Fàbregas kan kiezen uit LaLiga, Serie A en Süper Lig
Maandag, 3 april 2017 om 18:00

Josep Guardiola heeft laten weten dat Alexis Sánchez volgens hem bij de beste spelers hoort. De Chileense aanvaller mag komende zomer mogelijk vertrekken bij Arsenal. (Daily Express)

Brendan Rodgers behaalde zondag met Celtic al het Schotse kampioenschap en de Noord-Ier is niet van plan te vertrekken. Hij heeft nog maar eens bendadrukt dat hij graag voor langere tijd in Glasgow blijft. (Daily Record)

Mocht Cesc Fàbregas opteren voor een vertrek bij Chelsea, dan heeft de middenvelder over belangstelling niet te klagen. AC Milan, Sevilla en Besiktas hebben de Spanjaard op hun radar. (Sky Sports)

Manchester City had de pijlen gericht op een zomerse komst van Malcom, maar het lijkt dat te kunnen vergeten. De Braziliaan heeft aangegeven dat hij liever bij Girondins de Bourdeaux blijft. (Diverse Franse media)

In de zoektocht naar een vervanger van Mahmoud Dahoud is Borussia Mönchengladbach in Hoffenheim terecht gekomen. Die Fohlen spraken al een keer met Nadiem Amiri. (Kicker)

Scouts van Chelsea waren vrijdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Hertha BSC en TSG 1899 Hoffenheim. Zij zaten op de tribune voor Jeremy Toljan. (BILD)

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
NeutraleFanNL
 
0
3 april 2017 om 18:07
Sevilla!! Lekker je Spaanse spelletje spelen, AC Milan is vergane glorie, daar kun je alleen maar wegzakken in dat belabberde niveau. Besiktas is onder zijn niveau.
 
maurootje
 
0
3 april 2017 om 23:21
Milan belabberd niveau? Nee geen top meer inderdaad maar halen goed niveau zeker als je de vele talenten meetelt die mee doen. Daarbij is milan bezig met een mooi project. Zal me niet verbazen als hij Milan kiest. Al hoop ik zelf van niet. Is wat oud en heeft geen rest waarde meer. Maar voor 10-20miljoen zou wel interessant zijn
 
NeutraleFanNL
 
0
4 april 2017 om 17:35
Ja Milan is een belabberd niveau. Stelt niks meer voor in de Serie A en haalt met moeite Europees, waarom zou zo'n topper daar nou heen gaan? Met alle respect natuurlijk voor de ooit door AC Milan behaalde resultaten.