Chelsea wil broers met elkaar herenigen
Vrijdag, 1 december 2017 om 18:15

Willian geldt bij Barcelona als alternatief voor Philippe Coutinho van Liverpool. Chelsea is bereid afstand te doen van de Braziliaan, mits de Engelse topclub een geschikte vervanger kan halen. (Goal)

Christian Heidel verwacht dat Leon Goretzka in de komende weken duidelijkheid verschaft over zijn toekomstplannen. De gewilde middenvelder ligt nog tot medio volgend jaar vast bij Schalke 04. (Verschillende Duitse media)

Chelsea overweegt Eden Hazard te herenigen met zijn broer Thorgan Hazard. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach heeft wel oren naar een avontuur in de Premier League. (BILD)

Het eerste bod van Napoli op Álex Grimaldo is door Benfica van tafel geveegd. I Partenopei hadden twintig miljoen euro over voor de verdediger, maar de Portugese topclub wenst een bedrag van dertig miljoen. (O Jogo)

AS Roma wil toptalent Mirko Antonucci elders ervaring op laten doen. Genoa en Cagliari zouden de voornaamste kandidaten zijn om de jonge aanvaller tijdelijk over te nemen van de Romeinen. (TMW)

Crystal Palace en West Bromwich Albion hebben interesse in Charles Kaboré. De middenvelder van FK Krasnodar kan voor zo’n zeven miljoen euro worden opgehaald. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
22:40
22:40
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
0
   
21:31
21:31
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
   
21:22
21:22
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
13
   
20:35
20:35
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
26
   
20:10
20:10
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Manstan
 
1
1 december 2017 om 18:39
Zou Thorgan de Lodeiro-rol voor Eden moeten opnemen? Zorgen dat Eden tevreden is en in Londen blijft ipv naar Spanje te verkassen?
 
real8madrid
 
1
1 december 2017 om 18:54
Precies wat ik dacht
 
real8madrid
 
2
1 december 2017 om 18:53
Eerlijk gezegd lijkt dit me eerder een poging het Eden nog meer naar de zin te maken zodat hij zeker niet vertrekt. Dat Thorgan daarnaast ook gewoon een uitstekende voetballer is is mooi meegenomen. Maar puur kwalitatief en financieel gezien zijn er betere opties
 
Blieke
 
0
1 december 2017 om 19:21
Thorgan zat toch al eens bij Chelsea voor diezelfde reden? Ik vind wel dat Thorgan dit seizoen grote stappen maakt, bij de Duivels spatte de chemie tussen de twee broers op het veld er ook vanaf, dus zo raar is dit bericht op zich niet.
 
Sirius
 
1
1 december 2017 om 19:53
Mocht dit waar zijn, lijkt het mij ook inderdaad een poging om het Eden Hazard naar z'n zin te maken. Thorgan Hazard is een goede speler voor clubs als Gladbach (als het draait), maar voor Chelsea komt die jongen ondanks zijn ontwikkeling tekort. Hij zal ook aan spelen toe moeten komen als Eden Hazard echt tevreden wil blijven en dat zie ik voor Thorgan Hazard niet snel gebeuren. Hij zal snel ontevreden raken en dat heeft ook geen zin. Ik ben ervan overtuigd dat Thorgan Hazard nog bij een grotere club terechtkomt, maar voor kapitaal-krachtige clubs als Chelsea enzovoort komt hij tekort.
 
Yelle
 
0
1 december 2017 om 19:33
Natuurlijk zou het tweeledig zijn als ze hem aantrekken, inderdaad de hereniging en het zoet houden van Eden, maar Thorgan maakt wel echt grote stappen dit seizoen. Natuurlijk komt hij niet in aanmerking voor een basisplaats maar de kleinere wedstrijdjes kan hij prima meeballen.
 
Sirius
 
0
1 december 2017 om 19:56
Tja, het is geen toeval dat Chelsea afgelopen zomer ook Kylian Hazard heeft aangetrokken voor de jeugdopleiding. Dat terwijl die jongen toch inmiddels 22 jaar is en gezien zijn staat van dienst niet het grootste talent uit de familie is (om het wat zacht uit te drukken).