'Bassey is de grootste spookrijder in de geschiedenis van het Europese voetbal'
Dinsdag, 4 april 2023 om 20:13

Ajax moet Marc Overmars direct terughalen, zo luidt het advies van Aad de Mos aan de Amsterdammers. Ajax is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe directeur voetbalzaken en is momenteel in verre onderhandeling met de Duitser Sven Mislintat. De Mos opteert echter voor een terugkeer van Overmars. De trainer in ruste kraakt het transferbeleid van de regerend landskampioen en stelt dat een aankoop als Bassey onder Overmars nooit zou zijn gedaan.

Overmars stapte in februari 2022 per direct op bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwelijke collega's en ging daarna aan de slag bij Royal Antwerp. Nu de Amsterdammers nog steeds geen vaste technisch directeur hebben aangesteld als zijn opvolger, gingen er in de media en naar verluidt ook binnen Ajax stemmen op om een terugkeer van Overmars in de hoofdstad mogelijk te maken.

De Mos zou een nieuw dienstverband van de vijftigjarige technisch directeur in Amsterdam toejuichen. Ajax verwelkomde afgelopen zomer maar liefst tien aankopen, echter alleen Bergwijn en Bassey wisten vervolgens uit te groeien tot basisspeler. "Als je op den duur zóveel geld op je bankrekening hebt staan, word je nonchalant en mis je creativiteit", zegt De Mos tegenover Het Laatste Nieuws. "Ajax kreeg vorige zomer voor Antony en Lisandro Martínez samen 120 miljoen euro - een cadeautje van hun ex-trainer Ten Hag. Met dat geld realiseerde Ajax tién miskopen. Je moet het maar kunnen."

"Zij kochten bijvoorbeeld Calvin Bassey van Glasgow Rangers voor 25 miljoen euro - dat is de grootste spookrijder in de geschiedenis van het Europese voetbal; een aanklacht tegen het jeugdbeleid van Ajax!", stelt De Mos. "Dan vraag ik jou: Hebben zij Bassey met hun eigen ogen gescout?"

De Mos adviseert Ajax om Overmars 'direct' terug te halen. "Ha! De grote man in het internationale voetbal! Hij zette samen met Ten Hag Ajax op de Europese voetbalkaart. Daarna vergaloppeerde hij zich. Escapades waarvan je denkt: hoe haalde hij het in zijn hoofd? Maar goed, Overmars is speciaal en iedereen verdient een tweede kans."

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (78)

 
 
49
4 april 2023 om 20:18
Misschien dat als Aad de Mos het zegt, de Ajacieden ff twee keer gaan nadenken over deze bizarre wens
 
KokkieAFCA0341
 
54
4 april 2023 om 20:57
Niks bizars aan, van mij had hij ook niet weg gehoeven, types zoals jij veroordelen hem net alsof hij vrouwen heeft verkracht of aangerand.. Als je een beetje internet volgt zijn pussy en dickpics schering en inslag tegenwoordig, en daarbij, als mijn baas mij een dickpick stuurt zeg ik er gewoon wat van, die dames (en ook heren) hebben zelf ook een mondje om open te trekken
 
arsenal890
 
120
4 april 2023 om 21:02
Hij heeft vrouwen gewoon ongewenstst aangeraakt hoor als je het internet een beetje gevolgd hebt. Het is echt bizar hoeveel Ajacieden doen alsof er niks aan de hand is en alsof het allemaal aan de vrouwen ligt. Zegt genoeg over de samenleving van Nederland.
 
ryan888
 
63
4 april 2023 om 21:05
Ben wel benieuwd waar jij werkt als dickpics en pussy pics heel normaal zijn. Bij elk normaal bedrijf is dit gewoon ontslag, laat staan bij een beursgenoteerde onderneming.
 
 
35
4 april 2023 om 21:13
Nee, types als ik herkennen kutgedrag voor wat het is en laten het niet tot verkrachtingen en aanrandingen komen voor we er wat aan kunnen doen. Groot verschil
 
Emilio Estevez
 
35
4 april 2023 om 21:19
Deze reactie toont aan dat je schijt hebt aan de slachtoffers van deze zaak. Stel even voor dat het je vrouw of dochter was. Ik ben ervan overtuigd dat je reactie dan 180 graden zou draaien.
 
eenopinie
 
19
4 april 2023 om 21:22
Eerst de feiten op tafel. Ik blijf niet geloven dat een slimme man als Marc Overmars vanuit het niets denkt: ‘laten we die dame een dickpic sturen, dat kan ze wel waarderen’. Er moet meer hebben gespeeld. En sinds de komst van het internet is een van de belangrijkste rechtsbeginselen hard aan het verdwijnen: je bent onschuldig totdat je door een rechter veroordeeld wordt. Maar dat is voor niemand meer nodig, een eenzijdig verhaal is tegenwoordig meer dan genoeg om de schandpaal tevoorschijn te halen.
 
Piranha
 
8
4 april 2023 om 21:27
Helaas zijn we wel een beursgenoteerd bedrijf en als dan zoiets in de media komt, heb je geen keuze meer tegenwoordig. De media, de woke gemeenschap en alle linkse rakkers zullen je geen rust geven. Daarbuiten waren de laatste anderhalf jaar van Overmars buitengewoon slecht. Bizarre aankopen, het transfervrij laten vertrekken van bijna al Mino Raiolas klanten op een toneelspelend naã¯eve manier, etc. Er was heel veel mis bij Marc en opzich was ik blij dat hij ging. Enkel de organisatie bij Ajax is er niet, en dus is er geen waardige opvolger. Van `t Schip was al voor de zomer klaar bij Griekenland. Ajax man, zeer ervaren, JC adept, goede communicatie, vertegenwoordigend sterk, had het wel geweten en weet het nog steeds. Het is slechts Sar die alles tegenhoud omdat hij als leider te zwak en geen sterke man naast zich durft te hebben, bang als hij is om ondergesneeuwd te worden. Deze Catch22 moet doorbroken worden.
 
Kind of Magic
 
4
4 april 2023 om 21:27
Facts he. Maar goed, sommige mensen gaan je nu gelijk veroordelen omdat je het van een andere kant bekijkt. Hij had absoluut gestraft moeten worden, maar dit had ook anders gekund
 
 
3
4 april 2023 om 21:29
Eenopinie, heb je nooit vrouwen in de media gehoord over hoeveel ongevraagde dickpics ze in hun DMs krijgen? Daar moet meer hebben gespeeld zeker? Daarnaast hoef ik niet op een rechter te wachten om Marc Overmars een viezerik te vinden, ga toch weg zeg. Omdat de wetten rondom seksualiteit niet mee zijn gegaan met de opkomst van het internet, maken slachtoffer van dit soort situaties geen enkele kans voor een rechter, dus ga niet doen alsof dat een optie is.
 
Piranha
 
8
4 april 2023 om 21:31
Haha Arsenal890, maareh, als jij geen vrouw bent dan weet ik bijna zeker dat jij ook wel eens een vrouw ongewenst aangeraakt hebt. Wat is dit nou voor onzin zeg. De man heeft wat extreme foto's verstuurd in zijn enorme geilheid omdat hij waarschijnlijk thuis niet genoeg kreeg van zijn middelbare vrouw. Enige fout die hij maakt is om niet naar de hoeren te gaan, want dan heb je dat soort onzin niet. Heb ik van horen zeggen
 
geitje_7
 
1
4 april 2023 om 21:33
@eenopinie, je hebt het over feiten om vervolgens een verhaal te starten over iets dat je gelooft. Dat gaat niet echt samen eh. En overigens is je argument een drogreden.
 
geitje_7
 
13
4 april 2023 om 21:37
@Piranha, Wat een bizarre kijk op de wereld heb jij joh. Je geslachtsdeel ongevraagd appen naar meerdere vrouwen binnen de organisatie (die in hiërarchie onder hem stonden) is niet een foutje dat is gewoon gestoord en enorm ranzig. Dat daar ontslag op staande voet het gevolg van is, is natuurlijk geen discussie. Het vervolgens goed praten is echt compleet gestoord.
 
PerPSV
 
2
4 april 2023 om 21:47
@eenopinie. Je zegt 'eerst de feiten op tafel', maar vervolgens geef je enkel meningen. Sure je doet je gebruikersnaam eer aan, maar je eist feiten van een ander en geeft zelf niets meer dan een mening. Iets met potten en ketels was dat toch?
 
KokkieAFCA0341
 
2
4 april 2023 om 21:48
@Arsenal, tegenwoordig is iemand verkeerd aan kijken al ongewenst, iedereen hier op VZ heeft wel eens een vrouw ongewenst aangeraakt, aangezien je hand op iemands schouder al ongewenst is als die gene er niet om vraagt.. Zoals allemaal weten we niet wat er is gebeurd en er zijn ook geen aangiftes gedaan, alleen is Ovsrmars al lang en breed veroordeeld alsof hij al die dames heeft veerkracht/aangerand.. Hem een tijdje op non actief zetten en in gesprek gaan met alle betrokkenen was beter geweest naar mijn idee, zoiets is altijd op te lossen
 
 
5
4 april 2023 om 21:53
Als Marc Overmars veroordeeld was alsof hij die dames had verkracht/aangerand zou hij vast zitten. Zittie niet, hij zit precies hetzelfde werk te doen in Belgie, sinds enkele weken na z'n vertrek bij Ajax. Nogal veroordeeld zeg die Marc.
 
Bobiku29
 
0
4 april 2023 om 22:35
Eenopinie, vraag voor de grap eens aan een vriendin hoe vaak ze dickpics krijgt. Volstrekt uit het niets, van de meest uiteenlopende figuren. Het antwoord zal je verbazen
 
Gerben1978
 
2
4 april 2023 om 22:40
Kokkie, schijnbaar hebben die vrouwen (en niet 1 of 2) hier aanstoot aan gegeven wat ik mij kan voorstellen als je ineens zo'n foto binnenkrijgt ... Sommige zullen daar nog werken en dan kun je toch niet zo'n figuur terugnemen of wil je al die vrouwen zonder geldig excuus ontslaan. Bij iedere werkgever is dit ontslag. Je kunt sommige fouten nu eenmaal niet ongedaan maken. Ik snap best de heimwee naar Overmars hoor, want het is een fenomeen op zijn gebied, maar de glazen zijn ingegooid en scherven zijn niet te lijmen. Niet bij Ajax in ieder geval, maar goed zo denk ik erover.
 
FunkyG
 
2
4 april 2023 om 23:50
Uh... we hebben het over grensoverschrijdend gedrag. Iemand een schouder klopje geven of iets dergelijks is niet grensoverschrijdend. Ook denk ik niet dat iedere man hier op VZ een vrouw ongewenst heeft aangeraakt. Ik in ieder geval niet en vind het nogal een stevige stelling. Die je totaal niet kan onderbouwen. Waar het probleem zit is dat Overmars vanuit zijn machts positie vrouwen heeft benaderd. Daar zit het probleem. Contact was blijkbaar niet wederkerig. En dat valt hem wel degelijk aan te rekenen en was vooral niet slim.
 
IkWeetAlles11
 
8
4 april 2023 om 20:59
Nu weten we gelukkig dat het echt nooit gaat gebeuren want Aad heeft het gezegd. Wat een man zonder enig moreel besef. Bah.
 
SamuelterHaar
 
4
4 april 2023 om 21:02
Ben stiekem een beetje een van die Ajacieden maar kan hier wel om lachen. Als ie terug zou kunnen komen alleen als iedereen binnen de organisatie in een anonieme stemming voor zou zijn ofzo.
 
Japie_Krekel
 
7
4 april 2023 om 21:30
Over Bassey heeft hij wel een punt. Die vind ik niet aantoonbaar beter dan pakweg een Ramon Leeuwin
 
 
1
4 april 2023 om 21:33
Nelom is sowieso beter.
 
KokkieAFCA0341
 
2
4 april 2023 om 21:43
Lord Nelom
 
Oelie Wapper
 
53
4 april 2023 om 20:19
Man, kan die de Mos niet een keer ophouden met dingen te roepen? Als hij voorspelt is het bijna per definitie het tegenovergestelde en dit soort opmerkingen getuigen nou ook niet direct van de grootste intelligentie.
 
Twente_Floki
 
16
4 april 2023 om 20:39
Haha idd. Dit is de Jim Cramer van het traden met aandelen.
 
Sirius
 
9
4 april 2023 om 20:44
Het probleem is denk ik ook wel dat niemand het 'm zegt. Ze laten hem aanschuiven en vervolgens loopt iedereen zich eraan te irriteren. Aad de Mos lokt reacties uit, maar platformen als Rondo e.d. moeten toch zelf ook wel in kunnen zien dat de man simpelweg niet weet waar 'ie over praat? Zoals je zelf al stelt heeft hij het inderdaad structureel bij het verkeerde eind. Verder inderdaad schrijnend dat hij kennelijk zelf niet snapt waarom Overmars terughalen op meerdere vlakken wanbeleid zou zijn. Nou verbaast het me sowieso hoeveel mensen om Overmars roepen omdat het op technisch vlak een puinhoop is, alsof er niet meer capabele mensen rondlopen. Mensen die hun jongeheer niet achterna lopen op de werkvloer op een ongepaste en onsmakelijke manier.
 
elninoo
 
0
5 april 2023 om 00:38
Het gaat toch ook niet om de inhoud maar om wat het oplevert. Wanneer er aan een tafel alleen maar politiek correcte meningen zijn is zon programma zo van de buis.
 
Sirius
 
0
5 april 2023 om 14:14
Een mening blijft een mening, maar het moet wel enigszins de staven zijn met logica of een enigszins juist beeld. Bij Aad de Mos mis ik beide zaken structureel. Het is vooral de vraag of de man werkelijk zo dom en wereldvreemd is of dat hij dit expres doet om reacties uit te lokken. Dan hoop ik voor hem eigenlijk nog op het tweede.
 
nuanceman
 
0
4 april 2023 om 21:04
Dat hij maar wat roept is niet zo'n probleem, mensen die het opschrijven is het probleem,
 
Michel_73
 
1
4 april 2023 om 21:27
Doel je nu op de voorspelling dat Ajax 3e of 4e wordt ??
 
PatrickLoef
 
15
4 april 2023 om 20:20
Bij nader inzien lijkt het me geen goed idee om Marc terug te halen... Maar goed nieuws allen! Ik kan nu met zekerheid zeggen dat Bassey echt een verdedigend monster gaat worden die voor een immens bedrag weg zal gaan in de toekomst!
 
Ajaja
 
15
4 april 2023 om 21:54
Ik wordt een beetje moe van die heiligverklaring van Overmars. Naast een paar top-aankopen wat hij fantastisch heeft gedaan, zijn er ook genoeg mislukkingen. Marin, Bandé, Pierie, Daramy, Cassiers, Magallán, Labyad, Gudelj en Sinkgraven bijvoorbeeld. Daarnaast deed hij ook genoeg met zijn kleine Overmarsje om hem niet zo te aanbidden.
 
afcamaarten
 
15
4 april 2023 om 20:21
Natuurlijk moet AJAX Overmars per direct ophalen uit Antwerpen. Die paar fototjes staan in het niets van alle successen die deze man onze mooie club heeft gegeven. Die vrouwen moeten maar lekker weggaan als ze het er niet mee eens zijn. AJAX moet terug naar de Europese top en daar moet alles voor wijken, klaar
 
Sirius
 
35
4 april 2023 om 20:45
Je hebt een zwaar ongezonde affectie jegens Ajax als dit de invalshoek is.
 
IkWeetAlles11
 
15
4 april 2023 om 21:03
Tuurlijk afcamaarten, alle vrouwen moeten wijken voor het voetbal, dat is veel belangrijker dan mensenlevens! En als ze niet mee eens zijn kun je toch gewoon de.mond snoeren op wat voor manier dan ook! Maar serieus: ik hoop dat dit een hele slechte grap van je is, want als je dit echt denkt dan is er toch iets niet helemaal goed in je prioriteiten...
 
Emilio Estevez
 
12
4 april 2023 om 21:13
Dit is satire toch?
 
fcdbn1
 
1
4 april 2023 om 21:13
Helaas, Ajax had em even op non actief moeten zetten en niet meteen moeten op straat moeten zetten (mits wij het hele verhaal kennen). Dan had je dit nog intern kunnen oplossen. Nu kun je hem nooit meer terug halen. Dat kan niet. Tegenover de mensen intern niet maar ook niet tegenover de buitenwereld. De imago schade en het intern gezeik, dan ligt echt heel de club op zijn gat voor een hele lange tijd
 
adjx
 
3
4 april 2023 om 21:23
Maarten, was Overmars maar een hacker die alle centjes van juist jouw bankrekening had gehaald. Kijken of hij dan nog terug mag komen.
 
caribbean
 
8
4 april 2023 om 20:24
Ja Aad, en jij bent de slechtste analist in de geschiedenis. Overmars had toen ook Sanchez gehaald dus waarom zou Bassey nooit een optie zijn geweest onder Overmars..
 
KokkieAFCA0341
 
0
4 april 2023 om 20:52
Sanchez (niet die Mexicaanse prutser) was voor Ajax wel een heel stukkies beter dan Bassey, dat is voetballend niveau 3e divisie, heb tegen Feyenoord nog nooit gezien dat iemand zovaak de bal naar de verkeerde kleur speelt, het is gewoon triest
 
caribbean
 
0
5 april 2023 om 16:18
@kokkieafc, we kunnen wel de wedstrijd tegen Feyenoord als voorbeeld blijven aanhalen maar Bassey stond daar natuurlijk vollop onder spanning. Ik heb hem ook wedstrijden zien spelen bij Ajax waar hij het opbouwend ok deed. Zo kunnen we ook de slechtste wedstrijd van Martinez naar voren gaan toveren om continu door te zeuren hoeveel ballen hij wel niet ingeleverd heeft. Maar mij punt is meer dat we Bassey tijd moeten geven, een goede trainer die hem bij de hand neemt en vertrouwen geeft is daarbij essentieel. Hij moet daarnaast ook gewoon in zijn kracht gebruikt worden.
 
Marc 433
 
7
4 april 2023 om 20:26
Obispo is natuurlijk beter dan De Ligt, aldus Aad de Mos. Bergwijn, Wijndal en Brobbey waren er ook gekomen onder Overmars. Misschien voor een paar miljoen minder, omdat Overmars een betere onderhandelaar is. En als Aad Europese wedstrijden had gekeken dan wist hij dat Bassey de beste verdediger was in de succesvolle EL campagne van De Rangers. In het begin was er ook veel kritiek op Martinez en Alvarez. En kijk nu. En Overmars terughalen is niet realistisch, hoe graag veel Ajacieden dat graag zien.
 
repuiztav
 
34
4 april 2023 om 20:27
Ja joh Aad. Al je principes overboord gooien, omdat het allemaal niet loopt. Zou een enorme middelvinger naar al die vrouwen binnen de club zijn.
 
Kind of Magic
 
4
4 april 2023 om 20:54
Sommige mensen zullen dit wellicht niet accepteren nee, maar Overmars zou op den duur terug moeten kunnen komen. Als alle onderzoeken zijn afgerond, hij spijt heeft betuigd en er verder geen aanklachten worden gedaan dan zie ik niet in waarom het niet kan
 
IkWeetAlles11
 
14
4 april 2023 om 21:05
Vraag het maar aan de vrouwen, die hebben vast wel een paar redenen voor je.
 
Kind of Magic
 
2
4 april 2023 om 21:12
Poeh poeh, ik heb net nog even het artikel van het Parool gelezen. 1x iemand aangeraakt in de massage kamer, een paar keer binnengelopen en af en toe een onprofessionele opmerking gemaakt. Begrijp met niet verkeerd, het moet absoluut aangepakt worden, dit kan niet zonder gevolgen. Alleen als je alles na 1.5 jaar bij elkaar optelt, in combinatie met de machtsverhalen van hem en hoe hij de RVC steeds passeerde denk ik dat er meer speelde. Wat mij betreft had het anders opgelost kunnen worden. Maar goed, jij mag daar anders over denken
 
repuiztav
 
15
4 april 2023 om 21:18
Kreten als "poeh poeh", kun je beter achterwegen laten als je niet precies weet wat er gebeurt is... Ik zie vooral "ik denk" en "er zal wel dit". Allemaal onderbuikgevoelens. Beetje respectloos naar de vrouwen die zich hierover uit durfde te spreken. Door dit soort bagatelliserende reacties is het niet gek dat vrouwen bang zijn hun verhaal te doen bij soortgelijke vergrijpen.
 
Kind of Magic
 
0
4 april 2023 om 21:24
Ik lees de artikelen, meer informatie hebben we toch niet? Daarbij zeg ik volgens mij continu dat hij gestraft moet worden voor dit gedrag en ook een gedragsverandering binnen de club moet worden ingevoerd. De poeh poeh komt meer voort uit mensen hier die hem het liefst nooit meer terug zien en gelijk een paralel denken te zien tussen deze reacties en de Nederlandse samenleving
 
nederland79
 
0
5 april 2023 om 09:11
@repuiztav tjong wat hebben die vrouwen t zwaar, kunnen vast geen oog dicht doen.
 
Moridin
 
10
4 april 2023 om 21:07
Bizar is het. Iemand die zich ernstig misdragen heeft terug halen omdat je een paar potjes heb verloren. Naast het sportieve is ook het morele verval is al een tijdje geleden ingezet. De terugkeer van Overmars zou het totale failliet van Ajax zijn en een grotere schande dan ooit op het veld mogelijk is.
 
Raubaht
 
12
4 april 2023 om 20:34
"Ajax kreeg vorige zomer voor Antony en Lisandro Martínez samen 120 miljoen euro” Was dit geen 160 miljoen? Afijn, natuurlijk moet je Overmars terug halen. Het was sowieso al gekkigheid dat die werd weggestuurd voor een paar gillende keukenmeiden, die eerst gaan flirten en liggen opgeilen en vervolgens gaan janken als Overmars op hun avances in gaat. Zonder gekkigheid, dit was ook op te lossen met tussenkomst van een mediator. Desnoods had je hem aan de schandpaal genageld door de beruchte foto op het prikbord te hangen. Dan leer je het ook wel af. Het is klaar nu met dat geouwehoer, vergeten en vergeven. Haal die gozer gewoon terug.
 
NJfromVOL
 
40
4 april 2023 om 20:39
Een paar gillende keukenmeiden… Wat een triest figuur ben je
 
Kind of Magic
 
3
4 april 2023 om 20:50
Hij gaat kort door de bocht, maar ik krijg steeds meer het idee dat hij door een aantal mensen binnen Ajax onder druk is gezet om weg te gaan. In latere artikelen werd steeds meer duidelijk over de macht die Overmars binnen Ajax had en hoe makkelijk hij onder andere de RVC soms passeerde. Daarnaast documenteerde hij niks. Ook gezien het uitblijven van echte beschuldigingen of officiële aanklachten denk ik dat dit intern opgelost had kunnen worden. Dat er wat moet veranderen is natuurlijk wel duidelijk.
 
arsenal890
 
16
4 april 2023 om 21:03
Ja tuurlijk joh, een directeur die vrouwen lastig valt en ongewenst aanraakt in de massagekamers wil je lekker laten zitten en intern oplossen. Gaat het verder wel helemaal goed?
 
Kind of Magic
 
7
4 april 2023 om 21:06
Met mij gaat het prima. Ben je al woke genoeg vandaag?
 
arsenal890
 
13
4 april 2023 om 21:09
Als jij het ongewenst aanraken van vrouwen in massagekamers en het versturen van dickpics als directeur zijnde normaal vind gaat het niet helemaal goed met je hebt ik het idee.Of je hebt een hele grote plaat voor je kop, dat kan ook.
 
fcdbn1
 
0
4 april 2023 om 21:11
Had kunnen worden opgelost wel. Ze hadden em nooit meteen moeten ontslaan maar moeten wachten. Nu hij weg is kan je hem nooit meer terug halen, dan is heel je imago naar de maan.
 
Kind of Magic
 
1
4 april 2023 om 21:14
Lees het NOS artikel en/of het parool nog eens. Als dit het ergste is wat er na 1.5 jaar naar buiten komt (dickpics zijn nog altijd een gerucht), dan had hij ook anders gestraft kunnen worden.
 
arsenal890
 
8
4 april 2023 om 21:15
En ook nog even lekker bagatelliseren. Lekker bezig achter je toetsenbordje, was het niet al bedtijd voor je?
 
Emilio Estevez
 
8
4 april 2023 om 21:16
Met wachten had je je nog belachelijker gemaakt als club. Het is gewoon een hele dikke middelvinger naar de slachtoffers als je zo’n clown als directeur laat zitten of weer terug haalt. Niets meer en niets minder.
 
Kind of Magic
 
0
4 april 2023 om 21:17
Mee eens, het maakt het lastig Op dat moment ingrijpen, onderzoek instellen en een paar maanden op non-actief tot de storm is overgewaaid en tegelijkertijd een intern traject opstarten waarmee dit gedrag onmogelijk wordt gemaakt. Maar goed, wie tussen de regels doorleest (alle artikelen over zijn macht en gebrek aan documentatie) gaat bijna denken dat hij direct door wat mensen onder druk is gezet
 
Kind of Magic
 
1
4 april 2023 om 21:19
Ik heb het artikel net gelezen en trek deze conclusie. Je hoeft niet gelijk dat soort opmerkingen te maken he, hoewel mijne wellicht wat onnodig was. Sorry daarvoor.
 
nederland79
 
0
5 april 2023 om 09:14
Slachtoffer nog wel. Als ik mijn toch slachtoffer zou voelen bij al die honderden keren dat vrouwen mij ongevraagd aanraken, dan had ik een heel zwaar leven
 
 
15
4 april 2023 om 20:49
Och ja, die arme Overmars. Iedereen dacht dat hij achter elke vrouw bij Ajax aan zat maar hij was gewoon het slachtoffer van zijn eigen onweerstaanbaarheid.
 
QuincyBrada
 
8
4 april 2023 om 20:40
"de grootste spookrijder in de geschiedenis van het Europese voetbal." Als beperkte middenvelder kon die vroeger niet zoveel scoren, daarom probeert hij het nu maar op een goedkope manier te doen.
 
DRL80
 
2
4 april 2023 om 20:46
Ajax is een miljoenenbedrijf. Overmars heeft niemand verkracht. In het bedrijfsleven zijn mensen die ergere misstanden begaan hebben ook in genade genomen of niet eens weggestuurd/opgestapt. Intern moet er een ander gebeuren vanuit Ajax en Overmars naar de dames die slachtoffer geworden zijn van z’n fratsen.
 
MbappevanGalen
 
9
4 april 2023 om 20:55
Zoals boevenspotter zegt GEKKENWERK DIT ! Overmars valt vrouwen lastig en stuurt dickpicks en mensen willen die kwal terug hebben bij Ajax
 
StanleyMenzo#1
 
0
4 april 2023 om 20:56
Zulke makkelijke teksten van Aad. Natuurlijk is teveel betaald voor Bassey.. maar voor Martinez is ook meer dan € 60mln betaald en voor Anthony bijna € 100mln. Dat is toch ook veel te veel geweest: ofwel de markt was overspannen. En Overmars heeft heel goed werk geleverd, maar ook hij kocht een Bande, een Rasmussen, een Marin en een Magallan. Dat waren geen opwellingen maar bewuste aankopen. En zeker, hij ontving daar veel geld nog voor. Maar ik geloof ook heilig dat er nog wel een Engelse club € 15mln tot € 20mln voor Bassey zal betalen. Achteraf, en oppurtunistisch geklets is zo makkelijk.
 
 
5
4 april 2023 om 21:17
Maar piemeltje wilde toch ook Bergwijn halen voor een smak geld? Ik hoop dat ze em terughalen, past blijkbaar wel bij de club, zo'n viezerd, als je de reacties steeds leest.
 
Kind of Magic
 
0
4 april 2023 om 21:25
Piemeltje, is dat niet een gerucht? Of weet jij meer hehe
 
 
0
4 april 2023 om 21:32
Naja past wel bij die dikke pens, maar ik heb zelf nooit foto's ontvangen.
 
Piranha
 
4
4 april 2023 om 21:34
Het vervelende is dat na een kutjaar iedereen terugverlangd naar wat daarvoor zat. Net als je een kutwijf date je terugverlangt naar je ex, die ook een bitch was. Overmars was gewoon al lang slecht, gecamoufleerd door ten Hags goede resultaten mocht hij ook buigen naar het publiek, maar in zijn laatste anderhalf jaar zonder goede reden in feite.
 
Kind of Magic
 
2
4 april 2023 om 21:40
Ik denk dat een aantal mensen binnen de rvc hem graag weg wilde hebben.
 
gomes1psv
 
2
4 april 2023 om 22:18
Typisch dat de media zo’n ‘advies’ nooit eens logenstraffen met gewoon eens een paar scherpe tegenspraken. ‘Dus jij vindt het van secundair belang dat de mensen in de Ajax-organisatie zich veilig vinden, Aad? Of ‘Dat is nogal een radicaal standpunt gezien de voorgeschiedenis, Aad. Jij hebt informatie om te kunnen verzekeren dat dit te verantwoorden is naar het personeel?’ Kijken of Aad z’n domme gelul in de luwte dan nog volhoudt. Zo lopen er wel meer. We moeten met OneLove-bandjes lopen, de mond stroomt over van de schreeuw om respect en ‘grensoverschrijdend’ is het woord van het jaar. Maar kennelijk maakt t niets uit als je geen geschikte td kunt vinden na 14 maanden? Overigens geinig dat Bergwijn hier als negatief voorbeeld wordt genoemd. Dat was vier jaar lang zo’n obsessie van Overmars dat t broekje zo krap kwam te zitten dat…
 
Adzevedo
 
0
4 april 2023 om 22:19
Ik vind spookrijder wel een mooie term voor een verdediger die in het UK speelde en naar de Eredivisie komt. Hij bezit eigenschappen waar menig Engelse club op zoekt : fysiek sterk en defensief ingesteld. Maar ja, dan kom je in de Eredivisie en dan zie je hoe onderontwikkeld zijn voetballen is. En daarop zakt hij bij Ajax, waar je het spel moet maken van achteruit gewoon door het ijs. De klassieker was echt heel pijnlijk, alsof ze de pupil van de week vergeten waren van het veld te halen. Wat betreft Overmars, zijn terugkeer is niet aan de orde. Het sentiment snap ik, maar lees even goed wat er ligt : dat kun je als organisatie niet doen. Bovendien, schijnbaar hebben mensen de gezondheidssituatie van Overmars ook even gemist. Laten we ook niet doen alsof Ajax een soort zeldzame diamant moet halen als TD, gewoon een goede vakman met een prima CV die past in de visie. Dat hele internationale gedoe mag wel kappen, ga met Genk bellen. Bel Jordi Cruijff op (kun je gelijk Bosz binnen halen) of Frank Arnesen. Maar maak hier nou geen hogere wiskunde van.
 
leipek
 
1
5 april 2023 om 06:15
Overmars is al genoeg gestraft gewoon terughalen. Mensen die dan zeggen dat het een dikke middelvinger is naar die vrouwen moeten eens in de spiegel kijken. Jullie luisteren ook nog liedjes gemaakt in de the voice of micheal jackson. Kijken films van harvey weinstien of staan lekker te gluren in een playboy. Overmars had een visie en die mis je nu duidelijk bij Ajax. En is de juiste man om nu door te wisselen bij Ajax.