'Bod Vitesse op groot talent (18) afgewezen; vraagprijs ligt drie keer zo hoog'
Zondag, 28 juni 2020 om 11:36

Vitesse heeft tevergeefs een poging gedaan bij Hapoel Tel Aviv. Voetbal International meldt zondag dat de club uit Arnhem een bod had uitgebracht op Israëlisch jeugdinternational Doron Leidner. Zijn club heeft het bod echter naar de prullenbak verwezen. De achttienjarige linksback wordt in eigen land beschouwd als groot talent.

Leidner maakt momenteel onderdeel uit van de Onder-21 van Israël. De verwachting is dat de vleugelverdediger op korte termijn zal doorschuiven naar de nationale ploeg. Verschillende buitenlandse clubs hebben volgens het weekblad hun zinnen gezet op de jongeling, die tot de zomer van 2025 vastligt bij Hapoel Tel Aviv.

Vitesse heeft ook interesse, maar schrok naar verluidt van het prijskaartje van meer dan een miljoen euro. De vraagprijs zou driemaal zo hoog zijn als het bedrag dat Vitesse voor Leidner over heeft. 'Gezien het grote verschil tussen vraag en aanbod is het maar de vraag of Vitesse nog een nieuwe poging waagt. Leidner hoeft niet te wanhopen: clubs uit Spanje en Engeland hebben hem ook op de korrel', zo klinkt het.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
De Toekomst
 
16
28 juni 2020 om 11:43
Haha, doet me terugdenken aan de laatste Israƫlische linksback van Vitesse. Die werd eens ingebracht door, volgens mij Aad de Mos, en werd al snel daarna weer gewisseld of zo. Dat was in ieder geval geen succes. Dit klinkt beter, maar laat Vitesse eerst maar sparen om de huur van het stadion de komende maanden te kunnen betalen. Ik wil niet dat zo'n club failliet gaat en die kans is erg groot, volgens Vitesse. Ik kan me dus niet voorstellen dat ze nu tonnen in een 18-jarige gaan investeren..
 
ZuidVites
 
12
28 juni 2020 om 11:49
Megrelishvili was dat. Werd eerst al na een paar minuten gewisseld tegen Twente, en een week later ofzo na een dik kwartier weer hahaha. Hij kon er ook niet veel van, maar dat was wel heel barbaars van De Mos haha. Kan me inderdaad ook niet voorstellen dat ze richting het miljoen gaan voor deze speler, ik denk dat we het komend seizoen meer met de jeugd aangevuld met huurlingen/transfervrije spelers moeten doen.
 
De Toekomst
 
13
28 juni 2020 om 11:53
Die markt voor transfervrije spelers zal ook wel exploderen.. Zoveel clubs gaan daar nu op terugvallen.. Qua jeugd denk wel positief voor Vitesse. Meestal hebben ze daar wel een paar pareltjes in de jeugd.
 
ikbenjouniet
 
1
28 juni 2020 om 11:56
Alleen is de markt natuurlijk ook wat groter geworden. Veel contracten zijn niet verlengd door corona.
 
De Toekomst
 
2
28 juni 2020 om 12:04
Klopt ook, maar dat versterkt ook weer het probleem bij clubs/de vraag naar transfervrije spelers. Uiteindelijk zal de vraag meer toegenomen zijn dan het aanbod.