Bertrand Troaré en Kenny Tete staan voor transfer
Vrijdag, 7 augustus 2020 om 12:00

Aaron Ramsdale moet bij Sheffield United de opvolger worden van de naar Manchester United teruggekeerde Dean Henderson. Bournemouth heeft een bod van veertien miljoen euro echter naar de prullenbak verwezen. (Sky Sports)

Arsenal is het meest concreet inzake James Rodriguez. De middenvelder, die kan vertrekken bij Real Madrid, staat ook op het lijstje van onder meer Atlético Madrid, Paris Saint-Germain. (AS)

Olympique Lyon gaat van een aantal spelers (tijdelijk) afscheid nemen. Bertrand Troaré staat voor een definitieve transfer van vijftien miljoen euro, terwijl Kenny Tete op huurbasis moet vertrekken. (L'Équipe)

Rochdi Achenteh traint mee bij Roda JC Kerkrade. De ervaren linkervleugelverdediger, transfervrij na zijn vertrek bij Ararat-Armenia, houdt bij de Limburgers zijn conditie op peil. (De Limburger)

Scouts van Everton zaten donderdagavond op de tribune tijdens het duel tussen Bayer Leverkusen en Rangers FC. Doel van het bezoek was Leon Bailey, die door trainer Peter Bosz als invaller binnen de lijnen werd gebracht. (Liverpool Echo)

Everton mikt tevens op een binnenlandse transfer. Manager Carlo Ancelotti heeft het oog laten vallen op Diogo Dalot, die bij Manchester United geen rol van betekenis speelt. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
2
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
28
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
WramerdamMilot
 
7
7 augustus 2020 om 12:03
Misschien is een terugkeer naar de eredivisie wel goed voor Kenny Tete. Zou 1 van de beste rechtsbacks zijn in de eredivisie dan. Zeker op verdedigend gebied.
 
PeterVermeuIen
 
8
7 augustus 2020 om 12:11
Beste rechtsback? Qua verdedigend misschien wel maar verder voegt hij niet zo veel toe. Als hij de beste rechtsback van de Eredivisie was zou hij al een basisplaats moeten hebben bij Lyon.
 
arnhemmer
 
9
7 augustus 2020 om 12:36
Hij zou niet mischien, hij zou zeker de beste Rechtsback van de Eredivisie zijn. Hij is beter dan Dumfries, maar heeft de pech veel gebleseerd te zijn geweest. Volgens mij heedt Koeman zelf ook aangegeven dat Tete, mits fit, zijn beste optie is. Goede speler, maar niet voor een ploeg waar ze verwachten dat ze back een halve aanvaller is(bij heel veel ploegen dus)
 
Ijsmuts
 
2
7 augustus 2020 om 14:19
In zijn prime was vdwiel beter dan Dumfries. Dat is inmiddels al zo'n 8 jaar geleden. Bij PSG niet nomstreden en daarna in turkije, italie en canada geen succes. Dumfries (van wie ik geen groot fan ben) wordt momenteel gezien als de eerste rechtsback van oranje en wordt nauwlettend gevolgd door grotere clubs. Je maakt mij niet wijs dat een vdwiel die al 8 jaar geen prestatie op de mat heeft gelegd meteen beter is dan Dumfries.
 
Holland8
 
3
7 augustus 2020 om 15:23
Wat mij betreft hoeft Tete niet te komen. Met Dest en Maz hebben we rechtsbacks die beter kunnen voetballen en dat is nu de standaard geworden. Verdedigend doen ze niet heel veel onder voor Tete. Traore zou direct terug mogen komen als we inmiddels niet over Promes, Neres, Antonie en Lang beschikten. Traore liet in de Europa League finale tegen Manchester United wel zien de enige speler te zijn van dat Ajax elftal die gemakkelijk mee kon op dat niveau. Hij stuurde de middenvelders en verdedigers van Manu regelmatig het bos in en was super dreigend. Maar ook op die positie zijn we al ruim voorzien.
 
Delpay96
 
10
7 augustus 2020 om 12:07
Tete / Traore, rechterkant van Ajax dat de EU league finale haalde. Tete naar PSV, opvolger van Dumfries. Bertrand Traore naar Ajax, nog een aanvaller erbij. Alleen nog Alireza Jahanbaskh erbij en Ajax kan 3 teams opstellen.
 
Piranha
 
0
7 augustus 2020 om 13:29
Tete, tsja hoe lang zit hij daar al op de bank? Van international naar vergeten glorie. Jammer dat jij niet eerder een stap heeft gemaakt weg bij Lyon want ik denk dat hij als back bij een Engelse middenmoter verder was gekomen.
 
Arsenallz
 
0
7 augustus 2020 om 14:27
Als James goedkoop is en niet teveel salaris vraagt is hij welkom. Een creatieve middenvelder is een must voor dit Arsenal.
 
real8madrid
 
0
7 augustus 2020 om 15:22
Tussen de 20 en 35 miljoen gok ik. Salaris zal niet mals zijn maar geen ozil of auba hoeveelheden, dat zeker niet
 
Leicester
 
0
7 augustus 2020 om 17:03
James naar Arsenal lijkt me sterk, zie hem naar Italie gaan of in Spanje blijven. Arsenal heeft Ozil al die ze aan de straatstenen niet meer kwijtraken en die verdient een berg.