Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
Zaterdag, 4 mei 2024 om 16:10

Sheraldo Becker heeft zich zaterdagmiddag laten gelden bij Real Sociedad. De Surinaams international schoot op slag van rust tegen UD Las Palmas uit een onmogelijke hoek schitterend raak. De treffer van Becker was tevens de laatste van de wedstrijd, waardoor Sociedad met 2-0 won en het plek zes in LaLiga weer wat steviger in handen heeft. Las Palmas staat veilig op de veertiende plaats.

Bijzonderheden:


Sociedad was vanaf het begin de dominante partij, maar ondanks het overwicht viel de treffer lange tijd maar niet. Vlak na het half uur was het alsnog raak. Beñat Turrientes had een fraaie steekpass in huis op Becker, wiens scherpe voorzet door Las Palmas-verdediger Álex Suárez in eigen doel werd gegleden: 1-0.

De treffer deed Sociedad goed, al leek er voor rust niet meer gescoord te worden. In de laatste aanval van de eerste helft was het alsnog raak. Becker troefde Daley Sinkgraven af en kreeg de bal ogenlikken later terug van Brais Méndez. Becker bevond zich in een vrijwel onmogelijke hoek, die toch niet zo onmogelijk bleek toen het snoeiharde schot van de Amsterdammer via de onderkant van de lat tegen de netten sloeg: 2-0. Het was voor Becker zijn tweede LaLiga-treffer van het seizoen.

Jon Pacheco dacht de marge na rust naar drie te tillen, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Veel deerde Sociedad dat dus niet: de Basken hielden eenvoudig stand. Sociedad staat met de zesde plaats nu nog op een Europa League-plek, al komt Real Betis, dat op plek zeven een virtueel Conference League-ticket in handen heeft, nog wel in actie. De Andalusiërs staan vijf punten achter Sociedad.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
13:35
13:35
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
1
   
13:11
13:11
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
   
13:00
13:00
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
   
12:42
12:42
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
   
12:02
12:02
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
MRB-Vlogs
 
2
4 mei 2024 om 17:21
In FM plukte ik Sheraldo Becker weg van Jong Ajax bij TOP Oss, promoveerde en hij werd topscoorder in zowel de kkd als de eredivisie. Irl jaren niks van hem gehoord maar leuk dat hij wat neerzet in Duitsland/Spanje. Dacht alleen dat het in Spanje niet zo lekker ging qua basisplaatsen. Kan iemand mij een update geven?
 
davydenko
 
0
4 mei 2024 om 20:20
9 basisplaatsen in 14 wedstrijden waar hij minuten in heeft gemaakt, best oké