Ajacied 'weet niet wat hij wil' met toekomst
Maandag, 15 mei 2017 om 00:30

Holger Badstuber vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Turkije. De verdediger vertrekt bij Bayern München en Besiktas wil de linkspoot maar wat graag inlijven. (Sözcü)

RB Leipzig is overtuigd van Issa Diop. De club uit de Bundesliga heeft een formeel bod van twaalf miljoen euro uitgebracht op de verdediger van Toulouse. (Le 10 Sport)

Davy Klaassen weet nog niet of hij volgend seizoen bij Ajax speelt. De aanvoerder zegt dat hij ‘gewoon niet weet wat hij wil’ en dat hij zich eerst op de Europa League-finale wil focussen. (NOS)

Samuel Armenteros heeft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst. De aanvaller gaat er voor dit moment vanuit dat hij zich in juli weer in Almelo moet melden. (TC Tubantia)

Pierre Lees Melou kan promotie maken. Het OGC Nice van Mario Balotelli heeft namelijk een bod op de aanvallende middenvelder van Dijon uitgebracht. (Yahoo Sport)

Maxwell gaat Paris Saint-Germain in de zomer verlaten. De back krijgt geen nieuw contract aangeboden, maar kan wel als ambassadeur of directeur aan de club verbonden blijven. (Le Parisien)

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
JustPSV95
 
1
15 mei 2017 om 00:50
Diop is een groot talent, zou hem aan de ene kant wel bij lyon willen zien maar aan de andere kant hebben wel nu behoefte aan ervaring. Toulouse kan komende zomer ook best wat talenten kwijt gaan raken.
 
SpeedyAFC
 
6
15 mei 2017 om 00:53
Lijtk me wel duidelijk dat Klaassen verkocht gaat worden. Er is genoeg belangstelling van aantrekkelijke clubs en hij heeft een behoorlijke naam opgebouwd dat hij daar ook als basisspeler binnengehaald zal worden. Daarnaast moet Ajax ook ruimte maken voor van de Beek en Nouri. Anders krijg je straks wederom de situatie dat een talentvolle speler te vroeg vertrekt omdat er geen uitzicht is op speeltijd zoals afgelopen jaar met Bazoer.
 
koenwd
 
19
15 mei 2017 om 03:33
Eigenlijk was ik het met je eens tot je laatste alinea, tegenwoordig gaat iedereen er maar van uit dat onze talenten zo vroeg door moeten breken. Nee... als Ajax een hoger niveau wilt gaan halen moeten ze hier van af. Als je kijkt naar hoe veel minuten onze talenten hebben gemaakt dit seizoen is dat al geweldig! Van Bazoer begrijp ik het een klein beetje omdat hij het seizoen ervoor gewoon basisspeler was. En dan is het slikken als dat onder een andere coach niet meer zo is. Maar om nou te zeggen dat Klaassen weg moet ivm de aankomende talenten terwijl hij enorm waardevol voor het team is? Laat die talenten maar wat meer op de achtergrond en ze moeten er maar voor zorgen dat de coach er niet meer om heen kan!
 
CJordan
 
0
15 mei 2017 om 08:10
Daarnaast was de mentaliteit van Bazoer nou ook niet echt top te noemen.
 
SpeedyAFC
 
0
15 mei 2017 om 19:08
Er vanuit gaande dat Schone en Ziyech blijven, dan heb je twee ervaren middenvelders. Dan heb je met van de Beek, Nouri opties voor de derde plek. Daarnaast hebben we ook Riedewald nog steeds. Begrijp me goed, Klaassen hoeft niet weg van mij, ik vind hem geweldigm echter hij is er aan toe en het komt Ajax niet slecht uit omdat er nieuwe middenvelders klaar staan. Verstopping van de doorstroming is niet goed want die gasten worden ouder en houden zelf weer een plek in jong Ajax bezet. Talent uit de A1 moet doorstromen naar jong Ajax. Hoe vervelend het ook mag klinken, we zijn een opleidingsclub. En omdat de naam hebben dat wij talent een kans geven, komende talenten uit de hele wereld naar Ajax. ondanks dat ze naar grotere clubs kunnen.
 
 
4
15 mei 2017 om 06:15
Dan moet hij zelf wel weg willen. Vind Klaassen echt zo'n speler die heimwee krijgt en totaal niet presteert in het buitenland. Als ze de el winnen, zou het mij niks verbazen als hij blijft om nog 1 jaar cl te spelen. Als dat zo zou zijn kan je nouri toch een jaar verhuren aan twente, Heerenveen enz.
 
XIII
 
11
15 mei 2017 om 01:15
Is Maxwell misschien niet wat voor Ajax? Ik weet niet of hij nog een redelijk niveau heeft, maar voor Ajax op linksback, zou dat wat kunnen zijn misschien?
 
RayDeOne
 
15
15 mei 2017 om 02:25
Zeker goed genoeg durf zelfs te zeggen dat het meteen de beste linksback van de eredivisie dan wordt.
 
balou7
 
2
15 mei 2017 om 09:53
Ik zou als Ajax zijnde eerst proberen maxwell aan te trekken een zeer goede verdediger.Even afwijkend van deze wandelgangen, Veltman gewoon verkopen en tete weer op rechts zettenDan klaassen laten kiezen wat hij wil en bij vertrek nouri of van de beek er neer zetten