Besiktas boekt na een maand eindelijk weer een zege in de Süper Lig
Maandag, 25 december 2023 om 19:57

Besiktas heeft maandagavond een zege geboekt op Hatayspor: 1-2. Doelpunten van Semih Kiliçsoy en Omar Colley waren voldoende voor een overwinning in Hatay. Voor Besiktas was het de eerste competitiezege sinds 26 november, toen met 1-2 werd gewonnen van Samsunspor.

Bijzonderheden:
Bij Besiktas stond voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica in de basis. Kara Kartallar dachten na 35 minuten op voorsprong te komen door Salih Ucan, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Drie minuten later was het alsnog raak, toen jongeling Semih Kiliçsoy een voorzet van Amir Hadziahmetovic binnenliep: 0-1.

Hadziahmetovic was ook de aangever bij het tweede doelpunt van Besiktas. Zijn indraaiende hoekschop werd door Omar Colley achter doelman Mert Günok gekopt: 0-2. Armin Hodzic deed nog wat terug namens de thuisploeg, maar meer dan de 1-2 zat er niet in voor Hatayspor.

Hatayspor - Besiktas 1-2

38' 0-1 Semih Kiliçsoy (assist: Amir Hadziahmetovic)
53' 0-2 Omar Colley (assist: Amir Hadziahmetovic)
80' 1-2 Armin Hodzic

00:05
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8

23:20
23:20
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten

25 december 2023 om 21:01
Ik gun het ze van harte. Hoe slecht kan het wel niet gaan met een club als Besiktas. Ik hoop dat volgend jaar de kampioenschap tussen de grote 3 zal worden, en niet tussen 2 grote teams die dramatisch lafaard voetbal spelen tegen elkaar.

Lionpa76

8
25 december 2023 om 21:07
Omdat beide teams geen risico nemen in de titelrace zijn het lafaards? Is gewoon tactisch en hopen op een misstap in de resterende wedstrijden van mekaar. Niet leuk voor de neutrale toeschouwer maar wel begrijpelijk. Verder gaat het kampioenschap in een competitie meestal om 2 clubs en in mindere mate zelfs 3, zo vreemd is dat niet.

Joga_Bonito10

1
26 december 2023 om 00:57
Besiktas zal altijd in de schaduw van Fener en Gala blijven. Onnodige opmerking over lafaards. Saai tactisch schaakspel tussen 2 teams die weten dat het kampioenschap tussen hun 2 gaat.

Besiktas29

2
25 december 2023 om 21:32
Eerste elf stond prima voor het eerst dit seizoen geloof ik! We hebben meerdere kansen gecreëerd en dat vindt ik het belangrijkste. Voorheen kreeg je een fb-gs spel waarbij de eerste schot rond de 60 minuut kwam. Ik hoop dat onze voorlopige trainer dezelfde 11 hanteert als nu. Wel mag die beter wisselen. Rashica i.p.v. Rebic was prima geweest. Het moet afgelopen zijn met de uitgebluste oudjes die geen meters willen maken. Semih zoveel mogelijk minuten blijven geven en Muleka vast in de spits zetten. Amartey ook prima gespeeld op het middenveld. Laten we voor een winstreak zorgen tot de winterstop!

1
26 december 2023 om 01:00
Haha grappig die uitspraken van BJK fans. Sneren uit willen delen naar de concurrenten die een klasse apart zijn dit seizoen tov de rest. Los van gisteren moet je even de stats van Fener en Gala erbij pakken in hun overige wedstrijden. Een uitspraak van jou gebaseerd op lucht. En dat alleen omdat BJK dit seizoen niks voorstelt. Triest. Hoe BJK laatst voor de dag kwam tegen Fener was waarschijnlijk een harde realiteitscheck voor jullie.

Arnavut1

1
Prima overwinning met redelijk goed voetbal. Een zwaluw maakt nog geen zomer en er zijn nog een hoop verbeterpunten. Blij dat we eindelijk eens hebben gewonnen en hopen dat er meer gaan volgen.