De Roon: 'Aangezien iedereen foto's plaatst van zichzelf met Verstappen...'
Maandag, 13 december 2021 om 10:11

Voetballers en andere atleten zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Nadat Max Verstappen zondag de wereldtitel in de Formule 1 binnenhaalde, plaatsten de nodige bekende Nederlanders foto's van zichzelf met de coureur op social media. Marten de Roon haakte hierop in door een foto te plaatsen waarop hij juichend in een foto van Verstappen was geshopt. De middenvelder van Atalanta plaatste in eerste instantie een foto van zijn reactie na het winnende doelpunt van Teun Koopmeiners tegen Hellas Verona, die zondag met 1-2 gewonnen werd.

"Teun maakte vandaag het winnende doelpunt. Dat voelde goed. Heel goed, blijkbaar", schrijft De Roon in zijn eerste tweet. Een minuut later voegt hij in een tweede tweet toe: "En aangezien iedereen foto's plaatst van zichzelf met Verstappen, moest ik dat ook doen."

Meer nieuws
   
08:46
08:46
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
3
   
08:30
08:30
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
   
07:30
07:30
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
   
07:00
07:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.