FIFA 20: de beste jonge keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers
Zaterdag, 5 oktober 2019 om 07:30

Voetbalzone werpt een blik op de potentie van 's werelds grootste talenten in FIFA 20. Career Mode heeft een upgrade gekregen in de nieuwe versie van de game van EA Sports.

In onderstaand overzicht staan de beste jonge spelers in FIFA 20. Spelers van twintig jaar en jonger met de hoogste potentiële rating zijn hierin meegenomen. De tabellen zijn verdeeld per positie en gerangschikt op basis van potentie en de huidige rating.

Sommige spelers kunnen op meerdere posities uit de voeten. Bij hen staat de favoriete positie aangegeven, maar ook de posities waar zij ook uit de voeten kunnen. Chelsea's Ethan Ampadu, momenteel verhuurd aan RB Leipzig, staat tussen de verdedigers, maar kan ook als controlerende middenvelder spelen.

Alle spelers met een hoge potentiële rating is meegenomen in onderstaand overzicht, inclusief spelers die minder bekend zijn bij het grote publiek. Jonge spelers hebben veel speeltijd nodig om zich te ontwikkelen en hun potentiële rating te halen. Wisselspelers zullen geen progressie boeken als zij niet spelen.

PO = Positie(s)

HR = Huidige Rating

PR = Potentiële Rating

*De gekoppelde clubs zijn de clubs waar de spelers starten in FIFA 20 Career Mode. De getoonde leeftijden zijn de leeftijden die spelers hebben bij de start van Career Mode.

FIFA 20: de beste jonge keepers

Gianluigi Donnarumma begint in FIFA 20 als een uitstekende keeper, maar hij kan zich in de komende jaren ontwikkelen tot een van de beste keepers ter wereld. Met zijn potentiële rating van 92 kan hij de beste keeper ter wereld voorbij. Jan Oblak is de beste keeper in FIFA 20 en de rating van de Sloveense sluitpost van Atlético Madrid is bepaald op 92.

Ajax-talent Kjell Scherpen is het grootste Nederlandse talent in FIFA 20. De ex-doelman van FC Emmen heeft momenteel een rating van 67, maar met een potentie van 81 kan hij uitgroeien tot een betrouwbare doelman op hoog niveau.

FIFA 20: de beste jonge verdedigers

Juventus-aankoop Matthijs de Ligt is de meest talentvolle verdediger in FIFA 20. De kans is klein dat hij te koop wordt aangeboden door la Vecchia Signora in Career Mode. RB Leipzig-verdedigers Ibrahima Konaté en Dayot Upamecano zijn eerder kandidaten om van club te wisselen, terwijl Dan-Axel Zagadou's veelzijdighed hem een interessant doelwit maakt.

FIFA 20: de beste jonge middenvelders

FIFA 20: de beste jonge aanvallers

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.