'Bournemouth ziet in Chelsea-routinier opvolger van Aké'
Woensdag, 11 januari 2017 om 09:13

Bournemouth zag Nathan Aké afgelopen week terugkeren naar Chelsea. Van die club hopen the Cherries nu de vervanger van de Nederlandse verdediger te huren. Volgens Sky Sports probeert de Engelse middenmoter John Terry op huurbasis naar Dean Court te halen.

Naar verluidt zou de 36-jarige verdediger niet zo'n zin hebben om verhuurd te worden. Terry heeft bij Chelsea te maken met flinke concurrentie van onder meer Gary Cahill, David Luiz, Cesar Azpilicueta en Kurt Zouma. Daardoor komt de Engelsman weinig aan spelen toe onder trainer Antonio Conte. Dit seizoen stond Terry pas zes wedstrijden aan de aftrap.

Afgelopen weekeinde was dat ook weer eens het geval, maar toen kreeg hij in het EFL Cupduel tegen Peterborough een rode kaart. Overigens wordt Terry ook in verband gebracht met een overgang naar de Amerikaanse Major League Soccer of naar China. In het Verre Oosten zou hij veertien miljoen euro per jaar kunnen verdienen, maar ook daar zou de routinier niet op zitten te wachten.

Meer nieuws
   
07:30
07:30
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
   
07:00
07:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Dutchmen
 
9
11 januari 2017 om 09:03
Dat kunnen zij wel zo zien, maar John Terry gaat zijn carrière gewoon afsluiten bij Chelsea.
 
The Ruud Devil
 
7
11 januari 2017 om 09:29
John Cherry! Maar nee, gaat ie niet meer aan beginnen. Dit is zijn laatste seizoen en dat sluit hij gewoon bij Chelsea af. Het is ook mooi geweest. Hopelijk dat we JT, Lampard en Cech in de toekomst bij de jeugdtrainers of de technishe staff zien. Zou mooi zijn.
 
AnfieldRed
 
2
11 januari 2017 om 10:02
Je hele carriere bij Chelsea voetballen en dan als laatste seizoen hem verhuren. Dat moet zowel Chelsea als Terry niet willen. Ook voor Terry geldt dat er in China en Amerika nog wat geld op hem ligt te wachten.
 
V-Watcher
 
0
11 januari 2017 om 12:14
Vorig seizoen was het eigenlijk al wel duidelijk dat het wel klaar was voor Terry, heb nu een beetje het gevoel dat hij net een seizoen te lang is doorgegaan, hij is nu met ruimte zo enorm makkelijk te kloppen zelfs tegen Petersborough zag je dat pijnlijk met die rode kaart. Of naar de VS of stoppen, zal niet gaan afdalen, dadelijk wordt die een parodie op zichzelf en dan gaat je herinnering er totaal aan.
 
VascoYNWA
 
0
11 januari 2017 om 16:57
Dit moet zowel Bournemouth als Terry niet willen. Terry gaat gewoon zijn carriã¨re afsluiten bij Chelsea. Ik denk niet dat hij een versterking zou zijn voor Bournemouth omdat hij erg traag is.