Barcelona overweegt bod op Fransman van Atlético
Zondag, 1 april 2018 om 21:00

Fabinho ontkent met Paris Saint-Germain gesproken te hebben over een zomerse transfer. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij AS Monaco, maar zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. (Globo Esporte)

Adrien Rabiot weigert te beloven dat hij volgend seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelt. De middenvelder weet zich gevolgd door nagenoeg de gehele Engelse top. (Canal+)

Barcelona overweegt zich te versterken met Lucas Hernández. De centrale verdediger uit Frankrijk heeft bij Atlético Madrid nog een contract tot de zomer van 2022. (Don Balón)

Antonio Conte kijkt uit naar de zomer. Volgens voormalig ploeggenoot en oud-aanvaller Gianluca Vialli kan de manager ‘niet wachten’ om te vertrekken bij Chelsea. (Sky Sports)

Een scout van Arsenal was aanwezig bij het duel tussen FK Rostov en CSKA Moskou. De aandacht ging vermoedelijk uit naar middenvelder Aleksandr Golovin. (Match TV)

Oguzyan Özyakup werd zaterdag bekeken door Lazio, Everton, AC Milan en Olympique Marseille. De middenvelder lijkt in de zomer te vertrekken bij Besiktas. (Diverse Turkse media)

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
MVMahir
 
0
2 april 2018 om 09:52
Lucas Hernandez lijkt me wel een leuke versterking als Vermaelen zou vertrekken maar dat zie ik pas gebeuren medio 2019 aangezien dan zijn contract afloopt. De kans is wel groot dat Atletico in tussentijds mooie biedingen op hem zal krijgen. Atletico kan volgens mij rond de 45 miljoen verwachten voor hem en een vraagprijs van 60 miljoen hanteren.