Dortmund is rond met trainer voor volgend seizoen
Zondag, 10 december 2017 om 21:15

Manchester United krijgt in januari een nieuwe kans om Ivan Perisic vast te leggen. De Engelsen zullen dan wel moeten voldoen aan de vraagprijs van ruim vijftig miljoen euro van Internazionale. (The Sun)

Everton-trainer Sam Allardyce aast op een hereniging met Lamine Koné. Toen Allardyce nog werkte bij Sunderland, haalde hij de verdediger naar het Stadium of Light en dat werd een succes. (The Sun)

Borussia Dortmund en Julian Nagelsmann zijn nagenoeg rond over een contract per medio 2018. Het is enkel nog de vraag of TSG Hoffenheim de talentvolle trainer wil laten gaan. (Süddeutsche Zeitung)

Rafael Benítez hoopt in januari zaken te doen met Liverpool. De trainer van Newcastle United wil zijn ploeg op huurbasis versterken met Danny Ings, Daniel Sturridge of Dominic Solanke. (Daily Star)

Everton wil Dominic Calvert-Lewin een nieuw contract aanbieden, om hem te belonen voor zijn ontwikkeling. De aanvaller beleeft dit seizoen zijn doorbraak als basisspeler. (Daily Mirror)

Arsène Wenger gaat ervan uit dat Olivier Giroud bij Arsenal blijft. De manager noemt de aanvaller, die wordt gelinkt aan diverse clubs, ‘een belangrijke speler’. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws
   
00:16
00:16
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
   
23:53
23:53
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
   
23:15
23:15
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
   
23:00
23:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
   
22:54
22:54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)