'Ik ben geen verrader, ik voelde me af en toe niet belangrijk bij Juventus'
Zaterdag, 22 juli 2017 om 21:57

Leonardo Bonucci heeft uitleg gegeven over zijn veelbesproken transfer naar AC Milan. De dertigjarige verdediger verliet onlangs voor 42 miljoen euro Juventus om aan de slag te gaan bij i Rossoneri. Bonucci voelt zich absoluut niet schuldig ten opzichte van Juventus, waar hij de nodige waardering miste.

Als reden van het vertrek wordt vaak de moeizame relatie met coach Massimiliano Allegri genoemd, nadat laatstgenoemde in februari bij de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto Bonucci buiten de selectie hield. "Porto? Volgens veel mensen was dat het grote moment, maar het was slechts de druppel. Daarvoor zijn er al verschillende situaties geweest", vertelt Bonucci in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

"Als je zeven jaar deel uitmaakt van een groep, hoop je op een prachtig vertrek. In het laatste deel van vorig seizoen vertroebelde de band en besloten we uit elkaar te gaan. Zelfs de mooiste huwelijken eindigen weleens. Als ik zie wat ik aan Juventus gegeven heb, dan voel ik me ook geen verrader. Als ze me willen uitfluiten, dan moeten ze weten dat het me alleen maar motiveert. Net als de beledigingen die ik eerder heb gekregen van de fans."

Milan heeft zich inmiddels met veel nieuwe spelers versterkt en Bonucci, die tot 2022 heeft getekend, moet de leider worden bij de opmars van de club. "Het voelt wel vreemd om het shirt van Milan te dragen, maar ik wil deze club weer groot maken. Om honderd procent te kunnen geven, moet ik me belangrijk voelen. En dat was bij Juventus slechts af en toe zo in de laatste periode", aldus de zeventigvoudig international.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (64)

 
Bkorkmaz3
 
15
22 juli 2017 om 22:14
Soms moet je veranderen van omgeving. Juventus is een topclub, Milan zit in haar nieuwe Rennaissance. Gevallen en opgestaan. Juventus blijft een topclub, is de grootste titelkandidaat, maar het gaat niet meer zo makkelijk. Bonucci heeft een gewaagde uitdaging aangenomen. Nu gewoon knallen!
 
Jarno11
 
11
22 juli 2017 om 22:16
In een vorig bericht zei ik dat ik het maar een eng wereldje vind worden, nu sta ik daar nog achter, maar vond het toen vreemd waarom er niet gewoon een eerlijk verhaal naar buiten is gekomen ipv alleen te zeggen: "ik was klaar voor een nieuw avontuur." Nu geeft hij (deels) openheid van zaken, zonder personen te beledigen. Dat vind ik toch wel klasse. Hij voelde zich niet belangrijk genoeg, maar dwong dat door een persoonlijk slecht seizoen ook niet af (mede door prive omstandigheden), dus het was een wisselwerking. Daarnaast was hij ook absoluut niet de vedette of een vedette van Juventus. Gewoon een goede verdediger, een passant.
 
gattuso3
 
22
22 juli 2017 om 22:29
Hij was zeker wel een vedette van juve. Denk ook dat de meeste juventini hem niet als een passant zagen
 
AlexDelPiero10
 
26
22 juli 2017 om 22:37
Zeer zeker niet neen, Bonucci was absoluut 1 van onze vedettes en voor zowat elke Juventini alles behalve een passant. Alves is een passant, Mandzukic waarschijnlijk ook, maar Leo was onze Leo en hard op weg om een Juve legende te worden.
 
AlexDelPiero10
 
17
22 juli 2017 om 22:33
Jarno Onzin, Bonucci was op weg om een nieuwe Scirea te worden, maar dat gaat hem nu dus niet meer worden. We moeten nu achteraf niet liggen minimaliseren nu hij weg is, toen hij nog bij ons zat wer dhij vaak terecht de hemel in geprezen, een super intelligente cv, krachtig maar toch berekend en een uitstekende voetballer op de koop toe, hij leek zowel qua type als qua carriere op Scirea, dat type is hij nog steeds, de carriere van Scirea bij Juve zal hij nu jammer genoeg niet hebben.
 
Jarno11
 
1
22 juli 2017 om 22:49
Op weg inderdaad, maar hij was het nog niet. Hij is nu vertrokken en over 40-50 jaar zal hij niet meer herinnerd worden om zijn prestaties maar om de gevoelige overstap. Als je op zo'n manier weg gaat ben je een passant voor mij. Zijn kwaliteiten zijn nog steeds wereldtop en ik heb jaren van hem genoten. Tuurlijk zag ik hem laatste jaren ook niet als iemand die zomaar de biezen zou pakken en had ik gehoopt dat hij de jonge garde op sleeptouw zou nemen. Het is ook maar net wat men verstaat onder de definitie van passant, maar onder het rijtje Nedved, Buffon, Del Piero, Marchisio, Chielini etc schaar ik hem toch niet.
 
Rossoneri27
 
4
22 juli 2017 om 22:56
Over 40-50 jaar.... kan niet voor Bonucci spreken maar heb zn gevoel dat hoe mensen er over 50 jaar naar kijken hem helemaal niets boeit. En niet alleen hem.
 
SergioSimbula
 
3
22 juli 2017 om 23:12
Maar jij moet het toch ook bizar en belachelijk vinden wat hij hier stelt... Niet genoeg waardering?? Wat wilde hij dan? Hij was al benoemd tot aanvoerder na het afscheid van Buffon. En dan noem je een naam. Een legende. Een boegbeeld. Als hij meer waardering wilde, dan had hij in deze (voor hem kennelijk ook op professioneel vlak) moeilijk periode, moeten blijven. Nu is hij een passant. Hij heeft meer van Juve gekregen dan hij heeft gegeven.
 
Jorinus
 
11
22 juli 2017 om 23:13
@alex: Heb zelf wel eens nagedacht over Gaetano (ook na een mooi stuk dat jij over hem geschreven hebt). Los van Bonucci's keuze nu, vind ik Leo toch een ruwere speler dan ik me Scirea voorstel. Als ik over zijn charme en respect op en buiten het veld lees, denk ik toch meer aan een Barzagli als verdediger. Maar goed, dat is dan weer niet een libero. Misschien was Scirea dan wel al het goede van Bonucci en Barzagli gecombineerd in één persoon. Bonucci moet voor zichzelf kiezen, helaas dat hij Juve blijkbaar niet een inherent onderdeel van zichzelf ziet. Loyaliteit in Italie heeft voor mij ook toch altijd wat mythisch. Loyaliteit van grote spelers, maar ook spelers in de marge (lucarelli, Giacomazzi lang bij Lecce). Als ik zijn verhaal zo lees, moet Bonucci wel uitkijken dat zijn ego niet opblaast. Hij heeft meer te danken aan Chiellini, Barzagli en Buffon dan ik denk dat hij doorheeft.
 
AlexDelPiero10
 
7
22 juli 2017 om 23:15
Ja op weg dat verandert toch niets aan de zaak? Jij schildert hem af als iemand die gewoon een goede verdediger en een pasant was, terwijl Bonucci intussen al 1 van onze boegbeelden was geworden en zelfs vaak gespot werd tussen de Ultra's. Hij behoorde tot de meest geliefde spelers en had al een enorme status opgebouwd, dat kan je niet ontkennen. Ik snap best dat de pijn diep zit, is bij mij ook het geval hoor, maar we moeten er wel ons hoofd bij houden en realistisch blijven.
 
AlexDelPiero10
 
4
22 juli 2017 om 23:19
Sergio Jazeker, maar wat verandert dat aan de zaak? Men schildert hem hier nu af als matige speler en nog meer van die onzin, en dat hij zogezegd geen vedette van dit Juve was, daar ga ik enkel tegen in want dat klopt niet.
 
AlexDelPiero10
 
1
22 juli 2017 om 23:27
Scirea was nog stijlrijker en eleganter inderdaad, maar tevens net als Bonucci een geweldige voetballer, technisch zuiver en sterk aan de bal. Bonucci is gewoon harder en feller, Scirea was dan weer slimmer. Qua karakter is Leo zeer zeker geen Scirea denk ik, maar ik doelde voornamelijk op eigenschappen op het veld. Jammer ja, hoe groot de onderlinge problemen ook zijn, als je echt van de club houd en ook zoveel aan de club te danken hebt, dan blijf je en maak je er het beste van. Maar als ik dan lees en hoor hoe hij zelfs tegen Barzagli tekeer is gegaan.. van die man blijf je gewoon af, zeker wanneer je er zelf zoveel van geleerd hebt. Del Piero bleef zelfs toen Juve hem in 2006 een beetje aan het buitenpesten was, dan had Leo nu ook wel kunnen blijven, maar zijn ego staat dat helaas in de weg.
 
SergioSimbula
 
1
22 juli 2017 om 23:31
Ho nee ik neem niets weg van zijn kwaliteiten als voetballer (verdediger). Maar wel van zijn gevoel voor loyaliteit. En dat maakt het dus dat hij een minder grote vedette was dan wij dachten met zn allen. Maar wat hierboven al gezegd werd, het is maar hoe je vedetrt definieert. Ik vind Bonucci een geweldige verdedigers en vind het uiteraard jammer dat hij weg is. Maar gezien het feit dat er kennelijk echt iets stuk zat is het beter dat hij weg is. En het heeft echt niets met "zeer" te maken dat ik nu al durf te stellen dat hij over 10 of 20 jaar in mijn boekje niet als Juve legende gezien zal worden. Daarvoor had hij óf veel langer moeten blijven, óf ze hadden de CL moeten winnen (met liefst een cruciale rol van hem erin - zoals bijvoorbeeld de redelijk beperkte Fabio Grosso uiteraard een legende is geworden door zijn rol in de finale van wk 2006).
 
Jarno11
 
1
22 juli 2017 om 23:35
Sergio, Blij dat ik nog een medestander heb in dit verhaal. Het is natuurlijk ook allemaal persoonlijke voorkeur. Voor mij is Bonucci gewoon niet speciaal, mag toch.
 
Bkorkmaz3
 
3
22 juli 2017 om 23:41
Jarno, niet overdrijven. Roberto Baggio is ook voor meerdere Italiaanse topclubs uitgekomen. Hij wordt op de dag van vandaag nog steeds gezien als een fenomenale voetballer.
 
Jarno11
 
1
22 juli 2017 om 23:47
Bkorkmaz 3. Zeer goede Italiaanse voetballer en legende. Bonucci is een Italiaanse goede verdediger die logischer wijs nog geen legende is gezien zijn carriã¨re nog niet over is, echter naar mijn mening komt hij niet in aanmerking voor Juventus legende.
 
Bkorkmaz3
 
6
23 juli 2017 om 00:00
Dat is inderdaad jouw mening en die moet gerespecteerd worden. Echter, ik heb het gevoel dat vele Juve-fans, waaronder jij, onderhand een haat liefde relatie krijgt met Bonucci. De stap is gevoelig, maar zeker gewaagd. Het is in mijn optiek niet fair om hem nu te degraderen tot marginaal onderdeel van Juve's hegemonie. Hij was verdedigend soms wel de minste, maar voetballend een "onmisbare" schakel. Chiellini en Barzagli zijn fenomenale slagers, maar wanneer je zegt, ga eens tien keer hooghouden; kunnen ze niet! Daarom wordt Juve vaak in absolute topwedstrijden (Italie ook trouwens) waar de knaken voor het oprapen liggen, druk gezet op deze spelers in de opbouw. Omdat ze dan in paniek raken.
 
Fcutka030
 
11
22 juli 2017 om 22:42
Heb het idee dat veel juventini zijn vertrek goed willen praten door hem ineens flink onder te waarderen, dit zal misschien helpen om het minder pijn te laten doen los daarvan, als hij nog een paar jaar was gebleven was hij absoluut een Juve legende geworden, maar een passant die 7 jaar lang van onschatbare waarde voor je club is? Laat me niet lachen..
 
Bon Jovi
 
5
22 juli 2017 om 22:51
Vind dit inderdaad ook wel opmerkelijk, Alex geeft het hierboven ook gewoon toe. De laatste jaren las ik hier niks dan -bij momenten flink overdreven- lofuitingen aan koning en legende (in wording) Leonardo Bonucci die bij een blessure blijkbaar zelfs in de curva sud ging staan wat ze allemaal geweldig vonden en nu is het een passant of slechts een bovengemiddelde verdediger die de eerste jaren fout na fout maakte etc
 
Jarno11
 
1
22 juli 2017 om 22:56
Maar hij blijft niet. Daarnaast is dit toch het forum om je mening te uiten of zie ik dat verkeerd. Ik heb persoonlijk Bonucci altijd de mindere van de drie gevonden en vind Rugani op dit moment al beter dan toen Bonucci arriveerde. Voor mij ben je een passant als je Juventus niet tot het einde trouw blijft, zo simpel is het. Hij neemt die beslissing, is zijn goed recht, had het inderdaad liever niet gezien, maar c'est ca. In de huidige voetbalwereld is clubliefde zeer schaars en daar stoor ik mij mateloos aan.
 
Rossoneri27
 
2
22 juli 2017 om 23:00
Een speler die zn club niet verlaat met als reden clubliefde, daar heb ik en waarschijnlijk iedereen gewoon respect voor. Maar het is toch normaal dat spelers hogerop willen, beter salaris etc na verloop van tijd? Alle topclubs halen meestal spelers bij andere ploegen weg ipv 11 (voormalig) jeugdspelers op te stellen. Stel je nu voor dat spelers liever nooit weggaan, hoe zouden dan alle topclubs eruit zien? Hoe zou Juve er dan uit zien?
 
ElPistolero16
 
6
22 juli 2017 om 23:00
"Voor mij ben je een passant als je Juventus niet tot het einde trouw blijft, zo simpel is het.", dus Del Piero is ook een passant?
 
Jarno11
 
0
22 juli 2017 om 23:05
@rossenori27 Zo overdreven bedoel ik het nu ook weer niet. Het feit dat het zeer schaar is stoort mij mateloos. Bonucci had prima Juventus trouw kunnen blijven, want hij speelde er immers als zeer lange tijd. Vervolgens maakt hij een zeer gevoelige overstap, wat uiteraard zijn goed recht is. Het doet ook niets af aan de voetballer Bonucci, alleen mijn respect ben je dan kwijt. Ik weet ook dat Juventus zelf ook spelers haalt, en ik ga er echt niet vanuit dat iedereen Juventus trouw blijft (bijv Alves), maar je ziet het helaas zo weinig.
 
Jarno11
 
0
22 juli 2017 om 23:07
Elpistolero16, bij Del Piero ligt dat heel anders dan bij Bonucci. Die is in zijn hart gewoon 1 en al Juventus, maar mocht vertrekken naar America (wat ik nog steeds zeer matig vond van Juventus). Vrij kansloze reactie ook trouwens
 
Bon Jovi
 
3
22 juli 2017 om 23:08
Als het niet meer botert tussen Bonucci en Allegri (en enkele spelers) dan kan je Juventus niet prima trouw blijven, dan moet je uit elkaar, da's voor beiden de beste optie en beiden stuurden dan ook aan op een scheiding, Juve is vermoedelijk niet ongelukkig met de deal.
 
Jarno11
 
4
22 juli 2017 om 23:15
Allegri is tevens een passant natuurlijk en zal niet ongelukkig zijn dat er een rotte appel is vertrokken. maar juventus moet niet teveel naar de pijpen van Allegri gaan dansen wat betreft spelers de laan uit flikkeren.
 
AlexDelPiero10
 
2
22 juli 2017 om 23:17
Jarno Allegri doet voortreffelijk werk, zolang Allegri Juve zo goed leiding geeft en aanstuurt moet het bestuur hem wel volgen. Teamgeest is alles, en dat weet Allegri als geen ander.
 
SergioSimbula
 
1
22 juli 2017 om 23:21
De eerste jaren was hij niet van onschatbare waarde hoor, zoals ook Alex hier vaak genoeg heeft gezegd. Hij heeft het aan Juve te danken dat ze hem die eerste jaren de kans hebben gegeven, want het was absoluut geen Juve waardig niveau. Hij had de club wat terug kunnen geven. En dat doe je wanneer het lastig wordt. Hij was en is absoluut een van de beste centrale verdedigers in de wereld, maar hij zal nooit als Italiaanse verdediger worden vergeleken met legendes als Maldini, Baresi, Gentile, Facchetti en Cannavaro en Nesta (en zelfs Materazzi - WK held en CL winnaar). Op dat niveau zit hij om meerdere redenen gewoon niet. Dan restte hem om een Juventus legende te worden, en daar was hij wel naar op weg uiteraard. Maar ja dan moet je dus wel blijven in 'barre' tijden. En niet gaan miepen om te weinig respect als je verdomme bijna alles wint wat er te winnen valt én gezien wordt als de leider vd verdediging en een vd belangrijkste pionnen in het team.
 
Jarno11
 
2
22 juli 2017 om 23:27
Alex Allegri verdient zeker credits. Ik bedoel meer dat ondanks dat spelers niet altijd even lief zijn, je ze niet direct maar moet weg doen, omdat de coach (een passant) dat wil. Nu weet ik alle inside information over Bonucci niet, maar wellicht waren ze er met een goed gesprek en wat salaris verhoging wel uitgekomen. Misschien dat Allegri ook een vinger in de pap had bij het vertrek. Als Allegri maar niet zijn kop in het zand steekt en een ruziemaker niet meer aankijkt. Het zijn professionals en het is werk dus daar hoort soms onenigheid bij. De coach blijft uiteraard wel de baas.
 
SergioSimbula
 
3
22 juli 2017 om 23:34
Hij bleef Juventus wel tot het einde trouw. Het treurige feit was dat Juve hem niet meer wilde.
 
Trezeguet4Juve
 
10
22 juli 2017 om 22:23
Hadden ze voor elke wedstrijd en of training op hun knieën moeten gaan zitten en bedanken dat de grote Leo überhaupt voor Juventus zou willen spelen? Hij speelde altijd basis zelfs in zijn snertjaren. Heeft altijd zijn contractverlengingen en bijbehorende loonsverhogingen gehad. Denk dat hij voor vele Juventini enkel Gigi en zijn collega verdedigers (Chiello en Barzagli)moest laten voorgaan als belangrijkste spelers voor Juventus. Dus vind het kansloos wat hij hier zegt. Ik heb al enkele keren aangehaald dat ik het totaal niet erg vind dat ge vertrokken zijt Bonucci. Maar als ge 7 jaar bij Juventus speelt en het bestuur,lichtjes,dwingt om uzelf naar de 'vijand'competitief zijn ze dat al jaren niet meer maar ge weet wat ik bedoel)dan kan ik een gevoel van walging tegenover u als persoon niet onderdrukken. Voor kleingeld hebben we u moeten afgeven. Ik gunde Milan sowieso al niet veel en mijn gevoel zegt zelfs dat de Bonucci van Juventus niet meer te zien gaat zijn in Milan omwille van het feit dat de 3 verdedigers zo op elkaar waren ingespeeld waren. Uitfluiten heeft idd geen zin,hij zou het niet waard mogen zijn. Maar ik vind dat hij een middelvinger uitgestoken heeft naar alles en iedereen die Juve,en in die tijd hem,Een warm hart toedroeg. Omdat hij 'af en toe' niet genoeg respect voelde... hij is er uitgegroeid tot de verdediger die hij nu is... ciao Leo arrivederci. Klungel maar in Milaan.
 
wodan13
 
6
22 juli 2017 om 22:43
Dom verhaal en optiek van een fan jouw mening, zijn meerdere spelers die band met deze trainer niet zien zitten en zelfs na 1 jaar al vertrokken. Die meningen neem je niet serieus?? kort door de bocht en deze trainer heeft zelf niks neergezet, nog steeds werk van Conte en kijk volgend seizoen maar weer eens, geen kampioen want deze gaan ze missen
 
CarltonBanks
 
1
22 juli 2017 om 22:50
De kern van allegri en conte zijn 2 aparte ploegen en formaties buiten Buffon en de BBC + loop niet te hard van stapel man, de andere clubs lopen nog mijlenver achter
 
Trezeguet4Juve
 
4
22 juli 2017 om 22:50
Denk wel nog steeds dat we kampioen worden hoor. Daar gaat deze Bonucci niets aan veranderen. Allebei heeft in mijn ogen wel iets neergezet. Conte was zeker succesvol en zal niet ontkennen dat Allegri Allebei op dat succes heeft verder gebouwd(waarom zou hij dat ook niet doen?)maar vond de accenten die hij gelegd heeft zeker goed. In de CL bijvoorbeeld zijn we vaker verder geraakt onder Allegri
 
wodan13
 
1
23 juli 2017 om 00:06
Denk dat moeilijk word om weer de 3-4-3 te spelen, als trainer kijk ik naar de wedstrijden en genoot ervan en het is niet alleen de kwaliteit van spelers, maar ook de communicatie onderling als je bijna altijd 1 op 1 speelt, de rugdekking aan elkaar, spitsen overnemen van elkaar en dat is ervaring, wedstrijd lezen en veel samen spelen met dezelfde verdedigend. Je zag dat dat goed stond en Alves met zoveel routine er zo instapt....dus ben heel benieuwd
 
Investeerder
 
6
22 juli 2017 om 22:27
Niks meer mee te maken met deze man. Ben hem eerlijk gezegd al vergeten. We missen hem niet en we gaan weer voor de 7e titel op rij en een CL finale. Moeilijke weg, maar veel vertrouwen in de huidige groep en toekomstige spelers in deze transfer periode.
 
Rossoneri27
 
6
22 juli 2017 om 22:53
Voor de CL finale gaan klinkt ambitieus en toch realistisch, normaal zou je zeggen voor de CL winst gaan haha ??
 
AlexDelPiero10
 
10
22 juli 2017 om 23:05
Daar praten wij Juve supporters niet zo graag meer over haha. beetje zelfspot mag natuurlijk altijd
 
Bkorkmaz3
 
0
22 juli 2017 om 23:46
Waarom je doelstelling zetten op een finale. Als je in je gedachten zo ver bent, ga dan meteen voor de winst. In mijn optiek is dat toch het verschil tussen een Real, Barca, Bayern, zelfs een Man Utd en een Juventus. Als je voor de finale gaat, moet je ook vertrouwen genoeg hebben om deze te pakken. Want Serie A titel is niks speciaals voor Juventus (op het moment).
 
Juventus07
 
7
22 juli 2017 om 22:38
Hij heeft veel voor Juve betekent maar Juve heeft ook veel voor hem betekent, Conte gaf hem de kans ondanks zijn geklungel en is hij nu de verdediger die hij geworden is. Juve gaf hem alle tijd voor zijn zieke zoon en dat is inderdaad niet meer dan normaal maar evengoed mogen de credits naar Juve uitgaan. Dit is absoluut geen haat bericht naar Bonucci toe maar ik denk dat Leo een beetje doorslaat en vaak bijdehand is geweest en nog steeds is omdat hij nu denkt alles te kunnen maken omdat hij een grote speler is geworden. En ondanks ik het eerst ook jammer vondt dat Bonucci werd verkocht heb ik er nu vrede mee en vind ik dat Juve juist heeft gehandeld om Dani Alves en Bonucci te laten gaan want iedereen doet nu alsof Juve een grootse dout heeft gemaakt en hier spijt van gaat krijgen maar deze frisse wind kan voor Juve ook goed uitpakken en ik geloof daar in! Bij Juve geldt: Niemand is groter dan de club! Wel vindt ik het mooi dat alle Milan fans ineens uit hun grot komen en ineens een grote mond gaan hebben met dat Chinese geld doe gewoon normaal en wacht af wat je club gaat presteren, aan het einde van het seizoen wie de Scudetto paktt Juve Per Sempre!
 
CarltonBanks
 
4
22 juli 2017 om 22:42
Je kan op een waardige manier afscheid nemen, of je kan het op deze manier doen. Dit is werkelijk gewoon natrappen naar Juventus want hij weet verdomd goed hoe belangrijk en iconisch hij was voor elke Juve fan. Laatste greintje respect voor deze man verloren.
 
Dybala
 
4
22 juli 2017 om 22:47
Ben blij dat hij weg is. Maakt te veel domme fouten en kan gewoon niet verdedigen. Nu zijn mijn zorgen achterin ook weg. Met Chiello Barza Rugani en Benatia hebben we voldoende kwaliteit achterin, misschien dat we een verdediger aantrekken. Ik maak me verder ook geen zorgen over volgend seizoen. Juve pakt gewoon weer de titel. Vind wel goed van Milan dat ze aankopen doen, maar het gaat wel ff duren voordat ze in de top zitten. Forza Juve!
 
CarltonBanks
 
10
22 juli 2017 om 22:53
Je moet nu ook weer niet overdrijven. Bonucci is wereldklasse en dat weten we allemaal, zo hebben we hem ook altijd gezien als juventus fans. Met Rugani en Caldara hebben we 2 potentiële wereldtoppers lopen, laat hem gewoon gaan, we winnen die scudetto wel zonder hem
 
Dybala
 
0
23 juli 2017 om 04:15
Tuurlijk winnen we de scudetto. In de voorgaande jaren konden we deze zelfs met iets minder stress winnen als Bonucci op de bank zat ??
 
Dybala
 
0
23 juli 2017 om 04:16
Tuurlijk winnen we de scudetto. In de voorgaande jaren konden we deze zelfs met iets minder stress winnen als Bonucci op de bank zat ??
 
Rossoneri27
 
3
22 juli 2017 om 22:54
Die eerste 2 regels maken mijn dag nog beter, en dat is moeilijk als Milan al wint van Bayern!
 
AlexDelPiero10
 
8
22 juli 2017 om 23:10
Dit is zielig hoor, iedereen hier kroop bijna in zijn poepgaatje omdat ze hem zo geweldig vonden, nu hij weg is lees ik hier dat hij zelfs niet kan verdedigen. Puur verdedigend was hij misschien de minste van de drie, maar Leo kon dan weer veel beter voetballen en was daarmee een cruciale spil in ons team. Bonucci is mede dankzij Barza, Chiellini en Conte uitgegroeid tot een absolute wereldtopper, maar ook door zijn eigen talent. Dus stop aub met deze nonsens alsof we hier Padoin zijn verloren, we zijn onze beste cv en vooral meest complete kwijt.
 
FcNeutraliteit
 
0
22 juli 2017 om 23:26
Je doet hier Padoin toch ook wel lichtelijk te kort Alex. Had ik niet van jou verwacht.
 
AlexDelPiero10
 
3
22 juli 2017 om 23:29
Niets tegen Padoin uiteraard, maar Juve materiaal was hij niet, wel een nuttige 12de man en goede persoonlijkheid om in de kleedkamer te hebben.
 
Trezeguet4Juve
 
2
22 juli 2017 om 23:45
Vond jij Padoin dan van topniveau?
 
Dybala
 
0
23 juli 2017 om 04:14
Nee hoor, zeg al heel lang dat hij niet kan verdedigen. Beste cv? Dat zijn Chiello en Barza. Bonucci is niks zonder hun. Ik ben echt blij dat hij weg is. Heb btw liever Padoin dan Bonucci, die werkte tenminste, Bonucci kon pas sprinten wanneer er iets aan de hand was met de scheidsrechter. Mijn team is nu compleet.
 
Schop1989
 
0
23 juli 2017 om 00:59
Eerlijke reactie en die dingen gebeuren nu eenmaal. Ik ben benieuwd hoe hij en milan het gaan doen! Spannende tijden in Italië!