Feyenoorder leeft mee met 'Gio': 'Nu gebeurde het rondom de wedstrijd'
Dinsdag, 24 juli 2018 om 20:44

Feyenoord speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk tegen het Fenerbahçe van Phillip Cocu. Giovanni van Bronckhorst was niet van de partij in Istanbul, aangezien de trainer van de Rotterdammers vanwege familieomstandigheden verstek liet gaan. Jan-Arie van der Heijden was even van slag door het trieste familiebericht van Van Bronckhorst.

"Ik denk dat iedereen de trainer goed heeft ondersteund, we weten allemaal dat hij een heel hechte familie heeft", zegt de verdediger, geciteerd door De Telegraaf. "Als er iets gebeurt in iemand zijn familie, dan is voetbal bijzaak. Iedereen die tegenslag in de familie heeft, krijgt hier veel steun. Dit is een hechte groep. Normaal hou je dat graag binnen, maar nu gebeurde het rondom de wedstrijd."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Feyenoord wist in Turkije een 3-0 achterstand om te buigen naar een gelijkspel (3-3). Na de wedstrijd weigerde Jean-Paul Boëtius een korte training af te werken en werd nadien door Feyenoord beboet. Ook werd de aanvaller uit de selectie gezet. De aanvaller mist zodoende het laatste serieuze oefenduel tegen Levante alvorens de Rotterdammers zich opmaken voor de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 4 augustus.

"Ik snap de teleurstelling, maar hij weet zelf dat dit niet de juiste manier is om je teleurstelling te uiten", reageert Van der Heijden op de vraag wat hij van de situatie rond Boëtius vindt. "Uiteindelijk hebben we hem dit seizoen nog keihard nodig, dus ik hoop dat hij snel weer bij de groep is. Hij is gewoon een goede speler. Het komt wel goed, je leert van je fouten."

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
0
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
TheJIgsaw
 
3
24 juli 2018 om 21:34
Goede nette reactie van van der Heijden. Voetbal is inderdaad bijzaak als het om familie of vrienden gaat. Ik heb gemist wat er aan de hand is, weet iemand dat?
 
marocberkane
 
1
24 juli 2018 om 21:55
Het is niet bekend gemaakt wat er precies gebeurd is. Ik hoorde wel dat zijn tante was overleden.
 
TheJIgsaw
 
0
24 juli 2018 om 23:11
Hopen dat Gio er op een goede manier mee om kan gaan. Zou hem graag sterkte wensen maar denk niet dat hij het mee krijgt.