Chelsea wil Dortmund op laatste moment aftroeven
Zaterdag, 18 februari 2017 om 15:00

Een vertrek van Arsène Wenger betekent waarschijnlijk ook slecht nieuws voor zijn transferadviseur Dick Law. Zijn positie bij Arsenal komt op de tocht te staan als zijn baas richting de uitgang gaat. (The Telegraph)

Michael Oliver is de volgende bekende scheidsrechter die de Premier League weleens zou kunnen verlaten. De arbiter heeft een aanbieding uit de Amerikaanse MLS op zak. (The Sun)

Mahmoud Dahoud zou al op weg zijn naar Borussia Dortmund, maar er zijn nog meer kapers op de kust. Chelsea heeft ook met diens club Borussia Mönchengladbach gesproken. (Daily Express)

RB Leipzig ziet wel wat in een zomerse komst van Mattias Ginter. Die Rote Bullen ondervinden wel concurrentie van AC Milan, dat ook geïnteresseerd is in de stopper van Borussia Dortmund. (Reviersport)

Michael Essien staat op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan. De voormalige motor van Chelsea is momenteel in gesprek met het Kroatische HNK Rijeka. (Radio Rijeka)

Giampiero Ventura gaat een doordeweeks trainingskamp beleggen. De Italiaanse bondscoach wil een aantal spelers, waaronder Domenico Berardi en Gianluca Lapadula, aan het werk zien. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
00:16
00:16
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
   
23:53
23:53
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
   
23:15
23:15
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
   
23:00
23:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
   
22:54
22:54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
_Damirovic_
 
1
18 februari 2017 om 15:34
Ik hoop dat het waar is van Essien naar mijn club HNK Rijeka zou een sterke verwelkoming zijn op het middenveld om te strijden voor het kampioenschap in plaats van elke jaar Dinamo we staan 6 punten voor maar helaas zegt dat niks maar dit zou voor ons zekers een Aanwinst zijn.