'Everton, Lille, Fiorentina… Maar hij wilde het liefst naar Real of Barcelona'
Dinsdag, 22 augustus 2017 om 22:00

Emre Mor stond op het punt te tekenen bij Internazionale, maar tot op heden is de aanvaller nog steeds speler van Borussia Dortmund. De Turk heeft inmiddels afscheid genomen van zijn belangenbehartigers Müzzi Özcan en Bariz Soofizadeh. Laatstgenoemde doet echter een boekje open over de transferperikelen rond Mor en zegt dat Inter op het laatst met absurde voorwaarden kwam aanzetten.

"We waren het eens met Inter, maar kort voor het sluiten van de deal veranderden ze de voorwaarden van het contract", aldus Soofizadeh tegenover Fussball Transfers. "Zij hebben van netto bruto gemaakt, wilden een ontsnappingsclausule van tachtig miljoen opnemen en hebben andere absurde voorstellen gedaan. Dit ging continu zo door. Dat de overstap niet door ging, kwam alleen door Inter. Een transfer kan alleen nog plaatsvinden als ze Ivan Perisic verkopen."

Soofizadeh zegt dat niet alleen de Italiaanse topclub geïnteresseerd was in Mor: "Lille wou hem hebben, met Everton en Huddersfield hebben we gesproken. Ook twee Bundesliga-clubs hadden interesse. Met Fiorentina waren we het al eens, vlak voordat Inter kwam. Ook Betis heeft zich op het laatst nog bemoeid met hem. Maar Emre zelf wilde het liefst naar Real Madrid of Barcelona, maar die wilden hem niet."

Hoe het nu verder gaat met zijn voormalig cliënt, weet Soofizadeh niet. "We hebben geen contact met Emre. Maar we hebben wél een contract met hem. Het gaat ons niet om het geld. We hebben veel tijd en inzet geleverd om zijn carrière te bevorderen. Het is heel teleurstellend hoe het is gelopen. Zelfs Michael Zorc (technisch directeur, red.) kon Emre niet overtuigen dat we het beste met hem voor hebben."

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
voetbaldj
 
19
22 augustus 2017 om 22:07
Ken niet alle details maar krijg wel de indruk dat Mor iets meer zelfinzicht en realisme mag gaan tonen. Iedereen wil maar Barca of Real, maar als mooie clubs als Everton of Fiorentina zich melden is dat op dit moment zijn niveau.
 
real8madrid
 
9
22 augustus 2017 om 22:11
Lijkt me behoorlijk duidelijk dat het bij deze jongen niet allemaal erg goed zit in het koppie. Jammer want het talent heeft ie wel, zo'n jongens maken het uiteindelijk echter zeer zelden waar
 
maurootje
 
13
22 augustus 2017 om 22:14
Zozo inter is ook laatste 2 weken goed bezig! Alleen maar mooi! Na de 1e speeldag is top 3 nu Milan,Inter Juve. De klassieke top 3 zoals het hoort. En van mij mag het deze volgorde blijven tot het einde vd seizoen
 
Bozkurt20
 
22
22 augustus 2017 om 22:24
Dit lijkt me meer op modder gooien naar Emre. Ik denk dat Emre best wel beseft dat Real en Barca zich niet zomaar zullen melden. Overigens heeft hij met deze twee zaakwaarnemers gebroken omdat ze opeens een hoge comissie eiste van Inter voor zichzelf, hierdoor is de transfer afgeketst. Hierna heeft Emre verstandig besloten van zaakwaarnemer te wisselen, overigens zie ik zijn manager Ozcan veels te vaak in de media uitspraken doen en is het echt een mediageile man. Daarnaast was het bekend dat zijn zaakwaarnemer hem perse naar Fenerbahce wilde brengen, en dat is toevallig een club dat echt dramatisch met Turkse talenten omgaat.
 
Emre42
 
13
22 augustus 2017 om 23:05
Het gaat ons niet om het geld zegt die dan. Haha daarom werden ze het niet eens met Inter. Stelletje aasgieren die twee zaakwaarnemers van Mor. Makkelijk te beinvloeden zo een jongen van 19 jaar oud.
 
Ramos_4
 
0
23 augustus 2017 om 02:08
Nu zijn die 2 clubs nog te hoog gegrepen. Eerst moet Emre zich ontwikkelen en over 2/3 jaar misschien zo'n stap maken.