Cocu denkt aan oude bekende uit tijd bij PSV
Woensdag, 17 oktober 2018 om 00:30

Malcolm is niet gelukkig bij Barcelona en zijn belangenbehartigers hebben hem aangeboden bij Internazionale. De club uit Milaan heeft echter geen interesse in de talentvolle buitenspeler. (Diverse Italiaanse media)

Seko Fofana mag dromen van een stap hogerop in de Serie A. De middenvelder maakt dit seizoen grote indruk bij Udinese en heeft zich inmiddels in de kijker gespeeld bij Napoli. (Il Mattino)

Fenerbahçe aast op de komst van Oleksandr Zinchenko. De middenvelder is bij Manchester City geen basisspeler en kent trainer Phillip Cocu goed van hun gezamenlijke periode bij PSV. (Fanatik)

Thomas Vermaelen lijkt aankomende zomer voor een vertrek bij Barcelona te staan. Ingegeven door zijn blessuregevoeligheid heeft de Catalaanse club besloten zijn contractvoorstel in te trekken. (Mundo Deportivo)

Sevilla is de volgende club met belangstelling voor Shoya Nakajima. De Japanse aanvaller speelt in Portugal voor Portimonense en geniet ook belangstelling van onder meer Borussia Dortmund. (Estadio Deportivo)

Garry Rodrigues heeft zich in de kijker gespeeld bij meerdere clubs. De aanvaller van Galatasaray staat in de belangstelling van Newcastle United, Valencia en Villarreal. (Hurriyet)

Meer nieuws
   
08:43
08:43
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
   
08:15
08:15
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
   
08:06
08:06
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
   
08:00
08:00
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
07:38
07:38
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
DeBroerVanTheo
 
4
17 oktober 2018 om 09:54
Nou die zal zitten te wachten op Cocu. De trainer die hem nooit opstelde, ook al zorgde hij altijd voor gevaar in de 10 minuten die hij af en toe kreeg