Ihattaren dribbelt naar binnen en maakt zijn eerste van het nieuwe seizoen
Zaterdag, 2 juli 2022 om 13:09

Mohamed Ihattaren heeft zijn eerste doelpunt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gemaakt. De hangende vleugelspits van Ajax dribbelde zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Paderborn op karakteristieke wijze van rechts naar binnen, om vervolgens de combinatie te zoeken met Naci Ünüvar. Eenmaal terug in balbezit kon Ihattaren in vrijheid met rechts afdrukken. Het betekende de 1-1, nadat Paderborn al binnen enkele minuten op voorsprong was gekomen via Raphael Obermair. In de 24e minuut voegde Ihattaren zijn tweede doelpunt toe door een vrije trap van twintig meter heerlijk in de kruising te jagen.

Opstelling Ajax: Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Banel.