AS Roma haalt befaamde transferkoning in huis
Dinsdag, 28 maart 2017 om 00:30

Sevilla maakt een bedrag van tien miljoen euro vrij voor de komst van Josip Ilicic. Fiorentina zou al genoegen nemen met een bedrag boven de acht miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)

Obbi Oulare speelt sinds de winter op huurbasis bij Willem II. De Belgische aanvaller verwacht aan het einde van het seizoen met zijn werkgever Watford op de tafel te gaan om over zijn toekomst te praten. (Het Belang van Limburg)

Transfergenie Monchi lijkt Sevilla na zeventien jaar als beleidsbepaler dan toch te verlaten. AS Roma hoopt de succesvolle technisch directeur maandag over te nemen van de Europa League-houder. (Mundo Deportivo)

Isco werd de afgelopen tijd in verband gebracht met de gevoelige overstap naar Barcelona. De spelmaker van Real Madrid ontkent dat een dergelijke transfer in de maak is en benadrukt dat de media ‘dingen verzint’. (AS)

Barcelona dacht aan een terugkeer van Thiago, maar toen Bayern München met de vraagprijs kwam, krabbelden de Catalanen snel terug. De Duitse club heeft een prijskaartje van negentig miljoen euro aan de middenvelder gehangen. (Sport)

Bayern München wil dan ook op korte termijn het contract van de middenvelder verlengen. Thiago is al met de club in gesprek over een nieuwe verbintenis. (Sport)

Meer nieuws
   
22:40
22:40
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
   
22:32
22:32
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
13
   
22:14
22:14
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
45
   
21:12
21:12
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
   
21:12
21:12
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
JuventusPuglia
 
1
28 maart 2017 om 02:16
Dit zeg ik al heel lang, Dat was al zeker maar ineens werd Monchi met andere clubs in verband gebracht. Hele hele goede zet van AS Roma. Want dat beleid daar buiten een paar goede aankopen echt om te huilen afentoe.
 
MartijnVan'tHof
 
0
28 maart 2017 om 10:50
Totti zou toch na z'n voetbal carriere een 6 jarig contract krijgen voor deze baan?