvaller van Internazionale na dit seizoen de oversteek maakt naar het Camp Nou. Niet alleen moeten beide clubs nog een transfersom overeenkomen, ook zal Barcelona volgens de berichtgeving pas toeslaan als Philippe Coutinho deze zomer wordt verkocht.

Door de coronacrisis is het budget van Barcelona voor komend seizoen geslonken met tweehonderd miljoen euro. De club weet voor welk bedrag Martínez op te halen is, maar is niet van plan om aan de contractuele afkoopsom van 111 miljoen euro te voldoen. Barcelona zou graag een of enkele spelers betrekken in de deal om de vraagprijs te drukken, maar Inter voelt meer voor een directe geldtransactie.

Frenkie de Jong-scenario dreigt voor droomaanwinst van Barcelona

Zou Lautaro Martínez in het Camp Nou hetzelfde lot ondergaan als Frenkie de Jong?Lees artikel

Om die reden lijken de inkomsten uit een transfer van Coutinho noodzakelijk om Martínez weg te halen uit Milaan. De spelmaker kwam in 2018 voor een maximumbedrag van 160 miljoen euro over van Liverpool, maar sindsdien is zijn transferwaarde alleen maar afgenomen. Zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian heeft aangegeven dat Coutinho een terugkeer naar de Premier League wel ziet zitten, al zijn er nog geen concrete biedingen.

Barça slaagde er in januari niet in om een geschikte opvolger voor de steeds vaker geblesseerde Luis Suárez te vinden en de noodgreep om Leganés achttien miljoen euro te betalen voor Martin Braithwaite wordt ook niet gezien als de permanente oplossing. Barcelona is daarom gebrand op de komst van een aanvaller van wereldklasse; Neymar is onbetaalbaar, dus is Martínez gebombardeerd tot topfavoriet. De 22-jarige Argentijn was dit seizoen in 28 competitieduels goed voor 12 doelpunten en 4 assists.. In de Champions League scoorde hij vijf keer in zes optredens.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (57)

 
bf1994
 
33
10 juli 2020 om 19:01
Persoonlijk denk ik niet dat de spits de positie is waar barca moet versterken. Naar mijn mening zijn dat op aanvallend opzicht een linkeraanvaller van hele hoge kwaliteit en een aanvallend ingestelde middenvelder. Ik bedoel maar, je hebt noog steeds suarez die desondanks een slecht middenveld en zijn eigen slechte spel nog steeds goals erin knalt. Haal een linkeraanvaller die gelijk levert en wissel hem af met fatti zou ik zeggen.
 
S04FCT
 
41
10 juli 2020 om 19:04
Coutinho gewoon een kans geven!
 
bf1994
 
13
10 juli 2020 om 19:18
Hebben ze toch al gedaan.
 
S04FCT
 
10
10 juli 2020 om 20:12
Ik vind persoonlijk dat Coutinho de perfecte speler is voor Barcelona om samen met Messi en Suarez/Grizi de aanval te vormen. 2 buitenspelers die kunnen zweven rond de aanval, geweldig kunnen voetballen en goede aanvoer kunnen leveren op een afmakende spits.
 
bf1994
 
4
10 juli 2020 om 20:32
DAt zweven deed coutinho anders niet zo goed bij barca. En er was meer aan de hand dan alleen zijn positie hoor, passes over 5 meter gingen fout. Hij durfde bijna niks meer. En als die wel wat deed was het zonder overtuiging maar gewoon een actie omwille van een actie. Zou een slecht seizoen kunnen zijn geweest bij hem. Alleen de manier waarop jij het beschrijft heb ik coutinho niet zien doen bij barca.
 
real8madrid
 
4
10 juli 2020 om 20:33
Dat hebben ze al een seizoen geprobeerd en werkte voor geen meter. Geen diepgang en Messi en Coutinho sneden steeds in elkaars ruimte. Waarom moest ie anders op leenbasis naar Bayern? Enige manier om Coutinho eventueel te doen slagen is op 10 maar dat lijkt Barca niet te willen doen
 
blink182
 
2
11 juli 2020 om 00:28
Of een Xavi of Pep aanstellen en dan ontstaat er wel ruimte voor Coutinho.
 
pedrovasquez
 
31
10 juli 2020 om 19:16
Wauw wat is dat Barcelona dom bezig. In hemelsnaam wie voert daar het beleid. Je hebt Messi, Suarez en Griezmann die als ze in de spits spelen alle 3 beter zijn dan Lautaro Martinez. Wat willen ze met hem doen? Een rechtsbuiten maken? Of toch linksbuiten en dan laten concurreren met Griezmann in wie die rol het slechts kan invullen? Ik snap deze transfer niet, en als ik lautaro was zou ik niet naar barca gaan. Hij is een essentieel puzzelstuk in dat team en heeft dit jaar bewezen goed samen te kunnen spelen met Lukaku. Inter heeft echt een stabiele basis 11 als ze een linksback halen. Maar martinez is niet vervangbaar denk ik als je Eriksen achter Lukaku laat spelen en er een goede middenvelder voor terug haalt. Misschien lever je in aan goals maar dat kan worden gecompenseerd met defensive stabiliteit en voetballendvermogen. Ik wens hem veel succes in Barcelona. Ik weet niet of Barcelona volgend jaar met een speler meer mag spelen want anders zie ik hem echt niet in de basis staan in de belangrijke wedstrijden als hij daar komt te spelen met Messi Griezmann Suarez Coutinho en Ansu fati als ploeggenoten
 
FCB_Catalunya
 
10
10 juli 2020 om 19:33
Waanzinnig domme opmerking. Er staat ten eerste dat Barca pas toeslaat als Coutinho wordt verkocht, dat is er dus al een van je lijst. Suarez is ook echt wel aan zijn einde, is ook al in de dertig en Griezmann komt bij Barca niet in de spits te spelen. Barcelona heeft een vervanger voor Suarez nodig en dat zie ik in Martinez wel. Met Fati en Puig zou het elftal in een keer een stuk jonger zijn. En met alle respect, maar Inter is op dit moment gewoon geen eindstation - zijn stukken minder dan de echte absolute top en ik moet maar zien of ze daar in de nabije toekomst weer bij aansluiten.
 
Lierse1997
 
21
10 juli 2020 om 19:36
Als je momenteel als Barcelona 111 miljoen betaalt voor Lautaro, ben je toch niet goed bezig. Hij is echt gewoon slecht na de winterstop. Hij heeft een aantal goede maanden gehad en heel veel potentieel. Maar dat is toch niet voldoende voor 111 miljoen?
 
pedrovasquez
 
6
10 juli 2020 om 19:39
Oh daar heb je de eerste die het beleid verdedigd. Waar baseer jij op dat Suarez op is? Op zijn leeftijd of zijn kwaliteit? En jij vind griezmann dus een linksbuiten? Jij denkt dat hij volgend jaar gaat vlammen als neymar op die flank? Griezman moet gewoon in of achter de spits spelen dat is de positie waar iedereen hem wereldklasse wedstrijden op heeft zien spelen. En Coutinho moet ik schrappen maar jij voegt daar Ansu Fati aan toe. Dat betekent dat je denkt dat hij nog aan minuten gaat komen na de komst van Martinez? Of je nou 4-3-3 of 4-4-2 speelt je mag nog steeds maar 11 spelers opstellen en 3x wisselen. Nu jij weer
 
real8madrid
 
2
10 juli 2020 om 20:37
Je hebt gelijk dat Martinez op zich weinig te maken heeft Coutinho en Griezmann maar ik betwijfel toch zeer of hij de juiste man is voor Barca. Ten eerste is hij imo gewoon verre van goed genoeg. Begin dit seizoen was hij uitstekend maar over het hele seizoen gezien scoort hij vaker een 4 of 5 dan een 7 of 8. Daarnaast heeft hij naar mijn mening niet de juiste kwaliteiten om als enige spits te spelen. Is een echte tweede spits, net als Griezmann overigens. Die werkte vanwege dat profiel ook al niet als spits toen Suarez geblesseerd was. Gewoon opnieuw proberen met hetzelfde profiel maar een andere naam lijkt me dus niet heel verstandig
 
MSN10
 
2
10 juli 2020 om 21:51
Wat praat jij allemaal man. Je haat dat is het je bent niet realistisch. Wie ben jij om te zeggen dat lautaro niet zal slagen? Sinds wanneer is Griezmann een echte 9? Hoe oud is Suarez? Barcelona moet een Spits aantrekken moet hoe dan ook. Wanneer ze een verdediger halen dan roept iedereen echt dom barca moet een spits halen Suarez is klaar. Halen ze een middenvelder echt dom barca moet een spits halen. Nu barca bezig is met een spits echt dom coutinho moet een kans krijgen. Wauw mensen praten puur uit haat 100% zeker van!
 
pedrovasquez
 
4
10 juli 2020 om 23:36
Als je middenveld bestaat uit frenkie en Busquets die allebei precies de zelfde bal willen spelen, en je overige middenvelders Sergi Roberto, Arturo Vidal en Pjanic zijn dan zou ik toch even voor een goeie middenvelder alla Kevin de Bruyne gaan, dan kan Messi lekker voorin blijven en hoeft hij niet steeds de bal te komen halen. Als er iets is waar barca geen behoefte aan heeft is het een spits. Loopt Martinez uit zijn contract? Heeft hij problemen met de club waardoor hij voor een prikkie op te halen is? Is Martinez zo’n goede speler dat hij elke spits van barca uit de basis verdrijft? Als het antwoord nee is zou ik zeker 110 miljoen voor hem betalen deze zomer
 
tubby
 
0
11 juli 2020 om 10:04
Mensen praten puur uit haat? Ondanks dat het heel kinderachtig klinkt vind ik het ook een heel vreemd gegeven. Dus als je denkt dat lautaro niet goed genoeg is denk je dat per definitie omdat je hem haat? Er staan anders gewoon argumenten in de stukken. Waarom ben jij zo zeker dat mensen die lautaro niet willen hem haten, hoe kan je nou iemand haten die je nog nooit hebt gezien?
 
RbarcaFan
 
4
10 juli 2020 om 19:37
Ik vind Ansu anders goed afgetraind hoor ?? Ben het verder volledig met je eens. Hoewel ik fan ben van Lautaro en heb dan hij in de toekomst maar Barça komt, is dat weer zo'n misplaatste ondoordachte aankoop. Heb je met Saurez de beste of een van de beste spitsen van de wereld en dan moet zo nodig weer Griezmann aangekocht worden. Dan zie je dat dat niet nodig was en niet werkt als hij niet op zijn positie kan spelen. Gaan ze weer exact hetzelfde doen! Ik ben helemaal klaar met dat debiele bestuur. De verkoop van Arthur was de druppel voor mij. (In werkelijkheid was die emmer natuurlijk allang overgelopen)
 
bf1994
 
0
10 juli 2020 om 19:45
Probleem met een speler zo jong als fatti is dat ze inconsistent kunnen zijn. Denk je dat fatti het in zich heeft om 20-25 doelpunten te maken en ook tegen grote jongens het verschil kan maken? Persoonlijk denk ik dat ie daar nog net te kort voor komt. Maar om eerlijk te zijn zou ik ook niet weten wie barca moet halen. Het valt me alleen op dat barca op die 2 posities dik tekort komt
 
Parnassia
 
6
10 juli 2020 om 19:02
Vind hem een goede speler. Alleen wat gaan ze doen met Griezmann?
 
ViscaCatalunya
 
0
11 juli 2020 om 12:29
Griezmann blijft. Messi zal op no.10 blijven spelen. Griezmann is gemaakt voor een systeem met 2 spitsen.
 
Parnassia
 
0
11 juli 2020 om 17:35
Messi kan zeker nog paar jaar op 10 spelen.
 
S04FCT
 
15
10 juli 2020 om 19:03
Dit zegt toch weer genoeg over het drama beleid van Barcelona. Je hebt Griezmann en Suarez. Die zijn in mijn ogen echt niet minder dan de Lautaro van de laatste 10 wedstrijden. Haal dan toch eens een verdedigende versterking. Een goede rechtsback, 1 goede voetballende middenvelder die samen met Frenkie daar een blok kan vormen en geef Coutinho eens kansen daarvoor! Daarnaast zal een centrale verdediger ook niet misttaan voor dit Barca.
 
RickVan Dijk
 
1
10 juli 2020 om 19:09
Maar welke rechtsback zou Barca moeten halen dan? Kan niet echt een rechtsback opnoemen die zo even gehaald kan worden en aanzienlijk beter is...
 
YoniJanssen
 
5
10 juli 2020 om 19:20
Cancelo van City zit veel op de bank. Was bij Juve erg goed.
 
Lierse1997
 
2
10 juli 2020 om 19:31
Cancelo is aanvallend zeer sterk, maar defensief matig. Ik denk dat geen enkele barca-fan op een matig verdedigende rechtsachter zit te wachten naast een steeds ouder wordende Piqué.
 
pedrovasquez
 
1
10 juli 2020 om 19:31
Semedo is gewoon een stabiele back. De enige die echt beter dan hem zijn zijn; kimmich, Alexander arnold, Carvajal. Die zijn allemaal niet haalbaar. Misschien dat er een andere back beter dan Semedo zou kunnen presteren maar nu weet je tenminste wat je zeker hebt. Een stabiele back. En Roberto kan die rol ook prima invullen. Ik denk dat barca gewoon afscheid moet nemen van Piqué en een gast als puyol haalt. Een echte verdediger, want met lenglet naast hem is het gewoon niet goed genoeg. En het middenveld is zwaar uit balans. Frenkie kan een goede vervanger van Busquets zijn maar een Iniesta is hij niet. Misschien moet barca zoals Ajax spelen met 2 middenvelders naast elkaar en Messi daarvoor, maar dan heb je nog steeds een middenveld met Messi en Busquets die 0,0 vuile meters maken. In balbezit is het denk ik meesterlijk om te zien, maar dan moeten ze wel zo geconcentreerd spelen dat ze 90% balbezit hebben want t moment dat dat percentage lager is, loop je alleen maar achter de feiten aan met piqué in de verdediging
 
SocioFan1
 
0
11 juli 2020 om 00:02
Wat dacht je van een type Mane of Neymar als dat nog kan lukken.
 
SocioFan1
 
0
12 juli 2020 om 00:21
Heb ik ze op dat vlak met elkaar vergeleken dan? Het gaat erom dat het beide linkervleugel spelers zijn met snelheid. Daarbij zullen beide enorm veel toevoegen aan dit Barca, dat is wat ik denk. Mane gaat ook vaak genoeg naar binnen waarbij een Robertson er over heen duikt, dat kan Alba dan ook meer. Dus ze zouden veel toevoegen aan dit barca, beide op hun eigen manier uiteraard zoals je beschrijft.
 
CMG-
 
2
10 juli 2020 om 19:15
Nog een aanvaller, dus zij zullen afscheid nemen van Suarez neem ik aan? Hoe haalt Barcelona trouwens zoveel geld vandaan?
 
ViscaCatalunya
 
0
11 juli 2020 om 12:31
Coutinho zou onderdeel kunnen zijn van een ruil. Deze zomer zullen we vooral ruildeals zien.
 
YoniJanssen
 
0
10 juli 2020 om 19:18
Het bestuur moet in gaan zien dat er met de bezem door de selectie gegaan moet worden. Busquets was een grote toegevoegde waarde maar vertraagd nu alleen maar het spel. Vidal kan ook echt niet meer. Pique is een boegbeeld voor de club maar heeft aan snelheid ook een hoop ingeleverd. Voorin zit het probleem niet. Suarez em Griezmann kunnen voorin. Messi, Dembele, trincao en Fati kunnen op de flanken terecht. Het word tijd voor een rechtsback, nieuwe centrale verdediger (Soyuncu, De Vrij). Puig, frenkie, Roberto, Pjanic en eventueel busquets kunnen het middenveld vormen.
 
Guaporta
 
8
10 juli 2020 om 19:25
Voor alle betrokken partijen lijkt het me verstandig dat Lautaro Martínez nog twaalf maanden langer bij Internazionale blijft. Niet alleen lijkt hij enorm belangrijk voor de Scudetto-kansen van Internazionale, maar zowel de Argentijn als zijn huidige werkgever hebben die vorm niet weten vast te houden richting de slotfase van het seizoen. Waarschijnlijk kunnen ze volgend seizoen weer hoge ogen gooien, zeker nu Conte vanaf het begin kan beschikken over Eriksen en de rechterflank heeft versterkt met Achraf Hakimi. Ook voor Lautaro Martínez zou twaalf maanden wachten en een mogelijke landstitel goed uitpakken, dan komt hij namelijk als een andere speler binnen bij Barcelona. In de huidige situatie zou hij het op moeten nemen tegen zowel Antoine Griezmann als Luis Suárez, terwijl de Uruguyaan waarschijnlijk na het komende seizoen zal vertrekken. Tot slot lijkt me een centrumspits niet de eerste positie waar Barcelona moet versterken.
 
TILBURG013
 
7
10 juli 2020 om 19:45
En als hij volgend seizoen een topseizoen speelt en de Serie A wint, dan gaat Inter hem natuurlijk voor een mega prijs zullen verkopen. Dus vooor Barca is dat niet perse beter. Als Barca 111 miljoen neerlegt voor deze overschatte speler dan zijn ze echt helemaal de weg kwijt. Hij is niet slecht, begrijp me niet verkeerd maar is dit nou de topspits die Suarez moet gaan vervangen? En dan ook nog voor dat mega bedrag? Deze jongen raakt al maanden geen knikker, zit net over de 10 doelpunten in de Serie A, Lukaku maakt het dubbele terwijl dat ook geen absolute topspits is.. ik moet het allemaal nog maar zien met Lautaro..
 
real8madrid
 
0
10 juli 2020 om 20:30
Dan vraagt Inter inderdaad een enorme prijs. Ik zie niet in hoe dat anders is dan nu? 111 miljoen lijkt me ook niet bepaald een koopje. Als je dan volgend seizoen zo'n bedrag neertelt weet je hopelijk tenminste dat je daadwerkelijk een topper binnen haalt itt nu waar ik het een enorme gok vind.
 
TILBURG013
 
1
10 juli 2020 om 22:02
Lukaku is een hele goede spits maar ik vind hem geen absolute topspeler nee. Bij United werd hij elke week belachelijk gemaakt (misschien niet volledig terecht) en dat was echt niet op topniveau aangezien United niet eens meedeed om de CL plekken. Ik zet Lukaku bijvoorbeeld niet in het rijtje Lewandowski, Suarez, Aguero, Benzema en misschien zou je Auba en Kane (Mbappe zie ik meer als buitenspeler) daar ook nog aan toe kunnen voegen. Daaronder heb je dan spelers als Lukaku, Cavani, Haaland, Werner etc. Dat bedoelde ik er meer mee..
 
YannickDiemen
 
0
11 juli 2020 om 00:35
Wat is dat voor absurde statistiek, dat kan toch ook verklaren dat de meeste topspitsen nu over de 30 zijn? Ik was gecharmeerd van de jonge Lukaku en zijn tijd bij Everton was fenomenaal, maar daarna heeft hij het helaas niet waargemaakt.
 
SocioFan1
 
0
11 juli 2020 om 00:04
Barca kan beter voor een Mane gaan. Of Neymar moet nog gaan lukken maar goed. Dat is wel wat ze nodig hebben.
 
TILBURG013
 
1
11 juli 2020 om 00:41
Mane vind ik niet bij Barca passen. Is toch een speler die veel ruimte nodig heeft en nou niet echt van de kleine ruimtes.. bij Liverpool zie je ook gelijk dat ze het heel moeilijk hebben als een tegenstander zich ingraaft, zie bv de wedstrijden tegen Atletico..
 
SuperNico31
 
7
10 juli 2020 om 19:39
Is Martinez niet een zelfde soort spits als Griezmann? Aanvaller zwervend om een andere spits heen? Zou dan ook niet weten waarom je Martinez haalt.
 
real8madrid
 
1
10 juli 2020 om 20:28
Heb je gelijk in en nee ik snap het ook niet. Net als de meeste Inter-fans gok ik.
 
Moyashi
 
0
10 juli 2020 om 20:37
Hij is jong en dreigender toch? Met hem op komst moet Griezmann haast wel bezig zijn met een vertrek. Hij was paniek aankoop omdat Barca niet alle 3 titels kwijt probeerde te raken terwijl hun 2 dreigende spelers voorin geblesseerd waren (suarez en dembele), dus ergens oke. Helaas niet je eerste optie voor aanvaller en het pakte niet goed uit. Zelfde geldt pakte het net als Suarez/neymar wel goed uit en zouden we vandaag niet klagen over zijn aankoop.
 
SuperNico31
 
1
10 juli 2020 om 20:43
Maar dan is deze transfer nog steeds niet logisch. Iedereen zei dat Griezmann geen type voor Barca is wat gezien zijn spel bij Barca ook waar lijkt te zijn. Waarom haal je dan een zelfde type speler, waar het enige verschil is dat hij jonger is en nog potentie heeft? Begrijp niks meer van het transferbeleid van FC Barcelona.
 
real8madrid
 
3
10 juli 2020 om 20:54
Dreigender? Met 17 goals en 2 assists doet hij het niet beter dan Griezmann met 15 goals en 4 assists. Verschil is dat dit Martinez' beste seizoen ooit is terwijl Grizzi een van zijn slechtste beleefd en op een positie speelt die niet zijn natuurlijke is
 
El_Guaje7
 
2
10 juli 2020 om 20:00
Voor max 60 miljoen euro mag hij komen, voor 111 miljoen euro mogen ze hem in Milaan laten. Ik denk dat Barça trouwens niet van plan is 111 miljoen euro te betalen, anders hadden ze dat al gedaan zijn clausule is op 7 juli verlopen. Dat heeft Barto met een reden gedaan neem ik aan.
 
JusticeLaw
 
0
10 juli 2020 om 20:05
Kapitaal vernietigen daar Griezman had daar nooit moeten gaan dembele is top voor de vleugels maar blessure gevoelig Fati puigi kansen geven
 
ConchaEspina
 
0
10 juli 2020 om 20:25
Lijkt mij sterk dat ze wachten dat de clausule verloopt om hem dan goedkoper weg te doen. Dat kon evengoed dan tijdens die clausule.
 
real8madrid
 
1
10 juli 2020 om 20:27
Precies. 60 miljoen lijkt me een goede prijs om Lautaro erbij te halen voor de breedte. Imo nog niet goed genoeg voor de basis en absoluut geen 100 miljoen waard. Zou me erg verbazen
 
real8madrid
 
0
10 juli 2020 om 20:25
Ik dacht dat die afkoopsom nu zo'n beetje verliep en dus sowieso niet meer geldig is? Of vergis ik me? Bereid je als Barca-fan maar alvast voor op miskoop van 100+ miljoen nummer 4 hoor. Ik snap het echt niet. Deze man is goed maar absoluut nog niet het niveau van Barca. Zijn prestaties bij Inter zijn eigenlijk niet eens goed genoeg om daar een basisplaats te verantwoorden, ware het niet dat het aan goede concurrentie ontbreekt in dat team. Heeft 3 fantastische maanden gehad maar dat is het ook wel. Daarnaast heeft hij imo ook verre van de kwaliteiten om als nummer 9 te fungeren. Is echt gemaakt voor een systeem met 2 spitsen of om als schaduwspits te spelen. Is het niet gewend om alleen voorin te staan en heeft daar ook de efficientie niet voor. Blijft een zeer goede speler natuurlijk, kan er best bij voor de breedte en talent genoeg om op termijn een basisspeler te kunnen worden. Maar voor 100 miljoen of meer? Een belachelijke som als je het mij vraagt. Coutinho, Dembele en Grizzi waren allen veel verder toen zij werden gehaald. Als die al niet goed uitdraaien...?
 
mcgregor
 
0
10 juli 2020 om 20:38
Barca heeft een hoop aanvallers. Wat straks als dembele fit is ? Er is maar ruimte voor 3. Messi heeft een vaste plek dan moeten een griezmann , dembele , Fati , Suarez, braithwaite en Martinez knokken om de andere 2 plekken. Ik zou als barca wat extra geld zien te fixen en vol voor neymar gaan. 111 of 160 voor neymar. Neymar is een zekerheid bij Martinez is het maar afwachten hoe dat gaat
 
byrazzz
 
0
10 juli 2020 om 21:25
Is het niet zo dat een speler mag pas praten met een geïnteresseerde club als, in dit geval, Inter toestemming geeft? Het lijkt mij dan ook dat ze wellicht dichtbij een akkoord zijn want anders zie ik niet in waarom Martinez een akkoord mag bereiken met Barca.
 
laurens92
 
0
11 juli 2020 om 13:49
Hoezo halen ze zo'n speler dan? Heb het gevoel dat ze veel meer creativiteit in het team missen. Qua spits kan je altijd Griezman nog gebruiken en voor linksbuiten heb je nog Dembele (als die ooit weer fit wordt).