City gaat strijd aan met PSG, Bayern en Real Madrid
Maandag, 27 januari 2020 om 09:15

Getafe is niet langer in de race om Brahim Díaz. De komende opponent van Ajax in de Europa League hoopte de aanvaller te huren van Real Madrid, maar hij hoopt in de tweede seizoenshelft een basisplaats te veroveren bij de Koninklijke. (Marca)

Na Borussia Dortmund is ook Tottenham Hotspur in de race om Emre Can over te nemen van Juventus. La Vecchia Signora verlangt minimaal 25 miljoen euro voor de Duitse middenvelder. (BILD)

Manchester City heeft contact gelegd met Eduardo Camavinga van Stade Rennes. The Citizens moeten in de strijd om de tienersensatie van de Ligue 1 echter concurreren met Paris Saint-Germain, Bayern München en Real Madrid. (Daily Express)

Tegelijkertijd houdt Manchester City ook de ontwikkeling van Bruno Fuchs nadrukkelijk in de gaten. De jonge verdediger maakte het afgelopen kalenderjaar zijn debuut in de hoofdmacht van het Braziliaanse Internacional. (Globo Esporte)

Rafael Benítez staat voor een sensationele terugkeer als manager van Newcastle United. De Spanjaard verruilde the Magpies afgelopen zomer voor Dalian Yifang, maar is nu in beeld om Steve Bruce weer te vervangen. (The Sun)

Florentin Pogba staat voor een rentree op de Europese velden. De Franse verdediger, die het afgelopen jaar voor Atlanta United speelde, wordt begeerd door Charlton Athletic, dat uitkomt in de Championship. (The Sun)

Meer nieuws
   
09:38
09:38
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
   
09:14
09:14
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
Zermatt_Person
 
0
27 januari 2020 om 09:28
Zowel Tottenham als Dortmund die een CVM zoeken, kunnen ze beter voor Sander Berge of Florentino Luis van Benfica gaan i.p.v. Emre Can. Can is een pure loper die voetballend en positioneel zwak is, terwijl Berge en Florentino Luis voetballend en positioneel zeer sterk zijn voor een CVM. Die zullen eerder de top halen dan Can en hebben veel meer potentie. Domme zet van zowel Spurs als Dortmund om Can te halen, terwijl Berge voor hetzelfde bedrag op te halen is en Florentino Luis met een huur deal en optie tot koop kunt strikken.
 
RobTheGooner
 
1
27 januari 2020 om 09:36
Ik vind Fleck van Sheffield ook een hele goede voor spurs. Harde werker, verdedigend en fysiek sterk, goed aan de bal en heeft ook nog een behoorlijk schot in de been
 
Zermatt_Person
 
2
27 januari 2020 om 10:01
Fleck is gewoon een Dier of Wanyama 2.0. Kijk hoe ver die twee nu zijn afgezakt. Fleck gaat dit Spurs niet verbeteren. Ze hebben juist rust en voetballende vermogen nodig die ook kan verdedigen. Florentino Luis of Sander Berge zijn hierin de beste opties. Zij halen gemiddeld 4 intercepties per wedstrijd met een passing range van boven de 90 procent. Dat zijn behoorlijke statistieken voor een CVM. Vooral Sander Berge lijkt erg op Frenkie de Jong qua speelstijl en ik vind Berge een minimaal zo groot talent als Frenkie.
 
MoTheSpur
 
1
27 januari 2020 om 15:59
Volgens mij is Fleck meer aanvallend.
 
MoTheSpur
 
0
27 januari 2020 om 16:00
@Zermatt We zijn wel heel lang geïnteresseerd in Berge, zou een hele goede aankoop zijn. Als wij maar een CVM kunnen binnenhalen, de balans zou daardoor heel goed worden op het middenveld.
 
Veloszo
 
9
27 januari 2020 om 09:39
Brahim Diaz lijkt me wel heel naã¯ef als hij denkt dat hij alsnog een basisplaats kan afdwingen bij Real. Hij kan beter de kans om bij Getafe op regelmatige basis te spelen grijpen en als hij het goed doet kan hij misschien volgend seizoen een kans krijgen in Madrid.
 
Seenter
 
1
27 januari 2020 om 12:16
Zeker nu Benzema het zo goed doet en Jovic en ook nog is.
 
Dr.Jero
 
1
27 januari 2020 om 12:46
@ seenter, he haalt marianno Diaz (spits) door elkaar met brahim Diaz (buitenspeler). Maar ook marianno zal moeite krijgen om speelminuten af te dwingen. Overigens heeft hij wel wat je zoekt in een spits.
 
JuveAmor1897
 
1
27 januari 2020 om 11:12
Can zijn vertrekwensen liggen eerder in de Bundesliga dan in de PL als ik me niet vergis. Tevens kent hij die competitie beter. Ik hoop dat Juve nu eindelijk eens een goede vervanger zoekt op het middenveld met meer creativiteit. Hoe het er nu uitziet is het echt om van te huilen...
 
Seenter
 
1
27 januari 2020 om 12:15
Zou het fantastisch vinden om Benitez weer bij Newcastle aan het werk te zien. Maar lijkt me gezien het verschil van inzicht met het bestuur niet reëel dat het gebeurd.