AZ bekijkt veel scorende spits uit de MLS
Maandag, 18 september 2017 om 09:15

Kevin-Prince Boateng ligt tot medio 2020 vast bij Eintracht Frankfurt. Toch kan hij door een clausule ieder moment terugkeren bij Las Palmas, zegt voorzitter Ángel Ramírez. (Canarias Radio)

Deportivo Alavés is op zoek naar een nieuwe trainer. De club ontsloeg zondag Luis Zubeldia en wilde Aitor Karanka aanstellen, maar die heeft vanwege persoonlijke redenen bedankt. (Marca)

AZ houdt de verrichtingen van Cyle Larin in de gaten. De Canadese aanvaller van Orlando City SC, 21-voudig international, scoorde dit seizoen al twaalf keer in de MLS en is ook in beeld bij Anderlecht en Oostende. (Diverse Amerikaanse media)

Samuel Adegbenro gaat Rosenborg BK mogelijk verlaten. De aanvaller, die Ajax pijn deed in Europa, heeft zich in de kijker gespeeld bij Fortuna Düsseldorf en Eintracht Braunschweig. (OwnGoalNigeria)

Scouts van Manchester United waren zaterdag aanwezig bij het duel tussen AS Roma en Hellas. De Engelsen hebben belangstelling voor middenvelder Radja Nainggolan. (Daily Star)

Remco Oversier vindt niet dat het ‘crisis’ is bij NEC. De technisch directeur zegt de rust te willen bewaren en vindt het ‘vervelend’ dat er ‘op de man’ wordt gespeeld, zoals bij trainer Adrie Bogers. (De Gelderlander)

Meer nieuws
   
17:31
17:31
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
   
17:05
17:05
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
   
16:45
16:45
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
   
15:40
15:40
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
   
15:06
15:06
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
alkmaardertje
 
6
18 september 2017 om 09:59
Als je een speler uit de MLS haalt zijn gelijk de verwachtingen hoog. AZ heeft met weghorst een heel fijne spits, maar op moment zit er nog niks achter (Friday is niet echt in vorm)Maar over 1 à 2 jaar verwacht ik toch wel dat een van de grootste talenten boadu in de spits komt. Dan is een dure speler uit de MLS toch zonde en kan je misschien beter iets goedkoper dichtbij zoeken.Maar als deze Larin het zo goed kan doen als Altidore zou dat ook niet verkeerd zijn...
 
pinkelman
 
7
18 september 2017 om 11:33
AZ heeft toch ook die jongen van 17 die al bij het eerste zit , Boadu. Een talent die naar Engeland en ajax kon vertrekken maar koos, gezien de grote talenten doorbraak in Alkmaar, om bewust te blijven. Goed bezig daar, begint een beetje op het ajax van destijds te lijken toen spelers als Davids, Litmanen, Overmars en dergelijke onder van Gaal door braken. Nu zijn het namen als Stengs, Overeem, Til, Helmer, Ouwejan, Wijndal, etc. die van zich doen laten spreken en zo goed als iedere club positioneel aftroeven en ook nog een brede ervaren bank hebben met international Fredrik Midtsjã¸, van Rhijn, vd Eijden, etc.
 
gustafacci
 
1
18 september 2017 om 11:43
Atiba Huchinson heeft Larin geadviseerd bij Besiktas.
 
aprilstier
 
2
18 september 2017 om 12:32
Je moet er rekening mee houden dat wout weghorst, volgend seizoen aan een buitenlandse club , wordt verkocht .zeker als hij zo doorgaat met scoren.
 
zwadian
 
0
18 september 2017 om 16:55
Met Friday heb je dan een back-up voor Boadu. Daarachter zit/kan nog Ferdy Druijf dus de spitspositie zit wel goed bij AZ