Barcelona hoorde 'nee' vanuit Premier League
Maandag, 6 november 2017 om 21:00

Everton, Leicester City en Brighton & Hove Albion azen op Jack Harrison. De transferwaarde van de buitenspeler van New York City FC annex jeugdinternational wordt geschat op ongeveer 6,7 miljoen euro. (Daily Mail)

Besiktas bevestigt dat het Marouane Fellaini graag wil inlijven. De Turkse topclub zegt dat de middenvelder van Manchester United een van de doelwitten is. (Turkish Football)

Barcelona heeft afgelopen zomer naast Riyad Mahrez gegrepen. Volgens Monchi, die de Algerijn naar AS Roma wilde halen als vervanger van Mohamed Salah, wilde Leicester City Mahrez aan niemand verkopen. (Gazzetta dello Sport)

Everton heeft een oog laten vallen op James Maddison. De middenvelder van Norwich City wordt door the Toffees gezien als een waardevolle kracht voor in de toekomst. (ESPN)

Everton presenteert deze week de opvolger van Ronald Koeman. Sam Allardyce wordt de nieuwe manager van the Toffees en krijgt de voorkeur boven Sean Dyche en Marco Silva. (Diverse Engelse media)

Barcelona wil in de winterstop een poging doen om Antoine Griezmann los te weken bij Atlético Madrid. Los Colchoneros zouden de vraagprijs voor de Fransman op honderd miljoen euro bepaald hebben. (Sport)

Meer nieuws
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
7
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
Guaporta
 
7
6 november 2017 om 21:15
Ernesto Valverde moet op dit moment noodgedwongen in een verkapte 4-4-2 spelen omdat de selectie simpelweg niet geschikt is om met spelers van wereldklasse in een 4-3-3 te spelen. Luis Suárez staat namelijk consequent centraal voorin terwijl hij in de opbouw het veld aan de linkerkant breed dient te houden, maar ook op rechtsbuiten is er met de afwezigheid van Ousmane Dembélé niemand die hem naar behoren kan vervangen. Denis Suárez is een uitstekende linksbuiten, Gerard Deulofeu is een handige aanvaller die je in kan brengen om de wedstrijd open te breken (met zijn snelheid, dribbel en voorzet) en Paco Alcácer is eigenlijk alleen van niveau op het moment dat hij centraal voorin kan spelen. Een vleugelaanvaller is daarom een gewenste versterking. Dat hoeft geen typische vleugelaanvaller te zijn, maar in ieder geval iemand met de discipline om in de opbouw de rechtsback van de tegenstander naar de buitenkant te dwingen. Op het moment dat Barcelona de tegenstander omsingeld heeft kan die nieuwe aanvaller uitstekend centraal gaan spelen, net zoals Henry of Villa dat in het verleden ook deed. Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Paulo Dybala, Alexis Sánchez, maar ook Anthony Martial, Julian Brandt, Christian Pulisic, Mikel Oyarzabal, Iñaki Williams en nog vele andere talenten zijn geschikt voor zo'n rol. Kan me goed voorstellen dat Barcelona weer bij Coutinho uitkomt, maar vrees dat Liverpool na die walgelijke taferelen van dit bestuur niet staat te popelen om hem te verkopen.
 
HveenLFC
 
2
6 november 2017 om 21:29
Helaas ben ik ervan overtuigd dat dit het laatste seizoen van Coutinho op Anfield is. Dus is die gaat volgende seizoen wel naar jullie toe. Wel voor een enorm bedrag
 
Guaporta
 
2
6 november 2017 om 22:00
Trouwens ook wel begrijpelijk dat een speler als Coutinho vanaf deze leeftijd wil gaan spelen om de prijzen. En het is natuurlijk jammer dat dat op dit moment niet kan bij Liverpool (buiten een nationale beker om), ondanks dat ik met veel plezier naar het spel onder Klopp kijk. Overigens ben ik inmiddels op het punt beland dat de hoop op verstandig transferbeleid bij Barcelona is vervlogen en akkoord ga met in ieder geval de juiste spelers. Dan maar de hoofdprijs betalen en dan de speler hebben die je wil. Want dat zogenaamde 'slimme' beleid gaat niet lukken met dit bestuur. Op toevalstreffers Semedo (die alleen kwam omdat Bellerin niet mocht vertrekken), Umtiti en Ter Stegen na lijken er weinig relatief goedkope spelers echt te slagen bij Barcelona. Ivan Rakitic kende een goede start, maar staat nu al twee seizoenen als André Gomes te spelen.
 
HveenLFC
 
1
6 november 2017 om 22:23
Met deze verdediging is een landstitel nog steeds ver weg... Maar ik neem het Coutinho niet kwalijk. Tenzij dat die gaat ``staken``
 
Guaporta
 
3
6 november 2017 om 22:29
Begrijpelijk. Een club als Liverpool en haar fans verdienen beter dan dat. Hopelijk brengt Barcelona hem niet zover dat hij tot staken overgaat.
 
Lebuffon
 
0
6 november 2017 om 21:58
Je zegt het zelf: ` Denis Suarez is een geweldige Linksbuiten.` maar toch stelt Valverde hem bijna nooit op en geeft hij de voorkeur aan de matige Deulofeu of zelfs een vierde middenvelder. En nu hij weinig aanvallende spelers tot zijn beschikking heeft is het ook een optie om Alena en Arnaiz speelminuten te geven, die ze verdienen door hun uitstekende prestaties, maar dat doet hij ook niet. Ik ben bang dat Barca dit jaar weer niks gaat klaarspelen als Valverde doorgaat met zijn slechte keuzes.
 
Guaporta
 
1
6 november 2017 om 22:32
Nou, zo slecht is Deulofeu nou ook weer niet. We moeten niet doen alsof hij basisspeler zou moeten zijn, maar als invaller lijkt hij toch van waarde te zijn. Carles Aleñá is trouwens meer een centrale middenvelder, maar kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. Arnaíz maakte indruk, maar is natuurlijk nog lang niet zover dat hij de rol van vierde aanvaller over kan nemen of een basisplaats zou moeten krijgen. Zou dus graag een aanvaller erbij zien komen en in de zomer Rakitic vervangen zien worden door een spelverdeler van wereldklasse.
 
Lebuffon
 
0
6 november 2017 om 23:19
Deulofeu is zeker niet slecht en heeft potentie, maar je kan niet ontkennen dat hij slecht presteerd. Deulofeu speelt daarnaast rechtsbuiten, terwijl we juist een linksbuiten nodig hebben. Denis Suarez is de enige in de selectie die op linksbuiten kan (dembele nu niet meegeteld). Daarnaast heeft hij ook een hoge rendement. Het verbaast me dan ook dat spelers als Gomes en Deulofeu de voorkeur krijgen boven hem. Carles Alena en Arnaiz hoeven ook niet een basisplaats te krijgen, maar ze mogen best soms een wedstrijdje meepakken bij het eerste. Als Valverde talenten uit La Masia niet serieus neemt zullen spelers als Alena, Cucu en Abel Ruiz Barcelona verlaten wat doodzonde is. Over Rakitic ben ik het helemaal met je eens. Die man presteert nu al 2 seizoenen niet, maar heeft nog steeds een basisplaats. Zelfde geldt voor Gomes. Hij heeft zeker veel potentie en hij presteerd dit jaar ook beter dan vorig jaar, maar hij is gewoon geen Barca speler. Bij een manchester United zou die veel beter tot zijn recht komen.
 
FilipMich
 
2
7 november 2017 om 09:50
Dries Mertens van Napoli zou die rol bij Barca perfect kunnen spelen a la David Villa, is technisch ook een kraan - op de vleugels én als n valse 9 én veel beter dan Paco - maar net als Griezmann en Coutinho zal de transferprijs belachelijk hoog zijn. Je hebt Dembele al voor 105m dan ga je toch niet nog eens zo een bedrag uittrekken (tenzij voor een speler die ook op Iniesta zn positie op het middenveld kan spelen en dat is er maar 1: Coutinho). Eerst maar eens plaats maken in de selectie, Paco, Arda, Vermaelen, Gomes, Digne, Aleix mogen deze winter al weg, Masche (ouderdom), Rafinha misschien (blessuretoestand) en Deulofeu (bij een goed bod) deze zomer.. Ik hoor veel goeds over Leon Goretzka en Harry Winks (2 jonge CM) dus de hoop op "een talent halen" mag je niet opgeven al heeft Valverde aangegeven enkel nog nieuwe spelers erbij wil als die basismateriaal zijn. Vrees verder dat Denis een nipt "net niet verhaal gaat worden als die niet dringend meer speeltijd gaat krijgen.
 
Scouserper
 
2
6 november 2017 om 22:25
Coutinho zal echt gaan na dit seizoen. De club is te chic om een speler zo'n kans te ontnemen. Graag record Neymar verbreken als idd ook PSG en Juve zich in de strijd mengen! En ja....die transferbedragen zijn echt veel te hoog hoor...
 
N ChaouiCii
 
0
6 november 2017 om 22:35
Mensen wat s er eigenlijk met arda turan gebeurd ?
 
Guaporta
 
0
6 november 2017 om 22:38
Arda Turan maakte vorig seizoen indruk als linksbuiten, maar faalde hopeloos op het middenveld. Ernesto Valverde zit het niet in hem zitten, zeker nu hij een paar kilo te zwaar terugkwam afgelopen zomer. Hij heeft hem voor een keuze voorgesteld; ofwel op de bank zitten ofwel een transfer maken. En Arda heeft gekozen voor het dikke salaris en geen speeltijd. Ja, dan krijg je dit.
 
N ChaouiCii
 
0
6 november 2017 om 22:44
Best wel vreemd want zo slecht deed die het vorige jaar niet en kunnen we hem zeker goed gebruiken ..
 
Guaporta
 
0
6 november 2017 om 23:02
Nou, hij deed het wel degelijk slecht. Op het middenveld welteverstaan. En ja, dat mag je Luis Enrique best aanrekenen (die hem maar op die positie bleef inzetten). Denk dat Valverde nog eerder voor Deulofeu, Denis of zelfs Arnaíz zal kiezen dan dat hij Arda inbrengt. Daarnaast duurt het niet lang meer voordat Dembélé terugkeert.
 
Joga Bonita
 
0
6 november 2017 om 23:29
Arda is een goede optie voor de linksbuiten positie. Beetje vreemd dat hij geen kans krijgt. Heeft ook scorend vermogend.
 
 
1
6 november 2017 om 22:43
Fellaini.. is sommige wedstrijden nuttig gebleken maar aub strik erom en weg ermee. Irriteer me zo aan deze man. Handelingssnelgeid en draaicirkel van een kraan. Ook tegen Chelsea leverde dat weer bijna een tegendoelpunt op.