Feyenoord - Ajax: live op open kanaal, schorsingen en opstellingen
Woensdag, 27 februari 2019 om 19:32

In de halve finale van de TOTO KNVB Beker staan Feyenoord en Ajax woensdagavond om 20.45 uur tegenover elkaar in De Kuip. De belangen zijn groot voor beide clubs. Het bekertoernooi is voor de voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de enige kans om het seizoen nog enige glans te geven, terwijl de Amsterdammers al bijna vijf jaar jaar wachten op een prijs.

Feyenoord heeft met de Johan Cruijff Schaal al een prijs op zak, maar toch zal men niet tevreden zijn over het seizoen als het bekertoernooi niet gewonnen wordt. De Rotterdammers haakten al vroeg af voor de landstitel en de derde plaats lijkt het hoogst haalbare. Feyenoord presteert dit seizoen zeer wisselvallig. Goede resultaten in topwedstrijden worden afgewisseld met nederlagen tegen 'de kleintjes'. PSV (2-1) en Ajax (6-2) werden dit seizoen al verslagen en afgelopen zondag maakte het team van Van Bronckhorst indruk in het Philips Stadion door de koploper op 1-1 te houden.

De honger naar een prijs bij Ajax is groot. Na de landstitel van 2014 werd de prijzenkast niet verder aangevuld. Dit seizoen maakt het team van trainer Erik ten Hag indruk in de Champions League en worden spelers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt de hemel ingeprezen, maar als zij de club komende zomer gaan verlaten hopen zij dat te doen met minimaal een prijs op zak. Het kampioenschap is het belangrijkste doel voor de huidige nummer twee van de Eredivisie, maar ook het winnen van het bekertoernooi staat hoog op het verlanglijstje van de trainer en zijn spelers.

Vorm Feyenoord en Ajax

Bovendien heeft Ajax iets goed te maken tegen Feyenoord. In de Johan Cruijff ArenA werd dit seizoen weliswaar met 3-0 gewonnen, vorige maand verlieten de Amsterdammers het veld in De Kuip met het schaamrood op de kaken. De bekerhouder vernederde Ajax met pijnlijke cijfers: 6-2. De nederlaag kwam hard aan in Amsterdam. Een klap die nog lang doordreunde en het vertrouwen van de ploeg geen goed deed. Ajax won een week later nog wel met 6-0 van VVV-Venlo, maar daarop volgde een 1-0 nederlaag tegen Heracles Almelo. Inmiddels heeft Ajax de boel weer op de rit, want na overwinningen op NAC Breda (5-0) en ADO Den Haag (1-5) is de achterstand op PSV teruggebracht naar twee punten. In de achtste finales van de Champions League was Real Madrid met 1-2 te sterk, maar speelde Ajax een uitstekende partij en was een gelijkspel niet onverdiend geweest.

Dat Ajax een eventueel kampioenschap weer in eigen handen heeft, heeft de club mede te danken aan de rivaal uit Rotterdam. PSV had al twee keer op rij gelijkgespeeld en zondag kwam de ploeg van Mark van Bommel ook niet langs Feyenoord. De bezoekers maakten een uitstekende indruk en waren de Eredivisie-koploper bij vlagen de baas. Na een rode kaart van Sven van Beek moest Feyenoord verder met een man minder, maar desondanks kwam het team van Van Bronckhorst op voorsprong via de sterk spelende Nicolai Jörgensen. Even later zorgde Hirving Lozano voor de gelijkmaker, waarna Feyenoord in de slotfase onder druk kwam te staan, maar knap stand hield. Het was een succesje dat Van Bronckhorst wel kon gebruiken. Een week eerder zakte zijn ploeg namelijk door de ondergrens tegen FC Groningen (1-0).

De trainers

Van Bronckhorst verwacht woensdagavond een getergd Ajax. Hij denkt dat de achtste finalist van de Champions League revanche wil. "En revanche, dat telt wel in de sport", aldus de coach. "Ik heb ooit met Rangers ruim verloren van Celtic. En met Barcelona van Real Madrid, dat komt wel aan. Dat zit wel in het hoofd van spelers. Het wordt voor ons gewoon een heel moeilijke wedstrijd.''

Op zondag 27 januari was Feyenoord met 6-2 te sterk voor Ajax.

Ook tijdens de persconferentie van Ten Hag ging het dinsdagmiddag voornamelijk over de 6-2 afstraffing van vorige maand. De coach van de Amsterdammers lichtte de positieve punten uit. "We begonnen heel goed in die wedstrijd. En ik ben niet vergeten dat we eerder dit seizoen met 3-0 hebben gewonnen van Feyenoord. Maar Feyenoord heeft natuurlijk dikverdiend gewonnen laatst", aldus Ten Hag. "We weten waar onze pijnpunten liggen, maar hebben ook duidelijk gezien dat Feyenoord op bepaalde vlakken zwakke punten heeft. Wat we toen deden in de tweede helft hoort niet bij Ajax. Zo willen we ons niet presenteren."

Blessures en schorsingen

Aan de kant van Feyenoord ontbreekt Van Beek door een schorsing. De centrumverdediger pakte zondagmiddag tegen PSV een directe rode kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Steven Bergwijn. "Sven moest in een split second beslissen, zoiets gebeurt in een reflex", zei de trainer na afloop op de clubwebsite over de actie van zijn verdediger. Tegenover de afwezigheid van Van Beek staat de mogelijke terugkeer van Jeremiah St. Juste. Hij ontbrak tegen PSV, maar sloot maandag weer aan op de training. "We moeten vandaag en morgen bekijken of hij morgen weer inzetbaar is", aldus de trainer, die Robin van Persie tegen PSV spaarde voor de halve finale van de KNVB Beker. Woensdagavond moet Feyenoord het verder doen zonder Yassin Ayoub (schouder), Justin Bijlow (voet) en Eric Botteghin (knie). De verdediger trainde al wel mee met de selectie van Feyenoord, maar voor hem komt het duel met Ajax nog te vroeg.

Ten Hag heeft nauwelijks personele problemen. Alleen de langdurig geblesseerden Carel Eiting (knie) en Hassane Bandé (kuitbeen) zijn niet inzetbaar. De winterse aanwinsten Lisandro Magallán en Bruno Varela ontbraken de afgelopen weken, maar zijn op de weg terug. Joël Veltman is weer wedstrijdfit en heeft zijn rentree in de Eredivisie tegen NAC gemaakt. Geen enkele speler uit de Ajax-selectie is geschorst.

Live-uitzending op open kanaal

De halve finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en Ajax wordt woensdagavond door FOX Sports uitgezonden op het open net, zo heeft de betaalzender bekendgemaakt. Het bekerduel is op te zien op kanaal 1 van FOX Sports en het reguliere FOX-kanaal. Klanten van Ziggo Sport vinden de wedstrijd op kanaal 11, terwijl abonnees van KPN FOX ontvangen op kanaal 14.

De voorbeschouwing begint woensdagavond al om 18.00 uur. Vanuit De Kuip blikken Jan Joost van Gangelen, John de Wolf, Kenneth Perez en Hans Kraay Jr. vooruit op de wedstrijd. Mark van Rijswijk is de commentator bij Feyenoord - Ajax. Het duel gaat om 20.45 uur van start.

Opstellingen

Feyenoord begint met Robin van Persie in de spits; Ajax start met Dusan Tadic in de punt van de aanval. Van Persie bleef afgelopen weekend tegen PSV (1-1) negentig minuten op de bank. Door de rentree van de aanvoerder begint Nicolai Jörgensen op de bank. Achterin vervangt Jeremiah St. Juste de geschorste Sven van Beek. Hij speelt rechtsback, terwijl Cuco Martina centraal achterin begint.

Lasse Schöne keert bij Ajax terug in de basis. Dat gaat ten koste van Kasper Dolberg, die op de bank begint. Ten Hag houdt verder vast aan dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (1-5 zege). André Onana staat daardoor gewoon op doel. De Kameroener werd in de beker geregeld vervangen door Kostas Lamprou.

Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Martina, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson

Ajax: Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres.

Meer nieuws
   
13:45
13:45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
5
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
9
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
32
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (63)

 
Tjientval
 
7
27 februari 2019 om 06:21
Net als tegen PSV is de verwachting tegen Feyenoord. Maar als Feyenoord weer weet te presteren, dan zal de ploeg weer serieus worden genomen.
 
FR_JC
 
21
27 februari 2019 om 06:52
Feyenoord word heus wel serieus genomen. Alleen tegenover de hoge pieken staan diepe dalen. Hopelijk piekt Feyenoord nogmaals. Word een spannende pot. Feyenoord met het goede gevoel na de eerdere wedstrijd en Ajax zint op revanche. Zin in vanavond!
 
 
37
27 februari 2019 om 06:21
Mooi dat dit op het open kanaal wordt uitgezonden. Bedankt Fox! Gaat hopelijk weer een mooie wedstrijd worden. Alleen nu hopelijk met een betere uitslag voor mijn cluppie. Maar durf me niet aan een voorspelling te wagen. Makkelijk gaat het zeker niet worden.
 
FR_JC
 
7
27 februari 2019 om 16:39
Voorspelling 3-2. Succes vanavond!
 
NL_Modric
 
5
27 februari 2019 om 17:19
Dito voorspelling, al hoop ik dat Ajax lekker overtuigend wint Nog een rood kaartje erbij en een arbitrale dwaling en we krijgen een leuke wedstrijd voorgeschoteld.
 
FR_JC
 
6
27 februari 2019 om 17:28
Mijn inschatting is dat er meerdere arbitrale dwalingen zullen komen. Hoop in ieder geval dat het een goeie pot word. Zal een heet avondje worden, Ajax heeft wat recht te zetten ????
 
soccerroos
 
88
27 februari 2019 om 07:08
Ben ik de enige die het werkelijk nergens op vind slaat dat de voorbeschouwing 2 uur en 45 min duurt?
 
sprokkie
 
31
27 februari 2019 om 07:25
Is inderdaad wel erg overdreven, je ziet juist dat de gemiddelde voorbeschouwing steeds korter is. Ik heb ook liever een wat uitgebreidere "nabespreking" dan een lange voorbeschouwing, wat eigenlijk toch enkel speculeren is.
 
 
19
27 februari 2019 om 09:37
Dan kijk je toch lekker vanaf 20:30. Er word in zulke lange voorbeschouwingen niks besproken wat je niet al op het internet hebt kunnen zien of lezen.
 
Voetbel
 
18
27 februari 2019 om 08:11
Ja. Je bent letterlijk de enige.
 
Kilum
 
8
27 februari 2019 om 09:37
Dat is wel heel extreem inderdaad. Wat gaan ze doen nog even beide wedstrijden laten zien van Feyenoord en Ajax? Zowel die in de Arena als die in de Kuip?
 
tharoest
 
8
27 februari 2019 om 10:45
Compleet mee eens echt grote onzin. En van die 2 uur en 45 min is het 50 min reclame. Zo krijgen ze flinke inkomsten omdat half nl die pot kijkt. Slim bekeken
 
993410
 
9
27 februari 2019 om 13:50
De helft van die 2 uur 45 zal wel reclame zijn..
 
T-Star
 
2
27 februari 2019 om 19:06
Per uur mag je maximaal 12 minuten reclame uitzenden. In totaal zou je maximaal op 36 minuten komen bij de voorbeschouwing. Tel daar nog enkele programma promo's bij op schat ik dat het op maximaal 45min aan onderbrekingen komt. Max 27% dus.
 
@Osthoved89
 
1
27 februari 2019 om 19:40
Houden zenders zich echt aan die 36 minuten? Voor me gevoel kijk ik bij een programma als Expeditie Robinson of The Voice al ruim 20 minuten reclame per uur.
 
Musi26
 
0
27 februari 2019 om 20:09
Dit klopt niet. Dit is de oude regel. De huidige is 20% van de tijd tussen 07.00 en 23.00 uur mag reclame zijn. Ja dit is 12 minuten per uur. Echter sparen de tijd op. Met andere woorden; in de ochtend en middag minder reclame en in de avond meer. Zal dus eerder 50-60 minuten reclame zijn + nog enkele promo's.
 
T-Star
 
0
27 februari 2019 om 22:53
True. Dit zou mogen. Ware het niet dat Fox de blokken nooit langer dan 6 minuten heeft en maar 2 blokken in het uur programmeert. Het gaat ook om Europese regelgeving en Fox is een Amerikaans bedrijf. Kan zijn dat zij niet onder die regelgeving valt, maar dat weet ik niet zeker.
 
Feelingood
 
2
27 februari 2019 om 17:21
Snap je punt niet.. die zender heeft toch niets beters uit te zenden, moeten dan wedstrijden gaan herhalen? Daarbij het eeuwe oude punt, je hoeft er niet naar te kijken!!
 
blitz0s
 
1
27 februari 2019 om 17:58
Onzin inderdaad. Tegen half 9 schakel ik een keer in.
 
FeyeDH
 
3
27 februari 2019 om 08:09
Klassieker in de avond in de Kuip en dan ook nog in de beker, denk dat er vrij weinig te zeggen is over hoe deze wedstrijd gaat lopen. Feyenoord zal hetzelfde voor de dag willen komen als een maand geleden maar Ajax is natuurlijk niet naief. Feyenoord zal minder ruimte gaan krijgen, Feyenoor zal dus op voorsprong moeten komen zodat Ajax moet komen en er ruimte ontstaat, dan geef ik Feyenoord een goede kans
 
birotor
 
10
27 februari 2019 om 08:50
De zwakten liggen bij Ajax duidelijk achterin, net als bij Feyenoord overigens. Als Larsson Mazraoui een paar keer zijn hielen laat zien en Berghuis en/of van Persie Blind figuurlijk bij de strot grijpen, zit een snelle openingsgoal met een opstomende Toornstra of Vilhena voor Feyenoord er wel in.
 
 
34
27 februari 2019 om 09:33
Jij bent gewoon het scenario van de vorige wedstrijd aan het beschrijven. Ajax speelde toen met de wennende Magallan in het centrum, Blind op links en met een Mazraoui die even uit vorm was. Vandaag staat Tagliafico tegenover Berghuis en Blind staat gewoon in het centrum. Buiten dat is Ajax al voorbereid op een Feyenoord met RvP en een Feyenoord met Jørgensen. Het punt in de vorige wedstrijd was niet eens dat RvP Magallan of de Ligt onder druk hield. RvP werd ingezet als centrale aanvaller die vanuit de positie tussen Frenkie en Schöne begon. Die 2 wisten niet wie ze mosten dekken omdat zij normalitair Vilhena en Toornstra op moesten pakken. Die liepen erover heen. Achterin zwommen Magallan en de Ligt want die 2 wisten ook niet wie zij moesten dekken. Daardoor kwam er weer meer ruimte voor Larsson en Berghuis. Dit scenario gaat Ajax zich niet meer aan laten naaien natuurlijk. Mja, het is maar hoe je het spelletje bekijkt. Oppervlakkig of tactisch
 
patrickstern
 
1
27 februari 2019 om 19:45
Is daar heel veel voor nodig ??
 
Arno_P
 
1
27 februari 2019 om 09:39
Gewoon 4-4-2 spelen met spitsenduo v Persie en Jorgensen en je hebt probleem opgelost! Ruit op het middenveld zodat Toornstra samen met v Persie uit het middenveld kunnen komen.
 
Sanogo
 
15
27 februari 2019 om 11:26
Ik als Ajacied hoop dat jij de nieuwe coach van Feyenoord wordt
 
Arno_P
 
4
27 februari 2019 om 11:44
Dank je wel voor het compliment. Snap dat het sarcastisch is bedoeld maar verdere uitleg waarom mijn opstelling niet goed zou zijn ontbreekt hierbij. Met de huidige selectie die M. van Geel heeft samengesteld is dit op het moment de beste opstelling in mijn ogen. Als de blessures en spelers die zwaar uit vorm niet meegerekend hoeven te worden zou ik echt wel een ander formulier hebben opgesteld. Mazraoui is niet echt in vorm de laatste tijd en had in de vorige klassieker ook de nodige moeite met Larsson dus die zal nu veel verdedigender spelen. Als Tagliafico weer als linksbuiten gaat spelen heeft Berghuis vrij spel, oog in oog met Blind moet ie het sprint duel makkelijk winnen. De Ligt heeft zijn handen vol aan Jorgenson en v Persie blijft sluw buiten alle aandacht. Op het middenveld heb je met Vilhena en Toornstra genoeg duelkracht en loopvermogen om Donny en Frenkie op te vangen. Bij Ajax zullen Ziyech en Tadic echt moeten opstaan om een overwinning te bewerkstelligen.
 
NL_Modric
 
1
27 februari 2019 om 17:24
Ik zou persoonlijk Van Persie voor de groep zetten, in plaats van erin. Overigens moet Jorgensen gewoon iedere wedstrijd spelen, evenals Berghuis en Larsson. Ik ben een groot fan van de voetballer van Persie, maar een team heeft niets aan een speler die amper 60 minuten vol kan maken. (hier zeg ik dus niet dat ik niet kan genieten van van Persie wanneer hij wel speelt) Je kan het bij ons een beetje vergelijken met Huntelaar/dolberg, waar laatst genoemde niet lekker in zijn spel kan komen door de aanwezigheid van Huntelaar. Die gasten moeten gewoon iedere week spelen om hun plafond te bereiken.
 
Sanogo
 
0
28 februari 2019 om 10:06
Hey Arno, bedankt voor je inhoudelijke reactie nog. Was inderdaad een grapje, ik denk dat je opstelling verdedigend nogal wat mankeerde. De kracht van de vorige wedstrijd (6-2) was vooral de beheersing van het middenveld, dat zou je nu missen met jouw opstelling. Verder met je eens dat de selectie niet echt in balans is en zowel Van Persie en Jorgensen tot de beste spelers behoren, dus ik snap ook dat je die beiden graag ziet spelen.
 
Jerr87
 
2
27 februari 2019 om 14:42
v Persie vanuit het middenveld komen terwijl hij in de spits staat? die begrijp ik niet.. Als je v. Persie er ook nog bij zet op het middenveld speel je dus 4-5-1? Maar dan kan je weer geen ruit maken.. Leg uit
 
Arno_P
 
0
27 februari 2019 om 15:10
Ruit op middenveld en als v Persie terugzakt samen met Toornstra in de punt (vrije rol, Persie meer vanaf links en Toornsta meer vanaf rechts) van de ruit en Jorgensen als targetman. Larsson en Berghuis houden dan als buitenste spelers het veld breed.
 
birotor
 
6
27 februari 2019 om 09:47
Mazraoui is al langer uit vorm en Blind is geen verdediger. Er is veel voor te zeggen om het opnieuw zo te proberen.
 
Gelijkmaker
 
10
27 februari 2019 om 10:05
Mazraoui zat die wedstrijd onder de spuitjes tegen Feyenoord dat was zo te zien. Dat Blind geen verdediger is zegt ook niet zoveel in de 1ste seizoenshelft 8 tegen goals in de Eredivisie.
 
dzwanziger
 
11
27 februari 2019 om 10:02
Het moment om Feyenoord terug te pakken na die 6-2.. winnen vanavond en de finale spelen (winnen) in hun stadion
 
patrickstern
 
0
27 februari 2019 om 19:46
??ja en dan weer geen supporters mogen komen zeker. Tijd om de beker finale elders te spelen.
 
hvdp
 
5
27 februari 2019 om 10:14
héél F heeft genoten van de 6-2 maar vandaag is een andere dag en een andere wedstrijd ajax speelt nu met zijn vertrouwde verdediging en alax is géén psv
 
grasveld7
 
1
27 februari 2019 om 19:57
Welk plan B had PSV afgelopen zondag dan tegen Feyenoord toen het zoek werd getikt in eigen huis en pas aan voetballen toe kwam toen Feyenoord met 10 man kwam te staan? En zelfs toen was de club uit Rotterdam niet de mindere en kwam het zelfs nog op voorsprong..
 
birotor
 
2
27 februari 2019 om 12:03
"dat Blind geen verdediger is zegt ook niet zoveel in de 1ste seizoenshelft 8 tegen goals in de Eredivisie." Kennelijk hebben ze hem in de eerste seizoenshelft niet goed aangepakt, want na de winterstop vielen de tegendoelpunten bij Ajax als rijpe appeltjes.
 
ElMusquito
 
0
27 februari 2019 om 12:06
Heb er vertrouwen in, kom maar op Feyenoord. Ik verwacht een 1-2 overwinning en daarna lekker het bekertje pakken als troostprijs als het toch niet lukt in de titelrace.
 
Eryk_Gerlach
 
5
27 februari 2019 om 12:57
Pfff hoop op Dolberg wat doet in deze wedstrijd ??
 
eerlijkefan
 
2
27 februari 2019 om 17:14
Hij maakt waarschijnlijk een loop actie zo of neemt een bal aan dat er een overtreding op hem gemaakt wordt. Dus hij zorgt misschien voor een penalty. Heel misschien een intikker.
 
NL_Modric
 
3
27 februari 2019 om 17:35
eerlijkefan aub veranderen in hebjenietsaanfan. Dolberg heeft al de nodige geweldige doelpunten gemaakt, maar meneer ziet alleen intikkertjes en (waarschijnlijke?) loopacties. De beste jongen doet alles op techniek en zeurt nooit om een penalty of overtreding. Daarnaast heeft hij een verfijnde touch en is hij wendbaar en sterk in de duels. Het is één van de grootste talenten op de Nederlandse velden, ongeacht wat de eerlijkefan ervan vindt.
 
JanNijhof
 
8
27 februari 2019 om 13:56
Feyenoord speelt heel veel bekerwedstrijden thuis, krijgt ook de finale bij abonnement en mag Ajax-fans weigeren. Die finale-traditie vind ik best mooi, die andere twee factoren vind ik bedenkelijk. Vooral het weigeren van fans terwijl de problemen meestal voortkomen uit Ajax-haat, dat is zeer bedenkelijk. Ik hoop dat eea Ajax extra zal motiveren om Feyenoord uit het toernooi te wippen. Ajax-AZ in de Kuip is een mooie finale.
 
michiel2424
 
7
27 februari 2019 om 17:03
Ik snap dat je Feyenoord graag dist, heus. Maar Feyenoord mag de supporters van Ajax niet weigeren, schat. Dat doet de burgemeester. Misschien voortaan eerst even je feitjes checken? Maar goed. De problemen met ajax fans komen voort uit ajax-haat, roep je. Dat zegt al hoe serieus we de rest zouden moeten nemen. Niet eens een beetje.
 
JanNijhof
 
0
28 februari 2019 om 09:03
Beste Michiel, ik zeg niet dat Feyenoord supporters weigert, maar dat die weigering wel een verstoring is van de sportieve balans. De haat tegen Ajax is (o.a.) in Rotterdam groot, andersom is de Amsterdamse haat tegen Feyenoord vrij uitzonderlijk. Wel zijn er helaas Ajax-aanhangers die de hatende Feyenoorders graag uitdagen.
 
michiel2424
 
0
1 maart 2019 om 23:30
Sorry, maar dit is volslagen nepnieuws. Bij ajax is die haat er net zo hard, ze zitten alleen bovenin het stadion. Maar jij kijkt nogal eenzijdig. Te makkelijk.
 
champps90
 
5
27 februari 2019 om 15:17
Jammer dat de klassieker van Spanje tegelijkertijd bezig is
 
sprokkie
 
4
27 februari 2019 om 15:27
Zeker jammer. En ik verwacht ook wel wat van Chelsea - Tottenham eigenlijk.
 
eerlijkefan
 
0
27 februari 2019 om 16:50
Is dit nou een tweeluik omdat ajax geen uit supporters mee mag? Of gaat de winnaar hier vandaag gewoon naar de finale?
 
fcoldambt
 
6
27 februari 2019 om 17:13
De winnaar gaat naar de finale.
 
VoetbalVreugd
 
7
27 februari 2019 om 17:21
Wat heb ik er zin in! Die 6-2 heeft dit duel alleen maar onvoorspelbaarder gemaakt, vind ik. Hoop op een echte bekerkraker. Lichte voorkeur voor Feyenoord, maar als de Ajax-spelers hun beste vorm laten zien gun ik het hen ook.
 
Damsko1103
 
2
27 februari 2019 om 19:34
Mooie reactie! Volgens mij zit ik hier met meer spanning dan die spelers zelf.
 
Damsko1103
 
1
27 februari 2019 om 19:32
Gelukkig, ik heb de file kunnen vermijden. Ik kan niet wachten. Zit nu al vol spanning. Off Topic: op me andere scherm heb ik natuurlijk Real Madrid - Fc Barceolona aanstaan. Hopelijk belooft het een heerlijke voetbalavond te worden in mijn (ajax en Barça pakken de winst) voordeel.
 
StoringGSW
 
0
27 februari 2019 om 19:36
Gio blijkt hier wel heel incompetent! Jorgensen hoort ten alle tijden te spelen!
 
RafTeuns
 
2
27 februari 2019 om 19:39
Feyenoord heeft Ajax al genoeg cadeautjes gegeven met het 1-1 gelijkspel tegen PSV. Denk dat ze wel wat terug verwachten nu haha
 
gigibecali
 
0
27 februari 2019 om 19:42
Ben ik de enige hier die vindt dat Martina echt het niveau niet aankan. Alles terug of breed.. Verdedigend ook drama.. Zet dan Nieuwkoop op. RB.