'Ik kon mijn ogen niet geloven, Griezmann stond op mij te wachten'
Vrijdag, 24 januari 2020 om 09:46

Diego Mendoza speelde woensdag een van de belangrijkste wedstrijden in zijn loopbaan. De aanvaller kon niet voorkomen dat UD Ibiza door Barcelona in de zestiende finales van de Copa del Rey werd uitgeschakeld: 1-2. Twee doelpunten van Antoine Griezmann gaven de doorslag op het eiland. "Het was een historische wedstrijd voor het eiland, een historische wedstrijd voor ieder van ons", beaamde de Argentijn.

"Een wedstrijd tegen een tegenstander van een dergelijk niveau, met zo'n hoog tempo en zp veel gecreëerde kansen van onze kant, tegen zulke spelers. We hebben heel veel goede dingen laten zien ondanks de krachtsverschillen tussen het ene en het andere team." Mendoza stapte na afloop op Griezmann af. "Mag ik je shirt hebben", vroeg hij aan de Fransman.

"Hij zei echter dat het shirt gescheurd was en dat we bij de kleedkamers onze shirts konden ruilen. 'Wil je echt mijn shirt?', vroeg ik." Mendoza ging ervan uit dat Griezmann het zou vergeten. Eenmaal bij de kleedkamers aangekomen stond de wereldkampioen echter voor de kleedkamer van Ibiza te wachten. "Ik kon mijn ogen niet geloven, hij stond voor onze kleedkamer op mij te wachten. Hij wachtte daar met zijn shirt en ik had die van mij in mijn handen, maar ik dacht dat hij hem echt niet wilde hebben."

"Ik gaf Griezmann mijn shirt, maar ik hield mijn shirt bij me. Toen zei hij: 'Ga je jouw shirt niet geven?' En ik zei: 'Wil je hem echt hebben?'", memoreerde Mendoza lachend in gesprek met TyC Sports. De aanvaller publiceerde het shirt van Griezmann vol trots op zijn Instagram-account, met de tekst 'De nederigheid van een wereldkampioen'.

Meer nieuws
   
13:45
13:45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
5
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
9
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
31
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
barcalover123
 
29
24 januari 2020 om 10:43
Ik ben echt blij met Griezmann. Werkt hard, zet veel druk, kan lekker mee spelen en scoort nog aardig wat. Speelt grootste deel van het seizoen op links maar maakt hem totaal niet uit. Werkt hard en heeft op die positie ook aardig wat gescoord.
 
RCB97
 
4
24 januari 2020 om 11:54
Precies! Het harde werken kan Barcelona ook erg goed gebruiken want Messi voert werkelijk geen fluit uit als hij de bal niet heeft. Aanvallend loopt het niet altijd even goed bij Barca, maar dat ligt meer aan de creativiteit van de 3 middenvelders en het feit dat er geen aanvaller met diepgang is dan dat het aan Griez ligt
 
Gentiana
 
35
24 januari 2020 om 11:01
Griezmann lijkt mij een van de aardigste spelers van het moderne profvoetbal en bovendien echt gek van voetbal. Dit zijn zulke simpele dingen maar hij voelt zich er niet te groot voor. Hetzelfde als dat berichtje van hem aan die jeugdspeler van Ajax.
 
Cyberize7x
 
3
24 januari 2020 om 12:55
Het lijkt een goede teamspeler die Griezzmann. Heeft natuurlijk wat slechte wedstrijden gespeeld maar wordt ook niet op zijn favoriete positie gepositioneerd.