Bijzondere mijlpaal Casillas verpest: 'We houden een nare smaak over'
Dinsdag, 3 april 2018 om 14:10

Iker Casillas speelde maandag zijn duizendste officiële wedstrijd in zijn profcarrière, maar de Spanjaard kon niet erg genieten van het duel. FC Porto verloor op bezoek bij Belenenses met 2-0, waardoor de Portugese topclub de koppositie in Liga NOS niet kon heroveren van Benfica: "Ik had liever gewonnen en weer eerste gestaan in Portugal."

"Ik had deze mijlpaal graag gevierd met een overwinning. Maar het heeft niet zo mogen zijn. We houden een nare smaak over aan dit duel en keren terug naar Porto in de wetenschap dat we de voorsprong hebben verloren", vervolgt de ervaren doelman na afloop in gesprek met verschillende media. Onder anderen Nathan, ex-aanvaller van Vitesse, scoorde tegen Casillas.

"We hadden verschillende kansen en hebben het geprobeerd. Maar eens in de dertig wedstrijden gebeurt zoiets. Ze zijn twee keer voor ons doel geweest en hebben twee keer gescoord. Als je twee domme treffers incasseert, dan verlies je uiteindelijk. Op dit moment denk ik alleen maar aan de wedstrijd tegen Aves (de volgende tegenstander, red.)."

Op 15 april staat de kraker tegen Benfica op het programma. Het verschil tussen de opponenten is één punt in het nadeel van Porto. "De wedstrijd tegen Benfica interesseert me helemaal niet", aldus Casillas, die vooral gefocust is op Aves. De routinier lijkt na dit seizoen te vertrekken bij Porto; het contract van Casillas loopt af en de verbintenis is tot op heden nog niet verlengd.

Meer nieuws
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
37
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Medalofhonor
 
15
3 april 2018 om 14:16
Een ware legende, een echte Madridista. Ramos had ook een mooie tweet over hem geplaatst, altijd liefde tussen beide heren. Ik mis San Iker tussen de palen bij Real Madrid en we zijn hem te snel 'vergeten' of het leven gaat jammer genoeg te snel voorbij maar oh wat een geweldig doelman was het, maar ook een geweldig mens. Mooi dat hij dit heeft bereikt maar ik hoop dat hij stopt en terug keert naar Madrid met een functie, hij hoort bij Madrid net als Raul, Hierro en andere legendes.
 
OliviervandenBighelaar
 
11
3 april 2018 om 15:43
Ze gaven hem ook een geweldig afscheid, oh nee wacht ...
 
Gloryhunter96
 
1
3 april 2018 om 16:39
Weet nog dat hij op kamp kwam naar Horst (Limburg) samen met Porto. Goeie tijden. Samen nog paar keer op de foto geweest met San Iker. Goeie kerel