Chelsea bereikt akkoord over Billy Gilmour
Vrijdag, 2 juli 2021 om 08:00

Het wordt een drukke week voor AS Roma. Granit Xhaka en Rui Patricio zullen van Arsenal en Wolverhampton Wanderers worden overgenomen, terwijl Cengiz Ünder en Pau López verhuurd worden aan Olympique Marseille. (Sky Italia)

Tottenham Hotspur heeft aan Nuno Espirito Santo verzekerd dat Harry Kane deze zomer niet verkocht zal worden. Manchester City bood recent 117 miljoen euro, maar de Londenaren willen sowieso minimaal 160 miljoen euro vangen. (The Sun)

Chelsea en Norwich City hebben overeenstemming bereikt over Billy Gilmour. De middenvelder annex Schots international, in wie Thomas Tuchel zeker toekomst ziet, maakt op huurbasis de overstap naar the Canaries. (Daily Mail)

Manchester United wil deze zomer niet één maar twee centrale verdedigers halen. Naast droomdoelwit Raphaël Varane moet ook Pau Torres van Villarreal naar Engeland komen, met Eric Bailly mogelijk als wisselgeld. (AS)

Sandro Tonali is dicht bij een definitieve transfer naar AC Milan, dat aandrong op een lager aankoopbedrag. De club uit Milaan wil hooguit tien miljoen euro betalen plus de diensten van Giacomo Olzer aan Brescia. (Sky Italia)

Een eerste bod van Tottenham Hotspur op Takehiro Tomiyasu is afgewezen. De club uit Londen bood achttien miljoen euro, inclusief bonussen, maar Bologna wil minimaal twintig miljoen euro voor de centrumverdediger. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
   
16:26
16:26
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
BlueGroninger
 
4
2 juli 2021 om 09:07
Prachtige stap voor Billy Gilmour om gewoon een heel seizoen in de basis te staan in de premier League. Gilmour is van een niveau dat weinig leeftijdsgenoten kunnen evenaren. Hij speelde met Schotland ook als de beste. Was niet voor niets Man van de wedstrijd. Helaas voor Gilmour heeft Chelsea FC met Kanten, Jorginho en Kovacic al drie geweldenaren in de gelederen . Daarom is huren de beste optie. Ik zie Gilmour later wel strijden voor de titel beste middenvelder van de premier League. Heel veel succes Gilmour . Ik ga de wedstrijden van de gele kanaries nu ook kijken.
 
 
0
2 juli 2021 om 10:01
Waarom is Gilmour nog niet eerder verhuurd vroeg ik me af. Wilde hij onder Lampard voor zijn kans gaan of wat was zijn idee? Chelsea kennende verhuren ze al snel hun jeugdspelers om ervaring op te laten doen. Maar blijkbaar bij Gilmour tot dit jaar nog niet...
 
BlueGroninger
 
2
2 juli 2021 om 10:09
Ik denk omdat Gilmour zich nog niet in de picture heeft gespeeld. Dat deed hij vorig jaar. Maar hij had aan het einde van het seizoen een zware blessure. Ik denk dat dat de reden is dat hij niet eerder verhuurd is. De jaren daar voor had hij zich nog niet in de kijker gespeeld. Hij was toen ook maar 17 ofzo . Dus dan ben je nog gewoon onderdeel van je jeugd elftallen.
 
 
0
2 juli 2021 om 10:27
Dan is het wel logisch dat hij nog niet verhuurd is geweest. Hopelijk gaat hij mooie dingen laten zien bij Norwich. Bedankt voor je heldere toelichting.
 
ceejah
 
3
2 juli 2021 om 10:36
Gilmour was begin dit seizoen herstellende van een knie operatie. Had natuurlijk wel in februari verhuurd kunnen worden. Maar de ucl campagne had die niet willen missen natuurlijk(achteraf gezien.
 
VanGaaltje
 
1
2 juli 2021 om 09:08
Valt Tonali niet ietwat tegen? Nog erg jong natuurlijk, maar alle labels eraan plakken is natuurlijk zelden bevorderlijk geweest.
 
superfly
 
5
2 juli 2021 om 10:07
In Italiƫ ben je met 21 nog een jeugdspeler. Het is te hopen dat Milan iets meer geduld met deze jongen heeft. Je ziet dat van het huidige team van Italiƫ er best een paar bij Milan hebben gespeeld waarvan steeds vrij snel afscheid is genomen, vervangen door pure middelmaat.
 
Forza Milan
 
1
2 juli 2021 om 13:15
Is nog jong en heeft genoeg potentie. Zou zonde zijn om weer een middenvelder met potentie (locatelli) te laten gaan. Daarnaast is hij Italiaans en is hij niet al te duur. Gewoon kansen blijven geven en hij komt er vanzelf wel.
 
Konstantinos07
 
8
2 juli 2021 om 09:41
Mocht het met Cengiz Under niet bevallen zelfs bij Marseille dan zou ik als Ajax zijnde een serieuze poging ondernemen om hem te halen.
 
FiveO
 
5
2 juli 2021 om 11:05
Een goeie stap voor Gilmour. Hij is na mijn mening een talentvolle speler die speeltijd nodig heeft en ik ga ervan uit dat hij bij Norwich op meer speeltijd kan rekenen dan bij Chelsea. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen.