Gegadigde voor Matthijs de Ligt geeft strijd op
Donderdag, 18 april 2019 om 15:00

Kerem Demirbay kan in de zomer alle kanten op. De middenvelder, die een transferclausule van twintig à dertig miljoen euro bij TSG Hoffenheim heeft, geniet interesse van Arsenal, Galatasaray en Fenerbahce. (Fanatik)

AC Milan is bereid om fors te betalen voor de komst van Everton Soares. De vraagprijs van Gremio de Porto Alegre voor de buitenspeler, circa 35 miljoen euro, vindt de Serie A-club echter iets te hoog. (Corriere dello Sport)

Tottenham Hotspur heeft zich teruggetrokken uit de strijd om Matthijs de Ligt. The Spurs zijn ervan overtuigd dat de verdediger van Ajax voor Barcelona zal kiezen en achten het niet langer zinvol om achter hem aan te zitten. (Daily Star)

De kans is groot dat de wegen van Joan Jordan en Eibar in de zomer scheiden. Valencia, Arsenal en Villarreal zijn bereid om de transferclausule van vijftien miljoen euro van de middenvelder te lichten. (Mundo Deportivo)

Het is maar de vraag of Chris Hughton nog lang voor selectie van Brighton & Hove Albion zal blijven staan. De clubleiding is bezorgd over het vormverlies sinds de jaarwisseling en schuwt geen maatregelen. (Diverse Engelse media)

Marcus Rashford en Manchester United liggen nog altijd ver uiteen inzake een nieuwe verbintenis. De door Barcelona begeerde aanvaller wil alleen bijtekenen als hij wekelijks 225.000 euro krijgt overgemaakt. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws
   
13:45
13:45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
9
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
9
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
13
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
Fritsie81
 
25
18 april 2019 om 15:04
Je kan naar Barca met je maatje Frenkie. Met de allerbeste voetballer van de wereld spelen. Ik zou het ook wel weten. Zo mooi weer dat er Nederlanders bij de beste clubs van de wereld gaan spelen. Wijnaldum, Vvd, De Ligt, Frenkie en wie weet nog meer.
 
NL_Modric
 
8
18 april 2019 om 15:10
Depay, Bergwijn en Van de Beek zie ik ook wel bij een topclub terecht komen. Dan staan we er weer goed op met onze Mick3y Mous3 competitie.
 
nederland79
 
8
18 april 2019 om 15:24
Van de Beek moet zn club wel heel goed uitzoeken. Hij is niet iemand die automatisch boven komt drijven door zn exceptionele kwaliteiten die altijd van pas komen. Een trainer die absoluut in hem gelooft en een bepaalde speelstijl. Als je hem bij juve neer zet zie je er denk ik weinig van terug, zonder dat hij er wat aan kan doen. De speelstijl van barca is natuurlijk ideaal, maar dan ga je wel gelijk heel hoog in de boom zitten. Een dortmund of arsenal zou dikke prima zijn, bayern munchen kan ook als er niet te veel concurrenten rond lopen. Chelsea of dit Man utd zou zeker niks zijn. Liverpool zou nog wel eens goed uit kunnen pakken
 
jorisdijk
 
1
18 april 2019 om 17:48
van der Beek wellicht als vervanger van Aaron Ramsey bij Arsenal. Beetje eenzelfde speelstijl. Bedrijvig en maken veel goals. Dortmund zou kunnen, Chelsea zou ik niet doen, die hebben al teveel box to box spelers en Liverpool heeft er nog meer.
 
CantonaEric
 
9
18 april 2019 om 15:11
Vd.Beek als hij zo blijft spelen misschien ook wel. En Cillessen speelt er al.
 
gloryUnited
 
18
18 april 2019 om 15:25
correctie cilessen zit er al. echt spelen doet hij daar niet
 
Zytto34
 
9
18 april 2019 om 15:13
Jup zo slecht gesteld is het nog niet met de Eredivisie. Ajax in de halve finale, Spurs heeft 6 oud-Eredivisie spelers, Barcelona 3 (1 Nederlander) en Liverpool heeft 2 Nederlanders. Het ziet er op dit moment weer een stuk rooskleuriger uit dan rond 2015.
 
DNeres
 
3
18 april 2019 om 15:16
Tot nu toe zijn alleen Wijnaldum en VvD de enige die basis zijn. De Jong zie ik niet direct de vaste man op het middenveld en de Ligt heb ik eerlijk gezegd mijn vraagtekens bij of hij in zijn eerste seizoen en direct zal staan. In potentie zie ik hem direct vaste basis, maar bij Barcelona speelt hij niet zomaar iedereen eruit.
 
RomanEmpire010
 
2
18 april 2019 om 15:27
De Ligt, als hij gaat, en De Jong zullen een jaar de tijd krijgen om aan te passen door middel van roulatie, maar verwacht ze het jaar erna in de basis. Rakitic en Pique langzaam vervangen. Althans, lijkt me.
 
AVDS_85
 
5
18 april 2019 om 15:11
Lijkt me inderdaad totaal niet logisch om een stap te maken naar Spurs als er veel mooiere clubs interesse hebben. Spurs is een subtopper in Engeland, terwijl de Ligt duidelijk klaar is voor het allerhoogste niveau.
 
FrisianReds
 
3
18 april 2019 om 15:35
De Spurs mag je inmiddels wel tot de Engelse top rekenen. Draaien al een paar seizoenen uitstekend en hebben met hun nieuwe stadion nog volop groeikansen.
 
AVDS_85
 
2
18 april 2019 om 16:03
Mwa, twee maal tweede geworden in de afgelopen jaren, in een periode waarin Man Utd en Arsenal in een mindere fase zitten. Normaal gesproken hebben ze het al lastig zat om een CL plek te bemachtigen dus ik zie Spurs niet als Engelse top. Maargoed, ieder zijn perceptie natuurlijk.
 
Jappano
 
0
18 april 2019 om 17:33
@avds_85: Tottenham staat de laatste 4 jaar (inclusief dit jaargang) bij de eerste 3 van de premier league. Kortom ze tonen aan vrij constant te zijn. Geen enkele andere premier league club is zo constant geweest. Daarnaast zijn ze heel goed in staat om hun toppers in de gelederen te houden. De door jou genoemde clubs zijn sinds 2012 niet eens 4x aanwezig geweest in de top 3. Kortom, waar refereer je aan met normaal gesproken? Wellicht kijk jij door de bril van de 00's? Maar dat is al decennia geleden. Tottenham is een club met duidelijk een lange termijn plan en voor elke speler uit de eredivisie een flinke stap voorwaarts in sportieve uitdaging. Als potentiële target van deze club moet je echter wel beseffen dat spelers die goed presteren niet snel weggaan. Met andere woorden je moet het wel als een bestemming zien, niet als tussenstation. Je vraagt je ook af of een dergelijk bericht onderdeel is van een psychologisch spel nu beide teams elkaar treffen. Al lijkt de boodschap daar niet echt op geënt.
 
FutureBoss
 
1
18 april 2019 om 17:34
Twee maal tweede in de afgelopen jaren, pardon? Tottenham is in de afgelopen 30 jaar maar 1 keer tweede geworden. Wel een paar keer derde, maar altijd op gepaste afstand van de titel winnaar. Echt strijden om het kampioenschap doen ze niet.
 
jorisdijk
 
0
18 april 2019 om 17:55
Nou ja lange termijn. Het is een beetje zoals België, een paar jaar geweldige talenten waardoor gedacht werd dat ze wel een cup zouden pakken. Nu lopen de meeste al in het begin van de 30 en ze hebben slechts een 3e plaats om te tonen. Beetje hetzelfde met Spurs, fantastische ploeg gebouwd. Maar als ze nu niet oogsten zullen ze toch weer opnieuw moeten beginnen. Want heel veel restwaarde hebben die jongens niet (gemiddeld). Alli, Kane en Eriksen uitgesloten.
 
El Donostiarra
 
10
18 april 2019 om 15:23
Ach ik had ook niet anders verwacht, ik zie dit Tottenham niet het grote geld betalen voor Mathijs de Ligt. Ik verwacht dat hij richting Barcelona gaat en daar verder gaat met zijn ontwikkeling. Al is het even afwachten het liefst zie ik hem nog een jaartje in Amsterdam blijven
 
Emile Hesky G
 
2
18 april 2019 om 17:16
Kwa salaris en competitie is Tottenham wel een stap vooruit voor De Ligt, maar Barca is natuurlijk absolute top. Tottenham lijkt mij wel een mooie club voor Van de Beek. Daar kan hij zich wel makkelijk in de basis spelen, aangezien Eriksen waarschijnlijk zal vertrekken.
 
Jappano
 
0
18 april 2019 om 17:43
@emile Heskey: Inderdaad sportief en financieel een flinke en structurele stap vooruit. Ik moet wel lachen om die opportunistische tunnelkijkers als J-Dean die net doen alsof Ajax jarenlang structureel een rol gaan spelen in deze fase van de Champions League. Het zou mooi zijn als Nederlandse clubs op dat niveau structureel mee zouden kunnen komen. Maar realistisch gezien moet er na elk groot succes een aantal jaren gebouwd worden aan een nieuw succesvol team. Des te knapper wat Overmars, Ten Hag en de spelers waarmaken dit seizoen. En al doen die hun uiterste best een nieuw geraamte neerzetten kost tijd. En spelers hebben ook sportieve ambities die veelal buiten onze competitie reiken. Laat ze vooral de manier van voetballen vasthouden dan is spektakel gegarandeerd.