Chelsea kiest uit twee middenvelders
Maandag, 6 december 2021 om 18:00

Tottenham Hotspur is ervan overtuigd dat Hugo Lloris zijn aflopende contract contract nog voor het einde van dit kalenderjaar gaat verlengen. De doelman wil ooit nog terugkeren naar OGC Nice, maar ziet een langer verblijf bij the Spurs zitten. (The Athletic)

AS Roma wil Max Aarons huren met een optie tot koop. De rechtsback van Norwich City staat ook in de belangstelling van Arsenal, Manchester City, Manchester United, Bayern München en Barcelona. (Calciomercato)

Chelsea-trainer Thomas Tuchel wil in januari een middenvelder aantrekken. Declan Rice (West Ham United) en Aurélien Tchouaméni (AS Monaco) worden momenteel het meest in verband gebracht met een overstap naar the Blues. (The Telegraph)

Manchester United wil Amadou Haidara graag overnemen van RB Leipzig. De Malinese middenvelder, die over een contract tot medio 20225 beschikt, moet 37 miljoen euro opleveren. (The Sun)

Leeds United heeft de concurrentie van verschillende Europese topclubs gewonnen in de strijd om de handtekening van Mateo Joseph Fernández. De aanvaller van Espanyol kon ook rekenen op interesse van Barcelona, Liverpool en Manchester City. (Daily Mail)

Arsenal en Tottenham Hotspur zijn beide geïnteresseerd in de diensten van Dejan Kulusevski. De Londense clubs willen de aanvaller van Juventus in januari tot het einde van het seizoen huren met een optie tot koop. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
9
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
   
16:26
16:26
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
cfc261
 
3
6 december 2021 om 18:05
Declan Rice zou echt super zijn! Hebben ook echt een goede extra middenvelder nodig.
 
BaloteIIi45
 
4
6 december 2021 om 18:30
Ja? Waarom vind je dat Chelsea nog een extra middenvelder nodig heeft? Ik vraag mij af op wiens plek hij dan gaat spelen, het staat toch al enorm sterk op het blok daar.
 
N.Chelsea
 
2
6 december 2021 om 22:40
Kanté is helaas de afgelopen twee seizoenen veel geblesseerd en wordt er niet jonger op. Vroeg beginnen met doorselecteren is slim, zo'n touchemine bijvoorbeeld kan een hoop van kanté leren. Saul heeft nog helemaal niet kunnen overtuigen, die mag terug naar Madrid. Dan heb je Jorginho, Kovacic en RLC nog voor twee plekken. Lijkt mij dus geen slecht idee om een jonge middenvelder met potentie te halen. Rice lijkt me dan ook niet geschikt omdat hij de hoofdprijs zal kosten (Engels en speelt al in de prem) en hij dus voor de basis zal moeten zijn. Dat kan je niet garanderen als het hele middenveld fit is.
 
RamboKolombo
 
0
6 december 2021 om 23:38
Ze hebben loftus cheek, barkley en Kovacic. Waarom moet je nog een allround middenvelder hebben. Hij zou beter bij United, Tottenham of Arsenal passen waar ze iemand als hem heel goed kunnen gebruiken.
 
RobTheGooner
 
7
6 december 2021 om 18:05
Rice zou een hele goede aankoop zijn maar gaat wel een enorm bedrag kosten en West Ham gaat zeker nu ze zo goed draaien niet zomaar meewerken.
 
Bongiorno
 
1
6 december 2021 om 18:06
Rice kost 100 miljoen, dus als je die niet keihard nodig hebt wordt dat geen transfer in Januari. Tchouameni wordt voor veel lagere bedragen genoemd. Chelsea heeft genoeg homegrown spelers om niet te veel hoeven te betalen voor Engelse spelers. Rice is heel goed hoor en past wel als controleur in het systeem van Tüchel maar om hem zomaar te kopen zonder dat er iemand weggaat, voor zoveel geld.. het zou gek zijn. Rice is een soort Carrick deluxe, zo'n speler die altijd wel meedraait en het nog lang vol kan houden.
 
D.costa9CFC
 
6
6 december 2021 om 18:09
Goed dat we kijken om het middenveld te versterken. Kante ligt er steeds vaker uit en Jorginho doet het goed alleen heb ik soms twijfels over zijn verdedigen. Beide goede opties alleen zal je voor Rice rond de 100 miljoen moeten betalen. Maar je weet in ieder geval dat hij het kan in de PL. En kan daarnaast ook als centrale verdediger spelen. En Tchouameni is natuurlijk ook een goede optie. Vorig jaar nog uitgeroepen tot Ypoty in frankrijk. Alleen weet je niet zeker of hij het niveau aan kan. Maar kost zeker wat minder.
 
miki1959
 
4
6 december 2021 om 18:10
Declan Rice wordt al zolang genoemd bij Chelsea dat het nu toch maar een keer moet gaan gebeuren en dan kan de nummer 3 van de ballon d`or naar de bank. Dat zou toch ook wat zijn.
 
Klopp
 
1
6 december 2021 om 18:11
Artikel:" Chelsea-trainer Thomas Tuchel wil in januari een middenvelder aantrekken. Declan Rice (west Ham United) en Aurélien Tchouaméni (AS Monaco) worden momenteel het meest in verband gebracht met een overstap naar the Blues." Declan Rice zijn contract loopt tot de zomer van 2024 staat op tranfermarkt. De kosten van deze speler zullen dus (mede omdat hij Engels is) gigantisch oplopen. Dus ik zal dan verder gaan kijken. De speler van Monaco ken ik niet zo goed om daar een oordeel over te geven.
 
Erwinnnnho
 
36
6 december 2021 om 18:12
Die haidara heeft wel een erg lang contract
 
RikPol206
 
0
6 december 2021 om 18:42
Wou ik net zeggen
 
ModricMagic
 
3
6 december 2021 om 18:20
Rice gaat een godsvermogen kosten natuurlijk. Als Chelsea slim is halen ze dan Tchouaméni op. Die zou ik trouwens ook wel bij Real willen zien. Want we hebben alleen maar Casemiro als pure CVM en Tchouaméni heb je daar dan als back-up voor en later ook om Casemiro op te volgen.
 
Arthur Mast
 
9
6 december 2021 om 18:24
Die Haidara heeft wel echt een heel lang contract! Betwijfel of hij tegen die tijd nog van waarde is! ??
 
BaloteIIi45
 
3
6 december 2021 om 18:32
Ja absurd zeg, tot 20225. Zijn de komende 100+ generaties voorzien van een riante vermogen.
 
BaloteIIi45
 
1
6 december 2021 om 18:31
Blijft riskant hoor die spelers uit Frankrijk, sommigen passen zich naadloos aan terwijl je van anderen nooit meer wat hoort. Ben benieuwd waar Tchouameni over 5 jaar staat.
 
mkvali
 
0
6 december 2021 om 20:09
Barca heeft in aanvallend opzicht een spits nodig , ik begriijp niet dat ze niet vol voor Mateo Joseph Fernández zijn gegaan ook al heeft hij een voorkeur voor premier league , Barca moet echt begrijpen dat ze moeten ombouwen en zich richten op talenten en transfervrije aankopen want het geld is op en zonder eerst al die dood hout te verkopen om salarisruimte en transferbudget te creeeren ga je niet vooruit kunneen